1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Caishen’s Cash

Caishen’s Cash

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
 Caishen’s Cash
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  243
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Caishen’s Cash

Pune mâna pe avere în Caishen's Cash, jocul video 3×5, cu 243 de moduri de câștig. Alege între funcția Money Respin și Free Spins atunci când apare bonusul și țintește Marele Jackpot în jocul Jackpot Bonus.

 

Caishen, Zeul Bogăției, începe să rânjească de la o ureche la alta pentru că te-ai decis să îi accepți invitația la palatul său. Zeul Banilor te conduce în conacul său imens, aurit, și îți spune că poți juca jocul său video de păcănele preferat cât timp dorești. Câștigurile uimitoare sunt garantate.

Joacă acum acest slot video în Las Vegas Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Caishen's Cash

Jocul de păcănele Caishen's Cash aduce laolaltă trei caracteristici captivante, o volatilitate medie și simboluri drăguțe care te pot premia cu până la 6x pariul tău. Acest videoslot are 243 de moduri de câștig și un câștig maxim de 21.749x miza ta. Primește-l pe Zeul Bogăției în viața ta și nu vei regreta.

 

Cum se joacă Caishen's Cash

Caishen's Cash este un joc ca la aparate cu 5 role, cu 243 de moduri de câștig și șansa de a fi premiat cu 21.749x miza ta. Acest joc are o volatilitate medie și o valoare RTP de 96,5%.

 

Zeul Norocului știe cum să obțină maximum de la un joc, așa că a ales și a rafinat câteva simboluri:

 

 • Simbolul lui Caishen - Plătește de 6x pariul tău dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Băiatul cu peștișorul de aur- Plătește de 4 ori pariul tău dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Fata cu o oală de aur - Plătește de 3 ori pariul tău dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Pisica Maneki-neko - Plătește de 2,4 ori pariul tău dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Castron cu monede de aur - Plătește de 2 ori pariul tău dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Cărțile As și Rege - Fiecare plătește 1x pariul dvs. dacă nimeriți 5 pe o linie de plată
 • Cărțile Damă, Valet, 10 și 9 - Fiecare plătește de 0,8x pariul tău dacă nimerești 5 pe o linie de plată
 • Simbolul Wild arată ca o placă de aur cu cuvântul "WILD" în mijloc. Acest simbol poate apărea pe rolele 2, 3 și 4 și poate înlocui toate simbolurile. Simbolul Gold Plate poate declanșa, de asemenea, jocul bonus Jackpot.

 

Simbolul Bani seamănă cu o monedă de aur (evident). Acest simbol poate ateriza pe toate rolele și, la fiecare rotire, ia o valoare aleatorie dintr-un set prestabilit. Simbolul Monedă de aur poate declanșa, de asemenea, funcțiile Free Spins sau Money Respins. Ți-ai imaginat vreodată că destinul tău va depinde de un lucru atât de mic?

 

Cum să câștigi în Caishen's Cash

Simbolurile Wild care pot activa jocul bonus Jackpot și monedele de aur care pot debloca Free Spins sau funcția Money Respin sunt surprizele care te așteaptă în acest slot online.

 

Jocul Bonus Jackpot 

 

Adună cel puțin un simbol Wild și declanșează Jackpot Bonus Game. Setarea se schimbă și ești dus pe un nou ecran cu un set de 12 monede de aur cu fața în jos. Faceți clic pe ele pentru a descoperi un simbol Jackpot. Potriviți 3 simboluri identice și veți primi Jackpotul corespunzător. Cele patru Jackpoturi posibile sunt:

 

 • Marele Jackpot - acordă 1000x pariul tău total.
 • Jackpotul major - acordă 100x pariul total
 • Jackpotul Minor - acordă 50x pariul tău total
 • Mini Jackpot - acordă 25x pariul tău total

Funcția Free Spins

 

Dacă nimerești 6 sau mai multe simboluri de bani pe role, vei avea două opțiuni - să joci Free Spins sau Money Respin Feature.

 

În timpul Free Spins Feature există doar 6 simboluri pe role: Caishen, Băiatul cu peștișori de aur, Fata cu o oală de aur, pisica Maneki-neko, Castronul cu monede de aur și Simbolurile Wild. Vei primi 8 rotiri gratuite în mod implicit. Înainte de începerea rundei, valorile atașate simbolurilor de bani de la învârtirea de declanșare sunt adunate. De fiecare dată când un Simbol Wild aterizează în timpul funcției de rotiri gratuite, se acordă suma totală a fisei.

 

Funcția Money Respin

 

Aceasta este cea de-a doua funcție pe care o puteți declanșa dacă prindeți 6 sau mai multe simboluri Money pe ecran. Jocul afișează un nou ecran cu un alt set de role alcătuit din spații libere, monede de aur, verzi și roșii. Iată cum funcționează aceste noi role:

 

 • Moneda Verde - are valoarea tuturor Monedelor de Aur care au declanșat funcția;
 • Moneda Roșie - are valoarea tuturor Monedelor de Aur, Verzi și Roșii de pe ecran.
 • La începutul funcției, ești premiat cu 6 respins, dar să nu crezi că astea sunt toate respins-urile pe care le poți primi. Nu, domnule. Poți primi la întâmplare mai multe respins în timpul funcției Money Respin Feature.

 

Toate monedele verzi și roșii care se lovesc după un respin rămân lipite până când caracteristica se termină. Funcția Money Respins Feature se termină atunci când toate respins sunt folosite sau când toate pozițiile goale sunt ocupate. Valorile tuturor simbolurilor sunt adunate și jocul plătește suma totală.

 

Pariuri și câștiguri Caishen's Cash

Modul în care setați pariul în Caishen's Cash este foarte asemănător cu cel al celorlalte sloturi de la Pragmatic Play. Folosești 25 de linii în mod implicit, iar pe acestea plasezi un pariu care va varia între 0,01 și 5 (în fiecare caz pot fi folosite până la 10 monede de 0,50). Pariurile totale pot varia între 0,25 și 125.

 

Intră în Jocul Bonus Jackpot și alege cu grijă monedele de aur. Nu uitați că Marele Jackpot de 1000 pariul dvs. este câștigul maxim pe care îl puteți obține, urmat de cel Major și cel Minor, care valorează 100x și respectiv 50x. Cel mai mare multiplicator pe care îl poți atinge în acest videoslot vesel este de 21.749x pariul tău.

 

Grafică Caishen's Cash

Jocul te întâmpină în ceea ce pare a fi Raiul Aurului: există o lumină strălucitoare și sclipitoare care înconjoară cele 4 Jackpot-uri din partea de sus a ecranului, iar câteva monede de aur plutesc în jurul rolelor. În partea de jos a ecranului puteți vedea grămezi uriașe de monede de aur strălucitoare, strălucitoare.

 

Jocurile Bonus Jackpot se activează în timp ce Caishen alunecă nepăsător pe norul său pufos, aruncându-ți în față prețioasele monede de aur și râzând în hohote. Funcția Money Respin Feature te duce pe un ecran întunecat, albastru ca cerul nopții, cu artificii explozive care luminează partea de sus a rolelor.

 

Muzica de inspirație asiatică, cu accente tradiționale chinezești distincte, vă însoțește pe tot parcursul jocului. Declanșați orice caracteristică și veți observa niște accente clare de flaut de bambus.

 

Concluzie Caishen's Cash

Câștigă respectul lui Caishen și vei primi premii mari în jocul de aparate Caishen's Cash. Declanșează una dintre cele trei caracteristici (sau toate, de ce nu?) și vei fi acoperit de aur.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16