1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Book of Time

Book of Time

4
( 1 recenzie )
Evaluează!
Book of Time
phone shifting suggestion
Rating Total:
4 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.13%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  0.4
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  8
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.13%
Despre Slotul Book of Time

Când joci acest slot, este ca și cum te-ai uita la desene animate. Cromatica, grafica, personajele, coloana sonoră, totul te duce cu gândul la un episod din „Tom și Jerry”, doar că aici treaba este mult mai serioasă. Pe role apare și o pasăre moartă, cu un cuțit înfipt în ea, deci clar s-a comis o crimă, iar ție îți revine misiunea să îl ajuți pe Canny the Can (care poartă o pălărie de detectiv) să dezlege misterul.

Grila conține 20 de linii de plată care se formează pe 5 role și 4 rânduri. Ca și în alte păcănele online produsee de Hacksaw Gaming, miza minimă este 0,40 RON, iar cea maximă 400 RON. Poți obține un câștig maxim cu 10.000x miza, deci de 400.000 RON, dacă ai setat nivelul de sus al mizei. Combinațiile câștigătoare se formează clasic, de la cea mai din stânga coloană spre dreapta.

Descriere slot Book of Time

Cel mai valoros simbol este șoricelul. Dacă apare de 5 pe ecran, pe aceeași linie de plată, primești de 250 de ori miza, iar chițăitul uneori strident ți se pare o melodie cât se poate de armonioasă. Următoarea pictogramă ca valoare este capul de șarpe tăiat și pasărea ucisă (plătesc până la de 75x miza), apoi pălăria de vrăjitoare și bagheta de zână (până la de 25 de ori miza rotirii). Simbolurile 10, J, Q, K și A, care arată ca literele desenate din cărțile vechi de povești, sunt mai slab plătite. 

Cartea Timpului este simbol Wild și Scatter în același timp. Este un Wild simplu, nu expandabil, nu Walking, nu Sticky, dar își face treaba și te ajută să obții câștiguri înlocuind celelalte pictograme. Dacă aterizează pe role în minim trei exemplare, atunci e și mai bine, pentru că declanșează jocul special de rotiri gratuite.

Caracteristici slot Book of Time

Sunt trei secvențe de Freespins, în funcție de numărul cărților oprite pe ecran:

 • 3 pictograme Book of Time acordă 10 rotiri gratuite cu un simbol special expandabil;
 • 4 pictograme Book of Time inițiază o serie de 15 rotiri gratuite cu două simboluri speciale expandabile;
 • O carte pe fiecare coloană îți aduce 20 de runde gratuite cu 3 simboluri speciale expandabile, ceea ce e superb.

Un alte caracter special este „Omul Ceas”. Ceasurile de deasupra rolelor 2, 3 și 4 arată o oră diferită în fiecare rundă. Dacă „Omul ceas” se oprește pe o coloană, atunci toate simbolurile de deasupra lui devin Wild-uri multiplicatoare (de la x2 la x12). Factorii de multiplicare sunt mai întâi adunați, apoi înmulțiți cu câștigul obținut în rotirea respectivă. „Omul ceas” poate apărea numai în jocul de bază. Este timpul pentru distracție!

Cazinouri recomandate unde poți juca slotul „Book of Time”: Superbet Cazino

 

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16