1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Cash Bonanza

Cash Bonanza

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Cash Bonanza
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.52%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  4096
 • %
  Payout
  96.52%
Despre Slotul Cash Bonanza

Cash Bonanza™ te aduce într-un seif auriu plin de monede și bancnote de un dolar. Acest slot 4×6 conține un design atemporal, cu simboluri fructate și Wild-uri pentru a păstra premiile... ei bine, surprinzătoare!

Joacă acum acest slot video în Mozzartbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Cash Bonanza

Slotul video online Cash Bonanza este un fiasco clasic, dar contemporan, plin de fructe. Intră în această mașină de făcut bani, unde monedele se adună, iar partea ta de bancnote de dolari curge peste tot și este gata de a fi luată!

 

Cum se joacă Cash Bonanza

Acest slot cu risc ridicat și recompensă mare are un RTP de 96,52%, dispune de 5 role și are un total de 20 de linii active, plătind până la 5.000x miza în cadrul unei singure rotiri pline de noroc și un maxim de 262.144 de moduri de câștig. 

 

Stai cu ochii pe simbolurile norocoase super fructate, care rămâne fidelă experienței clasice a mașinii de fructe:

 

 • Lucky 7 - Plătește 10 x pariul pentru 6 pe o linie de plată.
 • Crystal Star - Plătește 2,5 x pariul pentru 6 pe o linie de plată.
 • Golden Bell - Plătește 2,5 x pariul pentru 6 pe o linie de plată.
 • Four leafed clover - Plătește 2,0 x pariul pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Struguri - Plătește 1,0 x pariul pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Cireșe - Plătește 0,5 x pariul pentru 6 pe o linie de plată.
 • Prune - Plătește 0,5 x pariul pentru 6 pe o linie de plată. 
 • Lemon - Plătește 0,4 x pariul pentru 6 pe o linie de plată.
 • Orange - Plătește 0,4 x pariul pentru 6 pe o linie de plată.
 • Pepene verde - Plătește 0,4 pariul pentru 6 pe o linie de plată.
 • Simbolul wild sac de bani rămâne pe loc pentru fiecare respin și apare pe rolele 2,3,4,5 și 6. Acesta poate lua locul tuturor celorlalte simboluri, în afară de scatter.

 

Simbolul scatter auriu va apărea pe toate rolele și, atunci când sunt adunate 3 sau mai multe, se declanșează funcția FREE SPINS.

 

Cum se câștigă în Cash Bonanza

Câștigurile sunt acordate de la stânga la dreapta și se bazează pe combinații de simboluri adiacente.

 

CARACTERISTICA DE RĂSPUNS ÎN CREȘTERE - Formatul slotului Cash Bonanza este setat la 6 role cu 4 simboluri, iar numărul de simboluri de pe fiecare rolă poate crește până la 8, deschizând calea pentru 262.144 de moduri de câștig.

 

După fiecare rotire, simbolurile care au contribuit la combinația câștigătoare, precum și reaparițiile acelorași simboluri, precum și WILD și SCATTER, sunt blocate ferm la locul lor, iar respin-ul este apoi declanșat.

 

Numărul de simboluri prezentate pe role prezintă simboluri blocate care conțin, va fi mărit cu cantitatea de simboluri nou blocate. Dacă există mai multe simboluri lovite datorită respin-ului sau dacă există combinații noi, acestea vor fi, de asemenea, blocate la locul lor, urmate de declanșarea unui nou respin, iar numărul de simboluri va crește pentru a doua oară. Atunci când nu mai există simboluri blocate pe loc, respin-urile se vor încheia, urmate de o reluare care dezvăluie toate combinațiile câștigătoare de pe ecran. Dacă trei sau mai multe simboluri scatter apar pe ecran la finalul rundei, se va acorda runda FREE SPINS, în care simbolurile se vor reseta după fiecare rotire.

 

FUNCȚIUNEA FREE SPINS - Fiecare rundă va începe cu 8 runde de rotiri gratuite, adăugând încă 4 rotiri gratuite pentru fiecare SCATTER peste 3 pentru când a fost declanșată inițial funcția. Fiecare rundă începe cu numărul de simboluri de pe fiecare rolă care au fost câștigate datorită funcției de reînvârtire. În timpul fiecărei runde, la fiecare respin, multiplicatorul câștigului este mărit cu 1x, unde, la sfârșitul respin-ului, câștigul total este înmulțit cu multiplicatorul care a fost obținut. Loviți 2 sau mai multe simboluri SCATTER în timpul acestei runde pentru a obține 4 rotiri gratuite suplimentare, în plus față de încă 4 pentru fiecare SCATTER care este mai mult de două.

 

Pariuri și câștiguri Cash Bonanza

Pariul minim este setat la 0,20 și poate crește până la un maxim de 100,00

 

Câștigul maxim al multiplicatorului pentru acest slot este de 5.000x pariul inițial.

 

Pariurile pot fi ajustate în meniul de pariuri, prin apăsarea butoanelor (+) și (-).  

 

Grafică Cash Bonanza

Vizualitatea strigă fruit machine tradițional, cu toate simbolurile familiare și ciudate care apar, doar că de data aceasta există mai mult de o întorsătură cu acest seif de aur care se revarsă cu munți de bani îngrămădiți și bancnote de dolari care zboară peste tot, se simte ca și cum ne-am aventurat din trecut și într-un viitor plin de avere de la început și pe tot parcursul. Designul este colorat și atrăgător, așa cum ne-am aștepta să vedem în orice extravaganță modernă plină de fructe. Senzația răutăcioasă a muzicii de fundal adaugă cu siguranță un pic de suspans în plus la această provocare.

 

Concluzie Cash Bonanza

Această versiune modernă și vibrantă a experienței clasice a mașinii de fructe este ambalată cu o selecție perfectă de premii, pentru a îndulci orice experiență, foarte volatilă prin natura sa, totuși, se laudă cu un potențial de câștig generos. Dacă încă tânjești după ceva super dulce, de ce nu încerci Sweet Bonanza, sau dacă ești un adevărat căutător de comori, ce zici de Gems Bonanza pentru a face loc pentru mai multe bunătăți strălucitoare.

 

Totul se rezumă la Benjamin's în slotul Magic Money Maze! Pentru câștiguri pline de Bonanza și caracteristici uimitoare Money Respin pentru a aduce acasă bancnote de dolari!

 

Pentru un loc sigur în care să vă păstrați banii, mergeți la seiful Pragmatic Play pentru slotul Reel Banks cu un câștig maxim de 5000x!

 

Joacă acum acest slot video în Mozzartbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16