1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Bounty Gold

Bounty Gold

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Bounty Gold
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.25
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Bounty Gold

Pregătește-te să îi învingi pe bandiți în această căutare sălbatică, sălbatică, western cu 20 de linii de plată, pe o grilă 5×3, cu un câștig maxim multiplicator de 5.000x pariul!

Joacă acum acest slot video în Fortuna Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Bounty Gold

Salutare! Pregătește-te pentru călătoria vieții tale, căci bătrânul cowboy obraznic și cowgirl-ul său și mai obraznic te vor face să străbați această provocare spre numeroasele saloane încărcate de surprize din slotul video online Bounty Gold, care tocmai a venit la atac în hub-ul de sloturi Social Tournaments.

 

Ai nevoie de niște monede pentru acea recompensă? Mergi spre slotul Cowboy Coins, unde ai putea câștiga până la 30 000x pariul tău total într-o rundă incitantă de Free Respins!

 

Cum se joacă Bounty Gold

Adună unul dintre simbolurile răutăcioase care te vor face să aduni partea ta din acele bogății de rodeo. Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta pe rolele adiacente, plătind de pe rola cea mai din stânga.

 

 • Cowgirl - Plătește 8x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Cowboy - Plătește 6x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Cowboy Hat - Plătește 5x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Silver Horseshoe - Plătește 5x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Blue A - Plătește 2x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Bronze K - Plătește 2x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Purple Q - Plătește de 2 ori pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Green J - Plătește 2x pariul pentru 5 pe o linie de plată.
 • Wild-ul verde și auriu - înlocuiește toate simbolurile în afară de simbolul MONEY și apare pe rolele 2,3,4 și 5.
 • The Golden Moneybag - Simbolul MONEY este prezent pe toate rolele. La fiecare rotire, simbolul MONEY va lua o valoare aleatorie din orice set predefinit. Atunci când 6 sau mai multe simboluri MONEY sunt lovite, acest lucru va declanșa funcția MONEY RESPIN. La întâmplare, în cadrul jocului de bază, simbolul MONEY poate lovi ca simbol FIERY MONEY, care va acorda instantaneu valoarea totală.
 •  

Cum se câștigă în Bounty Gold

FUNCȚIA MONEY RESPIN - FUNCȚIA MONEY RESPIN începe după ce toate combinațiile câștigătoare pentru linii au fost plătite. Pe parcursul rundei, jocul se poate desfășura pe până la patru matrici 3×5 de simboluri. Simbolurile normale vor fi eliminate, dar simbolurile MONEY care au declanșat funcția vor rămâne la locul lor. Rolele normale vor fi apoi înlocuite cu role speciale, care conțin doar simboluri MONEY și spații goale. În funcție de cantitatea de simboluri MONEY care au declanșat funcția sau care au fost atinse pe parcursul rundei, atunci vor fi deblocate una, două, trei sau patru matrici în următoarea ordine:

 

 • 6 simboluri MONEY - se va debloca 1 din cele 4 matrici.
 • 9 simboluri MONEY - 2 din 4 matrici vor fi deblocate.
 • 18 simboluri MONEY - 3 din 4 matrici vor fi deblocate.
 • 26 simboluri MONEY - 4 din 4 matrici vor fi deblocate.

Jucătorii încep cu 3 respin-uri, apoi toate simbolurile MONEY care se lovesc după fiecare respin rămân pe ecran până la finalul rundei. De fiecare dată când un simbol MONEY lovește, numărul de respins va fi resetat la trei. Runda va continua până când se termină respins sau până când toate pozițiile de pe ecran sunt umplute cu simboluri MONEY. Runda se va încheia doar atunci când se termină toate respin-urile sau când toate pozițiile de pe ecran au fost umplute cu simboluri MONEY.

 

În continuare, atunci când o matrice a fost deblocată, valorile tuturor simbolurilor MONEY din acea matrice vor fi înmulțite la sfârșitul rundei cu 2x pentru a 2-a matrice, 3x pentru a 3-a matrice și 4x pentru a 4-a matrice. Dacă una dintre matrici este umplută cu simboluri MONEY pe toate cele 15 poziții, atunci se va acorda un jackpot fix exprimat în multiplicatori ai pariului total, în următoarea ordine:

 

Umplerea primei matrice acordă un jackpot fix de 25x pariul total.

Umplerea celei de-a doua matrice acordă un jackpot fix de 50x pariul total.

Completarea celei de-a treia matrice acordă un jackpot fix de 500x pariul total.

Completarea celei de-a patra matrice acordă un jackpot fix de 5000x pariul total, care este egal cu câștigul maxim posibil, iar runda se încheie cu acordarea a 5000x pariul total.

În timpul rundei, dacă 44 sau mai multe simboluri MONEY sunt lovite, la sfârșitul rundei se va aplica un multiplicator de 5x la toate simbolurile MONEY de pe ecran. Multiplicatorul pe matrice nu se va mai aplica.

 

După ce respin-ul MONEY este finalizat, valoarea totală a tuturor simbolurilor MONEY va fi înmulțită și adunată, jackpot-urile vor fi adăugate și apoi jocul va plăti suma totală. Dacă toate pozițiile de pe ecran devin pline de simboluri MONEY, atunci runda se va încheia imediat.

 

Pariuri și câștiguri Bounty Gold

Pariul minim este setat la 0,25 și poate crește până la un pariu maxim de până la 125,00.

 

Pariurile pot fi mărite sau micșorate prin modificarea cu (+) și/sau (-) în partea de jos a ecranului.

 

Suma totală a câștigurilor a fost plafonată la 5000x pariul în jocul de bază și în jocul de bază. Dacă câștigul total în timpul RESPIN-ului MONEY a ajuns la 5000x, atunci runda se va încheia instantaneu, toate câștigurile fiind acordate.

 

Grafică Bounty Gold

Designul slotului Bounty Gold ne duce cu gândul la o călătorie în sălbăticie, pe care ne-am aștepta să o fi văzut la sfârșitul secolului al XIX-lea în vestul Statelor Unite, unde cowboy nomazi se plimbă pe cai și sunt înarmați cu revolvere. Conținutul audio-vizual merge mână în mână cu tema răutăcioasă a acestui slot video, se simte ca și cum chiar și muzica western ne cere probleme încă de la început, dar reușește să îi țină pe jucători pe marginea scaunelor în timp ce se cufundă în această provocare.

 

Concluzie Bounty Gold

Această aventură cu volatilitate maximă, cu un RTP de 96,50%, le oferă jucătorilor șansa de a risca totul pentru recompensele ascunse în interiorul ranchurilor, totul într-un timp mult mai scurt. Designul rămâne fidel temei slotului Bounty Gold și face minuni în a transporta jucătorii înapoi în trecutul turbulent, cu un factor de emoție maximă aruncat și un cufăr de comori care conține câștigul cu multiplicator maxim de 5.000x pariul.

 

Dacă această căutare de comori, te-a făcut să spui "yee-hay", atunci vei fi bucuros să știi că există mult mai multe de unde a venit. De ce nu încercați slotul Mustang Gold sau slotul video Wild West Gold pentru a debloca și mai multe câștiguri sălbatice!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16