1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Caishen’s Gold

Caishen’s Gold

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
 Caishen’s Gold
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
97.08%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  380
 • Min Bet
  0.38
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  242
 • %
  Payout
  97.08%
Despre Slotul Caishen’s Gold

Zeul bogăției îți zâmbește în Caishen`s Gold, un videoslot 3×5, cu 243 de moduri de câștig. Caishen este wild și, de fiecare dată când apare pe ecran, poate acorda aleatoriu Jocurile Bonus Jackpot, unde trebuie să alegeți și să dezvăluiți obiecte pentru a câștiga unul dintre premii. În timpul rundei Free Spins, toate simbolurile cu valoare mică sunt eliminate de pe benzile de role pentru câștiguri extra mari!

 

Descoperă bogățiile în acest slot online cu 243 de moduri de câștig și pune mâna pe prețiosul vas de aur al lui Caishen, în valoare de 1.378x pariul tău.

Joacă acum acest slot video în Magic Jackpot Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Caishen’s Gold

Caishen, Zeul Banilor, s-a plictisit să se holbeze toată ziua la monedele sale de aur, așa că a decis să construiască încă un joc video de păcănele. Această idee l-a făcut să râdă, deoarece adoră jocurile de păcănele. De ce nu s-a gândit la asta înainte?

 

După ce a adunat toate simbolurile de inspirație asiatică și a conturat principalele caracteristici, Caishen a început să lucreze la jocul său. Nu pusese la punct toate detaliile, dar știa un lucru: că acest joc de păcănele vă va premia cu mult aur.

 

Cum se joacă Caishen’s Gold

God of Prosperity a construit acest joc de slot video 5×3 cu o valoare de revenire a jucătorului stabilită la 97,08% și o volatilitate ridicată. De asemenea, a pregătit 243 de moduri de câștig care te pot premia cu până la 1.378 de ori pariul tău.

 

Caishen a integrat cele mai bune simboluri în jocul său de păcănele online:

 

 • Young Boy - Plătește de 5,26x pariul tău dacă nimerești 5 pe ecran
 • Young Girl - Plătește de 3,94x pariul tău dacă nimerești 5 simboluri pe ecran
 • Floare de lotus roz - Plătește de 3,28x pariul tău dacă atingi 5 simboluri pe ecran
 • Blue Fan - Plătește 2.63x pariul tău dacă atingi 5 pe ecran
 • Stringed Instrument - Plătește 1.97x pariul tău dacă atingi 5 pe ecran
 • Cărțile As și Rege - Plătește 1.31x pariul tău dacă nimerești 5 pe ecran
 • Cărțile Damă, Valet, 10 și 9 - Plătește 0,65x pariul dvs. dacă nimeriți 5 cărți pe ecran.
 • Simbolul Wild arată exact ca un Caishen zâmbitor. Acest simbol carismatic poate înlocui orice alt simbol, cu excepția celui Scatter. De asemenea, poate ateriza pe rolele 2, 3, 4 și 5.

 

Simbolul Scatter este un gong strălucitor, auriu, care vă poate acorda de 50 de ori miza dvs. dacă prindeți 5 pe role. Acesta poate declanșa, de asemenea, runda de rotiri gratuite. Acțiunile vorbesc întotdeauna mai tare decât cuvintele.

 

Cum să câștigi în Caishen’s Gold

De data aceasta, Caishen și-a împachetat slotul cu o fantastică funcție Free Spins Feature și un Jackpot Bonus Game în care trebuie să potrivești trei monede de aur pentru a dezvălui unul dintre cele patru jackpoturi extraordinare de 30x, 50x, 100x și 1.000x pariul tău.

 

Funcția Free Spins 

 

Aterizați cel puțin 3 simboluri Gong pe ecran și deblocați această rundă. Jocul vă acordă 10 Free Spins cu doar simboluri cu plată mare pe role. Astfel, vei forma combinații câștigătoare cu simbolurile Băiat și Fată tânără, Evantaiul albastru, Instrumentul cu coarde, Floare de lotus, Wild și Scatter.

 

Caishen s-a gândit că îți va plăcea această funcție, așa că a proiectat-o cu opțiunea Retrigger. Loviți încă 3 sau mai multe simboluri Scatter pe ecran în timpul funcției Free Spins și se acordă încă 10 Free Spins.

 

Funcția Jackpot Bonus Game 

 

Caishen este Zeul Bogăției, așa că el este păstrătorul cheii care activează această rundă. Atunci când un simbol Wild ajunge pe role, acesta poate declanșa aleatoriu Jackpot Bonus Game. Ecranul vă duce într-o grădină chinezească superbă și îngrijită, cu un mic pod roșu și copaci înalți și plini de frunze din Yunnan și pini chinezești. Acolo, stând pe micul pod, îl veți vedea pe Caishen împrăștiind monede de aur pe tot ecranul. Jocul îți arată din nou rolele, dar de data aceasta sunt 12 monede pe ele.

 

Trebuie să faceți clic pe monede și să le întoarceți pentru a descoperi un Jackpot. Potrivește 3 din același Jackpot și jocul plătește corespunzător tabelului de plăți.

 

Zeul Banilor a împărțit o parte din averea sa în 4 Jackpot-uri, după cum urmează:

 

 • Marele Jackpot - acordă 1.000x pariul tău;
 • The Major Jackpot - acordă 100x pariul tău;
 • Jackpotul Minor - acordă 50x pariul tău;
 • Mini Jackpot - acordă 30x pariul tău.

Pariuri și câștiguri

Caishen's Gold oferă 243 de moduri de a câștiga, ceea ce înseamnă că premiile sunt acordate dacă formezi combinații de simboluri adiacente de la stânga la dreapta. Puteți seta numărul de monede până la 10, plus valoarea nominală a acestora, care ajunge la 0,50. În acest fel, pariul total minim începe de la 0,38, în timp ce cel maxim ajunge până la 190.

 

Cum poți ajusta aceste setări, te întrebi. Nimic mai simplu. Dați click pe butoanele (+) sau (-) de lângă cel de "Spin", iar pe ecran se va afișa un pop-up. Aici poți modifica valoarea fisei, pariul și chiar pariul total.

 

Grafică Caishen’s Gold

Jocul se desfășoară în grădina asiatică infinită a lui Caishen. Munți înalți și copaci groși pot fi văzuți pe ambele părți ale ecranului. Rolele au un acoperiș chinezesc roșu, din lemn, și 2 talismane ale norocului care afișează numărul de moduri de a câștiga, legănându-se leneș pe ambele părți ale rolelor. În partea de sus a ecranului puteți vedea cele 4 jackpoturi și o oală de aur. Atunci când un simbol Caishen aterizează pe ecran, acesta trimite monede zburătoare în acest vas.

 

Declanșați Jocul Bonus Jackpot și Caishen va aluneca pe ecran pe un nor pufos, împrăștiind monede de aur în timp ce se mișcă.

 

Puteți asculta o muzică elegantă, de inspirație asiatică, în timp ce învârtiți rolele. Activați Runda de rotiri gratuite și veți auzi accente mai dinamice care vă vor da un sentiment de "gata de luptă".

 

Concluzie Caishen’s Gold

Există două moduri de a pune mâna pe Caishen's Gold: prin activarea funcției Free Spins Feature de cât mai multe ori și prin deblocarea unuia dintre Jackpot-uri. Zeul Prosperității vrea cu adevărat să te întorci acasă cu o sumă considerabilă de aur în buzunar, așa că dă-i drumul și profită de oferta sa!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16