1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Candy Jar Clusters

Candy Jar Clusters

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Candy Jar Clusters
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.08%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  240
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  7
 • Combinații posibile
  242
 • %
  Payout
  96.08%
Despre Slotul Candy Jar Clusters

Călătoriți în țara acadelelor și a dealurilor, unde rolele sunt acoperite cu zahăr și câștigurile sunt super dulci. Așa este, este timpul să vă scufundați din nou în cel mai recent slot cu tematică dulce de la Pragmatic Play și să culegeți beneficiile de a avea un dinte dulce - și vorbim de bomboane Random Free Spins și cinci Jackpot-uri!

Joacă acum acest slot video în Maxbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Candy Jar Clusters

Cel mai recent slot gratuit de inspirație dulce de la Pragmatic Play are niște mecanisme unice care ne-au făcut să ne învârtim ore întregi, colectând bomboane în așteptarea deblocării unei runde Bonus Spins pentru a încerca toți modificatorii diferiți! Am mai văzut un număr bun de titluri similare înainte, fiecare cu propria lor întorsătură unică asupra genului, adesea lăudându-se cu mecanici unice, cum ar fi funcția Multiple Spots Feature din Sugar Rush Demo. Cu toate acestea, ceea ce are slotul Candy Jar Clusters, care este nou în sloturile Pragmatic, este trei tipuri de rotiri gratuite aleatorii care pot declanșa modificatori Wild, redistribuiri și jackpoturi. 

 

Cum se joacă Candy Jar Clusters

Jocul se desfășoară pe o grilă 7×7, cu simboluri care plătesc în grupuri de 6 sau mai multe simboluri, conectate atât pe orizontală, cât și pe verticală.  

 

 • Cupa de înghețată - Plătește 500x pariul pentru un cluster de 49 de simboluri  
 • Gogoașă - Plătește 250x pariul pentru un grup de 49 de simboluri  
 • Jeleu roșu - Plătește 250x pariul pentru un grup de 49 de simboluri  
 • Blue Macaroon - Plătește 250x pariul pentru un grup de 49 de simboluri  
 • Pepene verde - Plătește 125x pariul pentru un grup de 49 de simboluri  
 • Prună - Plătește 125x pentru un grup de 49 de simboluri  
 • Portocală - Plătește 125x pariul pentru un grup de 49 de simboluri 
 • Kiwi - Plătește de 125x pariul pentru un grup de 49 de simboluri 
 • Lemon - Plătește 125x pariul pentru un grup de 49 de simboluri
 • Simbolul Wild - Apare pe toate rolele și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția simbolurilor Scatter, Bonus Candies, Golden Wilds, Extra Free Spin Symbols, precum și a simbolurilor Mini, Minor, Major, Maxi și Grand.  

 

Cum se câștigă în Candy Jar Clusters

 • Funcția Tumble - După fiecare rotire, combinațiile câștigătoare sunt plătite și toate simbolurile câștigătoare vor cădea, permițând simbolurilor rămase pe role să cadă în partea de jos a ecranului, iar pozițiile goale să fie înlocuite cu simboluri noi din partea de sus a rolei. Căderea va continua până când nu vor mai avea loc combinații câștigătoare. Apoi, stați cu uimire în timp ce toate câștigurile dvs. dulci sunt adăugate la soldul dvs. de jucător după ce au fost jucate toate rostogolirile.  

 

 • Funcția Multiplicator aleatoriu - În timpul jocului, există o șansă ca funcția Multiplicator aleatoriu să intre în acțiune și să aplice un multiplicator de 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 25x, 50x sau 100x la o combinație câștigătoare! Random Free Spins Feature - Acest mecanism unic ne vede încercând să colectăm bomboane care aplică super modificatori în runda Free Spins. Runda Free Spins poate fi declanșată aleatoriu, ori de câte ori se colectează unul dintre bomboanele speciale atunci când acestea se lovesc pe role. Fiecare bomboană are un modificator diferit: 

 

 • Wild Yellow Candy: Atunci când acest modificator este activ, între 6-12 simboluri Wild sunt garantate să lovească în orice poziție pe role pe durata rundei Free Spins. Există, de asemenea, o șansă ca Wild-ul Auriu să apară și, ori de câte ori acesta lovește, adaugă +1x la un multiplicator Wild care se aplică tuturor câștigurilor pentru restul rundei. Multiplicatorii aleatorii care lovesc în timp ce această funcție este în vigoare se vor multiplica unul cu celălalt. 
 • Rotiri gratuite Red Candy: Această opțiune Free Spins se referă la... ei bine, Free Spins! Atunci când acest modificator este activ, adaugă 1-4 Free Spins suplimentare la începutul rundei Free Spins. În plus, există o șansă ca un simbol Extra Free Spin să lovească pe rolă, acordând o Free Spin suplimentară. Fiecare 5 simboluri Extra Free Spin care se lovesc acordă jucătorului o Super Spin, care este folosită la sfârșitul rundei Free Spins și care are doar simboluri de valoare mare în rotire. 
 • Jackpot Green Candy: Atunci când acest modificator este activ, sunt disponibile 5 Jackpot-uri fixe și sunt introduse 5 simboluri noi pe role - atunci când se colectează o anumită cantitate de simboluri Jackpot, se activează un jackpot corespunzător cu următoarele efecte: 
 • Mini: Pentru fiecare 2 simboluri, pariul total este înmulțit de 10x  
 • Minor: Pentru fiecare 3 simboluri, pariul total se înmulțește cu 25x 
 • Major: La fiecare 4 simboluri, pariul total se înmulțește cu 50x. 
 • Maxi: La fiecare 5 simboluri, pariul total se înmulțește cu 100x. 
 • Grand: La fiecare 5 simboluri, pariul total se înmulțește cu 2000x. 
 • Buy Free Spins - Declanșarea Free Spins se poate întâmpla și cu opțiunea Bonus Buy, activând runda bonus pentru 100x pariul total curent. Unul, două sau toate cele trei modificatoare Free Spins pot fi câștigate aleatoriu. 

 

Pariuri și câștiguri Candy Jar Clusters

Pariurile încep de la 0,20 și ajung până la frumoasa sumă de 240. The este un oh atât de dulce câștig maxim de 10000x, disponibil atât în jocul de bază și Free Spins, care, cu toate aceste caracteristici super, poate fi mai ușor de atins decât credem! RTP-ul se situează la un minunat de mare 96,08%. Jocul are o volatilitate foarte mare, înjosind faptul că câștigurile sunt cu atât mai mari cu cât pariul este mai mare. 

 

Grafică Candy Jar Clusters

Acest Pragmatic Slot se mândrește cu un gameplay incredibil, așa că noi credem că designerii au simțit presiunea de a oferi niște imagini uimitoare pentru a se potrivi - și băiete, nu au dezamăgit. Amplasat într-un Candyland distinct de capricios, cu copaci de acadele și dealuri rostogolite presărate cu sprinkles, acest joc transportă cu siguranță jucătorii pe tărâmul câștigurilor dulci. Animațiile în mișcare îmbunătățesc cu adevărat senzația generală a jocului, împreună cu o coloană sonoră veselă. Cu siguranță ne amintește de Sweet Bonanza Demo, deoarece este mai dulce decât viața! 

 

Acum, partea de bomboane din titlu este destul de evidentă - există tot felul de dulciuri pe role, dar cum rămâne cu borcanele? Ei bine, există trei borcane așezate în partea dreaptă a rolelor, reprezentând Wilds, Free Spins și Jackpot. Pe măsură ce colectezi bomboane galbene, verzi și roșii, acestea vor fi depozitate în aceste borcane, astfel încât să le poți supraveghea îndeaproape. 

 

Concluzie Candy Jar Clusters

Am primit un alt titlu uimitor cu tematică dulce cu acest Slot Pragmatic și știm că va fi apreciat în acest sezon festiv! Cu un gameplay clar și curat și o grafică minunată, nu mai sunt multe de spus despre această lansare clasică. Gameplay-ul se simte bine șlefuit și va menține bine atenția jucătorului datorită funcțiilor sale duble din jocul de bază. Funcția Tumble Feature cuplată cu funcția Random Multiplier oferă câștiguri solide care ne-au distrat ore întregi. Lumea este bine lucrată și are un sentiment de zahăr care ne-a dat fiori calzi în timp ce jucam! Este perioada potrivită a anului pentru a vă bucura de bunătăți gustoase și câștiguri mai gustoase cu Candy Jar Clusters Slot, făcut cu dragoste, de Pragmatic Play

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16