1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Casa Liga 1

Casa Liga 1

5
( 2 recenzii )
Evaluează!
Casa Liga 1
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  200
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96%
Despre Slotul Casa Liga 1

Liga 1 este una dintre cele mai importante competiții de fotbal din România, reprezentând cel mai înalt nivel din sistemul național al acestui sport. Ea a fost fondată în 1909, se află în confederația UEFA și are în componența sa 16 echipe.  

 

Începând cu sezonul 2019-2020, agenția de jocuri de noroc Casa Pariurilor a devenit sponsorul principal al Ligii 1. Odată cu această schimbare, competiția a devenit cunoscută și sub numele de “Casa Liga 1”. Pentru a spori și menține interesul deja crescut al fanilor, campionatul a devenit inclusiv tema unei păcănele online care se află în portofoliul providerului de software Playtech. Jocul este disponibil doar pe site-ul și pe aplicația Casa Pariurilor. 

 

Joacă acum acest slot video cu un super pachet de bun venit!


Detalii tehnice despre slotul video Liga 1 - Simboluri, funcții și mize

Această păcănea online a fost lansată pe 2 Martie 2021, are un format de 5x3, 20 de linii de plată și un RTP de 93.97%. Jocul dispune de mai multe simboluri speciale:

 • Bonus - poate să apară doar pe prima și pe ultima rolă. El poate declanșa funcția “Football Trophy”.
 • Scatter - poate să apară doar pe rolele 2, 3 și 4, iar în combinația potrivită, va activa Rotiri Gratuite.
 • Wild - poate să ocupe orice poziție de pe matrix și are capacitatea de a înlocui orice simbol, singurele excepții fiind cel Bonus și cel Scatter.

În slotul video Liga 1 de la Casa Pariurilor poți activa mai multe funcții:

 • “Reînvârtirea Free Kick” este declanșată aleatoriu și în timpul său o minge de fotbal va apărea pe matrix, va transforma simbolul de pe o poziție aleatorie într-un Wild și va ricoșa înspre poarta care apare deasupra rolelor. Dacă ai norocul și se înscrie un gol, funcția va continua. În timpul său, fiecare simbol Wild va rămâne pe poziția sa, fiind învârtite doar celelalte simboluri. 
 • “Football Trophy” este un bonus în care trebuie să alegi dintre mai multe cărți de joc. În funcție de norocul pe care îl ai, vei putea obține premii în bani sau multiplicatori, dar nu numai.
 • Rotirile Gratuite sunt declanșate de simbolul Scatter, iar în timpul lor, toate simbolurile tematice, cu siglele echipelor de fotbal, vor fi transformate în Wild. Din afara grilei va apărea o minge care va lovi grila și va ricoșa înspre poarta care apare deasupra matrix-ului. Dacă se dă gol, vor fi activate și mai multe Runde Gratuite, dacă nu, funcția ia sfârșit. Toate simbolurile Wild care apar în timpul funcției vor rămâne blocate pe poziția lor, până când se încheie și ultima Rotire Gratuită sau până când mingea nu mai nimerește în poartă.

Cele 20 de linii de plată sunt fixe, adică nu poți alege să joci cu mai puține. Cu toate acestea, valoarea pariului poate să fie modificată. Astfel, miza minimă este de 0.20 RON, iar miza maximă de 20.00 RON. Moneda RON este singura valută disponibilă pentru slotul video Casa Liga 1.

 

În afară de aceste aspecte tehnice, poți să activezi modul turbo care scurtează timpul de rotire a rolelor. De asemenea, dacă apeși pe butonul “Joc Automat” vei scăpa de grija apăsării pe “Învârtire” pentru fiecare rundă de joc. Poți alege minim 10 și maxim 99 rotiri automate sau ca ele să continue până la prima secvență. 


Tematica și grafica păcănelei Casa Liga 1

Acest slot video are ca temă campionatul Liga 1, aspect care se observă încă dinainte de prima rotire. Există mai multe elemente reprezentative pentru acestă tematică, de la fundal, și până la design-ul simbolurilor. Pe role pot apărea ca simboluri tematice maxim 5 cluburi sportive, pe care le poți schimba dacă apeși pe butonul din stânga jos “Înlocurire Echipe”.


Grafica păcănelei este destul de bună, jocul fiind disponibil atât pe desktop, cât și pe aplicația pentru dispozitive mobile. Indiferent de device-ul pe care joci acest slot, toate opțiunile rămân identice, iar efectele audio-video vor fi la fel de impresionante, mai ales cele din timpul funcțiilor. 

De ce să încerci slotului video Casa Liga 1 

În mediul online, oferta de tematici pentru păcănele este vastă, însă Casa Liga 1 este un slot unicat. Acesta are numeroase simboluri speciale, numeroase funcții și efecte audio-video deosebite. Jocul poate să fie jucat doar la Casa Pariurilor, atât de pe laptop sau PC, cât și de pe telefon sau tabletă. Este combinația perfectă între sport și cazino, ideală pentru microbiștii care sunt dispuși să încerce păcănelele online.

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16