1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Candy Blitz

Candy Blitz

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Candy Blitz
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.07%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  243
 • %
  Payout
  96.07%
Despre Slotul Candy Blitz

Pragmatic Play își perfecționează abilitățile de cofetar în acest ultim joc de păcănele online, unde stropii, înghețata și cardul tare fac parte din fiecare câștig! Cu un mecanism pay-anywhere și funcția de acum faimoasă tumble, slotul Candy Blitz ne arată o altă latură a universului Candyland pe care furnizorul continuă să o extindă cu fiecare nou titlu cu bomboane.

Joacă acum acest slot video în Magnumbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Candy Blitz

Dacă ai crezut că Sweet Bonanza demo sau Sweet PowerNudge demo au fost vârful dulciurilor Pragmatic Play, mai gândește-te o dată! Ei pot merge mult mai dulce, iar noul slot Candy Blitz este dovada vie (sau învârtită, dacă se poate). Bomboane de toate aromele și dimensiunile aterizează pe o grilă 6×5, plătind oriunde pentru cel puțin 8 de același fel. O rolă multiplicatoare surpriză face parte, de asemenea, din gameplay, activând multiplicatori la fiecare rostogolire!

 

Cum se joacă Candy Blitz

Simbolurile din jocul de păcănele Candy Blitz s-ar putea să vă pară familiare dacă ați jucat de câteva ori demonstrația Sweet Bonanza Xmas. Cu toate acestea, toate simbolurile plătesc oriunde pe ecran pentru cel puțin 8 simboluri de același fel, după cum urmează:

 

 • Red Hard Candy - Plătește 50x pentru până la 30 pe role.
 • Yellow Hard Candy - Plătește 10x pentru până la 30 pe role
 • Purple Hard Candy - Plătește 5x pentru până la 30 de simboluri pe role.
 • Green Hard Candy - Plătește 4x pentru până la 30 pe role
 • Blue Hard Candy - Plătește 3x pentru până la 30 de role
 • Stripped Hard Candy - Plătește 2,5x pentru până la 30 pe role
 • Small Purple Hard Candy - Plătește 1.5x pentru până la 30 pe role
 • Small Green Hard Candy - Plătește 1x pentru până la 30 pe role
 • Small Blue Hard Candy - Plătește 0.75x pentru până la 30 pe role
 • Simbolul Scatter - aterizează pe toate rolele și declanșează Free Spins

Cum se câștigă în Candy Blitz

Caracteristica Tumble - caracteristica Tumble face parte din arsenalul câștigător al multor sloturi Pragmatic, grăbindu-se să ajute jucătorii să creeze combinații câștigătoare cu fiecare tumble. Ceea ce face această funcție este să elimine toate simbolurile câștigătoare aflate la vedere și să umple celulele goale cu altele noi venite de sus, pe măsură ce simbolurile rămase cad în partea de jos a grilei. Tumbling continuă până când nu mai există câștiguri ca urmare a unei tumble.

 

Multiplier Reel - majoritatea sloturilor gratuite Pragmatic Play au un ceva unic care le face să iasă în evidență în lumea sloturilor online. În cazul slotului Candy Blitz, scânteia vine de la Multiplicatorii de pe rola Multiplicator! Situată în partea dreaptă a ecranului, rola afișează 5 simboluri multiplicatoare, care sunt reîmprospătate la fiecare rotire. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că nu toate simbolurile multiplicatoare poartă valori de multiplicare - unele sunt doar bomboane tari.

 

Toate câștigurile sunt înmulțite cu valoarea multiplicatorului încadrat în partea de jos a rolei suplimentare. La fiecare rostogolire, rola multiplicatoare coboară o poziție, permițând astfel jucătorilor să deblocheze multiplicatori plasați mai sus pe rolă. În ceea ce privește valorile, multiplicatorii variază de la 1x la un enorm 500x!

 

Free Spins - pot fi declanșate cu 4, 5 sau 6 Scatters, fiecare activând 10, 12 sau 14 Free Spins, respectiv. Aici, valoarea minimă pe care o veți găsi pe rola Multiplicator este de 2x. De asemenea, vi se oferă șansa de a redeclanșa runda cu 4, 5 sau 6 Scatters care acordă 5, 8 sau 10 Free Spins suplimentare.

 

Buy Free Spins - pentru cei dornici să ajungă mai repede la cea mai dulce parte a jocului, opțiunea Buy Free Spins este disponibilă în jocul de bază, declanșând instantaneu Free Spins pentru 100x pariul total curent. Runda bonus va fi declanșată cu 4, 5 sau 6 Scatters.

 

Pariuri și câștiguri Candy Blitz

Acest paradis al bomboanelor poate fi înscris pentru un pariu minim de 0,20, cel mai mare ajungând la 240. RTP-ul este peste medie, așa cum ne-a obișnuit furnizorul, situându-se la 96,08% în joc și la 96,02% dacă rotirile gratuite sunt activate folosind opțiunea Bonus Buy. Câștigul maxim este plafonat la 10.000x, disponibil în jocul de bază și în Free Spins, iar dacă reușești să îl atingi în runda bonus, toate Free Spins rămase vor fi pierdute.

 

Grafică Candy Blitz

Având loc în același univers ca și slotul Sweet Bonanza, dar probabil într-o regiune diferită, pe care o vom numi Valley of Dripping Ice Cream, slotul Candy Blitz este plin de culoare și arome. Totul la acest slot Pragmatic strigă dulceață și yumminess. Rolele sunt așezate într-un cadru de biscuiți, celulele în sine amintindu-ne de biscuiți. În spatele grilei, puteți vedea bomboane cu dungi strălucitoare în formă de pomi de Crăciun, gogoși și acadele împrăștiate peste tot. Munți de înghețată par să se topească în depărtare, chiar lângă tocurile gumate. Credeți-ne- nu se poate obține ceva mai dulce decât atât.

Concluzie Candy Blitz

Candy Blitz este cel mai recent slot Pragmatic care se alătură colecției de sloturi a furnizorului și nu am fi putut fi mai încântați de el! Mecanismul de plată peste tot, asociat cu rola Multiplicator și caracteristica tumble poate face minuni pentru câștigurile tale! Lucrurile devin și mai bune în Free Spins, unde multiplicatorii de pe rola suplimentară aterizează cu o valoare minimă de 2x. Mergând pe urmele altor sloturi gratuite Pragmatic care i-au fermecat pe jucători cu mecanica lor de câștiguri profitabile și grafica captivantă, slotul Candy Blitz te va cuceri cu siguranță cu estetica sa dulce și plățile suculente! Încercați-l ca demo aici, în recenzia noastră despre slot, sau jucați-l pe bani reali în cazinourile online!

 

Pe urmele sale, cel mai recent slot Pragmatic, Sugar Supreme Powernudge demo, se încadrează în aceeași categorie cu tematică de zahăr, cu multiplicatori la fața locului și câștiguri de până la 5000x!

 

Ești pregătit pentru o nouă aventură în Candyland? Sperăm că da, pentru că demo-ul Sweet Bonanza Dice este aici, și este plin de câștiguri care picură ciocolată și multiplicatori zaharoși! 

 

Joacă acum acest slot video în Magnumbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16