1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Book of Vikings

Book of Vikings

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Book of Vikings
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  9
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul Book of Vikings

Urcă-te la bordul corabiei vikingilor și călătorește pe cele mai periculoase mări pentru a găsi legendara carte a câștigurilor în Book of Vikings™, jocul video 5×3 care vine cu 10 linii de plată capabile să îți ofere un câștig extraordinar. Pune-ți casca de viking confecționată din bucăți de fier nituite și luptă alături de regele scandinav în runda de rotiri gratuite cu un simbol expansiv pentru a ajunge la premiul suculent pus la bătaie! Să înceapă aventura!

Joacă acum acest slot video în Favbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre jocul Book of Vikings

Pregătește-te pentru căutarea vieții tale atunci când intri în noua noastră aventură cu furtună pe mare. Alăturați-vă călătorilor vikingi pe nava lor lungă, în timp ce caută să domnească și să câștige mult în cel mai nou slot video al nostru, Book of Vikings. 

 

Acest slot video cu tematică barbară cu 5 role vine plin de simboluri suplimentate, 10 linii de plată de rang înalt și un afișaj grafic care ar rivaliza cu orice joc de consolă modern. Toate aceste lucruri joacă împreună un rol în premierea extraordinară a jucătorilor.  

 

Ia-ți casca și pregătește-te să îmbrățișezi cultura și stilul de viață viking în timp ce plutești alături de regalitate. Și dacă ești norocos, ai putea declanșa funcția specială a jocurilor. 

 

Cum se joacă Book of Vikings

Slotul nostru video Book of Vikings este despre călătorie. Din momentul în care învârtiți, veți trăi viața unui nordic în căutare de argint și aur. 

 

Această călătorie epică de senzații tari îi împinge pe jucători la limită, cu volatilitatea sa extrem de ridicată și RTP-ul la fel de impactant de 96,50%.  

 

Fiți atenți la simbolurile Wilds și Scatter Book, acestea îi ajută pe jucători să câștige premii mari. Și pentru distracție suplimentară, dacă nimeriți trei sau mai multe pe role, jucătorii vor declanșa funcția Free Spins. Cât de uimitor este asta!? 

 

Cele 10 simboluri tematice care își fac apariția pe rolele Book of Vikings au fiecare propriile câștiguri individuale: 

 

 • Simbolul Viking - plătește 500x pe 5 role,100x pe 4 role, 10x pe 3 role și 1x pe 2 role.  
 • Simbolul Femeia Viking - plătește 200x pe 5 role, 40x pe 4 role, 4x pe 3 role și €50,50x pe 2 role 
 • Coif cu coarne - plătește 75x pe 5 role, 10x pe 4 role, plătește 3x pe 3 role și 0,50x pe 2 role  
 • Gjallarhorn - plătește75x pe 5 role, 10x pe 4 role, plătește 3x pe 3 role și 0,50x pe 2 role 
 • Simbolul A - plătește 15x pe 5 role, 4x pe 4 role și 0,50x pe 3 role 
 • Simbolul K - plătește 15x pe 5 role, 4x pe 4 role și 0,50x pe 3 role 
 • Simbolul Q - plătește 15x pe 5 role, 2,5x pe 4 role și 0,50x pe 3 role 
 • Simbolul J - plătește 15x pe 5 role, 2,5x pe 4 role și 0,50x pe 3 role 
 • Simbolul 10 - plătește 15x pe 5 role, 2,5x pe 4 role și 0,50x pe 3 role 
 • Cartea Vikingă - poate fi folosită atât ca simbol SCATTER, cât și ca simbol WILD - plătește 200x pariul total pe 5 role, 20x pariul total pe 4 role și 2x pariul total pe 3 role 

 

Cum se câștigă în Book of Vikings

Wilds 

 

La fel ca și numele jocului, simbolul Book of Vikings este, de asemenea, unul dintre punctele focale ale experienței. Atunci când apare, acesta poate înlocui toate celelalte simboluri de pe rolă și poate fi atât Scatter, cât și Wild. 

 

Atât Wild-urile, cât și Scatter-urile pot declanșa caracteristica specială Free Spin, dar simbolul Wild în sine plătește și el de 5 ori conform tabelului de plăți curent. 

 

 

 

Funcția Free Spins  

 

Funcția specială a jocului este activată atunci când trei sau mai multe simboluri Scatter sau Wild apar pe rolă. Odată ce se întâmplă acest lucru, 10 Mystery Free Spins vor fi acordate imediat jucătorului.  

 

Dar înainte de începerea rundei, unul dintre cele 10 simboluri tematice ale jocului este selectat la întâmplare pentru a deveni un simbol special de expansiune. 

 

Odată ce simbolurile obișnuite plătesc, cel special se va extinde pe verticală și va acoperi toate cele trei poziții de pe rolă de fiecare dată când lovește. Atunci când trei sau mai multe simboluri aterizează în timpul rundei Free Spins, jucătorii vor primi încă 10 rotiri cu simbolul special selectat în acel moment. Și, pentru a fi și mai distractiv, în timp ce funcția specială este activată, nu există nicio limită a numărului de redistribuiri posibile. Așadar, TOTUL este posibil pentru jucătorii care doresc modalități infinite de a se bucura de nava lungă. 

 

Dacă ești nerăbdător și vrei ca distracția să fie declanșată instantaneu, poți declanșa runda de rotiri gratuite din jocul de bază, cumpărând-o pentru 100x pariul tău total actual. 

 

Pariuri și câștiguri Book of Vikings

Jocul Book of Vikings este un joc cu un preț rezonabil care se adresează tuturor tipurilor de jucători. Are un pariu minim de 0,10, în timp ce suma maximă pe care o puteți paria este de 100. Toate pariurile pot fi ajustate cu ajutorul meniului de pariuri, care poate fi modificat dacă faceți clic pe butoanele (+) și (-).  

 

Grafică Book of Vikings

Jocul nostru de păcănele Book of Vikings împinge toate limitele pentru ceea ce se așteaptă de la un slot modern, cu fundalul său interschimbabil. Deși mișcarea din spatele rolelor este foarte discretă, ușoara ondulație a apei care permite mișcarea bărcii lungi face ca aceasta să se simtă și mai imersivă.  

 

Nu numai atât, dar mișcarea norilor din fundal care se schimbă încet pe ecran pe măsură ce fulgerele se ciocnesc, sporește și mai mult emoția elementară. 

 

Simbolurile tematice întruchipează toate elementele mitologiei vikinge și nordice, cu casca dură și cornul tradițional, toate detaliate la perfecție. Fiecare element al jocului este implementat atât de bine, încât ai crede că te uiți la artefacte tradiționale dintr-un muzeu de istorie. 

 

Concluzie Book of Vikings

Poate că acesta nu este primul joc în stil nordic disponibil pe piață, dar este clar că este cu siguranță printre cele mai detaliate pe care le-ați jucat. Cu toate simbolurile cu tematică marină, liniile de plată și funcțiile din joc, este greu să nu fii hipnotizat de grafică atât pe role, cât și în afara lor.  

 

Dacă sunteți în căutarea unei evadări și doriți să experimentați căile de odinioară. Sari în acest joc palpitant Book of Vikings astăzi. Vă putem asigura că aceasta este o călătorie care nu vă va dezamăgi! 

 

Duceți experiența nordică mai departe și alăturați-vă echipei de gardieni în slotul plin de acțiune North Guardians de la Pragmatic Play, care găzduiește modele Wild și câștiguri de până la 5.000x pariul!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16