1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Candy Stars

Candy Stars

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Candy Stars
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.47%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  243
 • %
  Payout
  96.47%
Despre Slotul Candy Stars

Pariurile pentru jocul ca la aparate online Candy Stars încep de la 0,20, cu opțiunea de a le crește până la 125 dacă ai chef de dans! RTP-ul teoretic al acestui joc este de 96,47%, iar câștigul maxim este stabilit la 5000x pariul tău total! Dacă atingi câștigul maxim, runda bonus se va încheia imediat cu câștigurile acordate și toate funcțiile sau rotirile rămase vor fi pierdute. 

 

Grafică Candy Stars

Acest slot online de ultimă generație este amplasat pe un fundal violet strălucitor, cu stele care încadrează rolele aurii, unde simboluri asemănătoare bomboanelor și jeleurilor umplu rolele pentru ca tu să le potrivești în cele 576 de moduri de câștig. Coloana sonoră amintește de clasicele cluburilor din anii '90, care te vor face să bați din picior pe ritm în timp ce potrivești dCandy Stars ne amintește de zilele de club de la sfârșitul anilor '90 - când discoteca era încă rege! Cu muzica de pompare pe fundal, în timp ce potrivești simbolurile de bomboane în una sau mai multe dintre cele 576 de moduri de câștig pentru a pune în sac râvnitele simboluri Scatter care declanșează runde bonus! Câștigul maxim al Candy Stars este stabilit la 5000x pariul tău total, ceea ce te va face să dansezi toată noaptea dacă ești suficient de norocos să îl întâlnești pe role! Mai mult, cu opțiunea adăugată de a cumpăra runda de Free Spins la 80x pariul tău total, înseamnă că câștigurile nu sunt prea departe atunci când joci slotul Candy Stars de la Pragmatic Games!

Joacă acum acest slot video în Million Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre joc Candy Stars

Haideți să ne distrăm cu slotul Candy Stars, cea mai recentă lansare de la Pragmatic Play! Disponibil pe dispozitive mobile și Desktop, poți fi sufletul petrecerii de aproape oriunde și în orice moment! Scoate-ți pantalonii cu fundul clopot, pantofii cu platformă, tricoul colorat, afro și ochelarii de soare - acest slot te va duce într-o călătorie în timp, într-o perioadă în care discoteca era rege! Luând după sloturi similare Pragmatic Play cu mecanici de joc și caracteristici precum, Gates of Olympus Demo slot, și Sweet Bonanza Demo slot - vă veți simți ca acasă în cel mai scurt timp, jucând acest nou slot uimitor! 

 

 Cum se joacă Candy Stars

Jocul de păcănele online este amplasat pe o grilă de 3×5 role, cu toate simbolurile care plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, începând cu rola cea mai din stânga. 

 

 • Purple Candy - Plătește de 7,5 ori pariul tău pentru 5 pe o linie de plată 
 • Red Candy - Plătește de 3 ori pariul tău pentru 5 pe o linie de plată 
 • Green Candy - Plătește de 2,5 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată 
 • Blue Candy - Plătește de 2 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul A - Plătește de 1,5 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul K - Plătește de 1,5 ori pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul Q - Plătește 1,25x pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată 
 • Simbolul J - Plătește 1 x pariul dvs. pentru 5 pe o linie de plată 
 • SIMBOLUL WILD - Reprezentat ca o stea aurie, înlocuiește toate simbolurile cu excepția Scatter-ului și apare pe rândul de sus al rolelor 2 - 4. 
 • SIMBOLUL SCATTER - Reprezentat sub forma unui diamant, apare pe rolele 1, 3 și 5. 

 

Cum se câștigă în Candy Stars

FUNCȚIA TUMBLE - După fiecare rotire, combinațiile câștigătoare sunt plătite, iar toate simbolurile câștigătoare dispar. Simbolurile rămase vor cădea în partea de jos a rolelor, în timp ce pozițiile goale sunt înlocuite cu simboluri noi de sus. Noile simboluri vor avea aceeași dimensiune ca și rezultatul rotirii inițiale înainte de a avea loc Tumble. Tumbling va continua până când nu mai apar combinații câștigătoare din cauza unui Tumble. Toate câștigurile sunt adăugate la soldul jucătorului după ce au fost jucate toate Tumble-urile de la o rotire de bază. 

 

REGULILE STICKY WILD - Ori de câte ori un simbol Wild aterizează pe rândul de sus, acesta va rămâne în aceeași poziție în care s-a oprit până la sfârșitul tuturor Tumbles de la rotirea curentă. Wild-ul va începe cu un multiplicator de 1x în jocul de bază. După fiecare Tumble, multiplicatorul va crește cu 1x, până la 128x. După atingerea multiplicatorului maxim, 128x va fi folosit pentru toate Tumble-urile care urmează. Multiplicatorul Wild se aplică tuturor combinațiilor câștigătoare care trec prin el. 

 

ÎNVÂRTIRI GRATUITE - Prindeți simbolul Scatter de 3 ori sau mai mult cu o singură învârtire, oriunde pe role, pentru a declanșa runda de Învârtiri Gratuite. În timpul acestei runde, la fiecare rotire, un simbol Wild este garantat să aterizeze pe rândul de sus, într-o poziție aleatorie. Simbolurile Wild de pe rândul de sus în runda de Free Spins vor rămâne în aceeași poziție în care s-au oprit până la sfârșitul tuturor Tumbles de la Free Spin-ul curent. Aceste simboluri Wild vor lovi întotdeauna cu un multiplicator 2x care se va aplica tuturor combinațiilor câștigătoare care trec prin ele. După fiecare Tumble, multiplicatorul va fi dublat până la o valoare maximă de 128x. După atingerea multiplicatorului maxim, 128x va fi folosit pentru toate pentru toate Tumble-urile care vor urma.  

 

Aterizați 3 sau mai multe simboluri Scatter în timpul acestei runde pentru a câștiga încă 5 Free Spins. 

 

Rolele speciale sunt în joc în timpul rundei Free Spins. 

 

BUY FREE SPINS - Runda de Free Spins poate fi declanșată din jocul de bază prin cumpărarea acesteia pentru 80x pariul tău total actual. Atunci când efectuați această achiziție, 3, 4 sau 5 simboluri Scatter vor ateriza pe role în mod aleatoriu. 

 

Pariuri și câștiguri

ulciurile și jeleurile pentru câștiguri epice și, sperăm, o rundă de Free Spins dacă Scatter-ul cu diamante își face apariția. În partea stângă a rolelor, vei vedea disponibilă opțiunea Buy Free Spins, pe care o poți cumpăra la 80x pariul tău total. 

 

Concluzie Candy Stars

Această ultimă lansare de sloturi care se adaugă la portofoliul Pragmatic Play de sloturi online, ne aduce atât de multă distracție și o experiență de joc uimitoare prin caracteristicile sale simpliste și aspectul aproape tradițional de sloturi terestre. Lansând sloturi în fiecare săptămână, Pragmatic Play reușește cumva să aducă elemente individuale și relevante pentru sloturile pe care le oferă, făcându-te să simți cu adevărat că joci un slot nou de fiecare dată. Acesta vine cu o rundă de Free Spins, o caracteristică Tumble profitabilă și opțiunea suplimentară de a cumpăra runda bonus dacă ai chef să câștigi. Cu atât de multe opțiuni pentru a câștiga în stil mare cu această ultimă versiune de slot, vei dansa toată noaptea cu slotul Candy Stars!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16