1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Book of Ra Deluxe

Book of Ra Deluxe

4.98
( 557 recenzii )
Evaluează!
Book of Ra Deluxe
phone shifting suggestion
Rating Total:
4.98 Stele
%
Procentaj de Payout:
94.3%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  10
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  94.3%
Despre Slotul Book of Ra Deluxe

De-a lungul timpului au fost inventate zeci de mii de jocuri de ”păcănele”, dar chiar și așa clasicul Book of Ra rămâne și în vremurile noastre unul dintre cele mai importante la nivel mondial, dar și la noi în țară. De aceea în cele ce urmează îți voi prezenta tot ce trebuie să știi despre acest joc, și îți voi arăta cum poți juca varianta originală și îmbunătățită Book of Ra Deluxe online cu 50 FREESPINS + 100% până la 999RON la prima depunere. 

Înregistrează-te acum și joacă acum acest joc de păcănele cu un super bonus de bun venit!

 

Book of Ra – ce vei găsi în acest articol?

 1. Caracteristicile jocului clasic Book of Ra
 2. Book of Ra Slot – cum se joacă acesta?
 3. Funcția specială în Book of Ra Deluxe
 4. Book of Ra Deluxe 6 – varianta îmbunătățită cu 6 role
 5. Book of Ra 2 și alte variante ale popularului slot video
 6. Joacă Book of Ra online la Vlad Cazino
 7. Bonus Vlad Cazino de 100% până la 999RON la prima depunere
 8. Book of Ra download – cum pot juca de pe mobil?
 9. Jocuri Book of Ra – descoperă sloturi similare oferite de alte cazinouri online

 

1.Caracteristicile jocului clasic Book of Ra

Book of Ra este fără îndoială unul dintre cele mai celebre jocuri de ”păcănele” de prin baruri, cazinouri, săli de jocuri și case de pariuri stradale din întreaga țară.

Jocul de păcănele Book of Ra dispune de personaje fantastice, care îl fac atât de atrăgător şi diferit faţă de alte sloturi. Producătorul a mizat şi pe o serie de caracteristici pe care n-o să le găseşti la niciun alt joc, cele mai de impact fiind efectele vizuale şi de sunet excelente, dar şi "povestea" pe care o spune acest tip de slot. Jucătorii sunt puşi în pielea unui explorator aflat în căutarea unei cărţi mitice care a aparţinut unui faraon egiptean (Ra). Legenda spune că deținătorul acestei cărți se îmbogăţeşte.

Scenariul jocului este următorul: jucătorul devenit explorator este "teleportat" în Egiptul Antic, unde "sapă" în morminte şi piramide în căutarea cărţii lui Ra. Tema jocului este transpusă pe ecran printr-o combinaţie de efecte care reproduc foarte bine atmosfera egipteană străveche, învăluită in mister. Fundalul slotului Book of Ra reproduce interiorul unui mormânt. Book of Ra dispune şi de o serie de simboluri tematice interesante, cum ar fi scarabeii, faraonii, sarcofage, regina Cleopatra sau statuile din aur, toate fiind realizate excelent.

 

2.Book of Ra Slot – cum se joacă acesta?

În principiu, Book of Ra se joacă după regulile general valabile în orice tip de slot video. Jocul are 3 rânduri și 5 coloane - ceea ce înseamnă că vor fi generate 15 simboluri după fiecare spin. Numărul maxim de linii de plată este de nouă, iar cel mai mic este de o singură linie de plată. Cei care cunosc jocul ştiu că acesta oferă posibilități extinse de a miza, pariurile fiind cuprinse între 1 şi 100 de credite. În cadrul acestui slot Book of Ra există un simbol de tip "Wild", care, ca şi în celelalte sloturi, substituie orice alt simbol, şi care în acest caz este reprezentat de cartea lui Ra. Simbolul exploratorului este și el foarte important în joc, pentru că te poate duce şi la un câştig de 500.000 de credite.

În cazul în care nimereşti trei simboluri identice, de la stânga la dreapta, pe aceeași linie, vei câștiga un anumit număr de credite, în funcție de miză, numărul de simboluri identice și tipul acestora. Combinaţia cea mai valoroasă este o linie de exploratori, care aduce un câștig de 5.000 de fise pe miza minimă. O "specială" constând în 15 simboluri de exploratori îţi poate aduce un câştig de 42.000 de ori mai mare decât miza!

Înregistrează-te acum și joacă acum acest joc de păcănele cu un super bonus de bun venit!

Iată cum decurge jocul, indicaţiile de mai jos fiind valabile pentru Book of Ra, dar şi pentru versiunile ulterioarele ale acestui slot, Book of Ra Deluxe, Book of Ra 2 și Book of Ra 3, care se diferenţiază de cel clasic în general prin efectele speciale introduse. În primă fază se selectează liniile de plată, după care este setată valoarea pariului cu butonul BET. Jocul dispune şi de opţiunea MAX BET, destinată celor care  nu au o problemă să joace cu sume mari. Prin activarea acestui buton se plasează automat pariul maxim pentru numărul de linii selectate. Jocul propriu-zis începe odată cu apăsarea butonului START.

Jocul Book of Ra are o secţiune ce conţine informaţii legate de reguli, simboluri şi, mai important, despre coeficienţii de multiplicare a câştigului pentru fiecare simbol în parte.

 

3.Funcția specială în Book of Ra Deluxe

Cel mai căutat simbol în joc este Cartea (Book of Ra), care joacă două roluri, fiind atât simbol WILD (înlocuiește orice alt simbol pentru a genera un câștig), cât și SCATTER.

Trei sau mai multe simboluri SCATTER declanșează funcția bonus a jocului - FREE SPINS (Rotiri Gratuite). 3, 4 sau 5 simboluri Scatter (Carte) oferă același număr de rotiri gratuite - 10 -, singura diferență fiind premiul în bani acordat în același timp. Trei simboluri scatter returnează de două ori suma mizată. La 4 simboluri primești de 20 de ori suma mizată, iar la 5 de 200 de ori suma mizată, ceea ce ar reprezenta un start excelent pentru jocurile bonus. Totuși, de cele mai multe ori vei prinde doar trei simboluri scatter.

În momentul declanșării Rotirilor Gratuite, jocul va alege aleator și un simbol "special" care va deveni Joker în timpul rotirilor gratuite. Apoi, in timpul rotirilor fiecare simbol Joker apărut pe una dintre role se va extinde pe toată rola și vei genera un câștig important. Cazul cel mai fericit este cel în care simbolul Joker este chiar exploratorul (cel mai valoros simbol din joc). Dacă prinzi câte un explorator pe fiecare rolă în timpul rotirilor gratuite ți-ai asigurat un jackpot fabulos în Book of Ra Deluxe (suma mizată x 5000).

Partea cu adevărat bună este că se întâmplă destul de des ca funcția specială să fie redeclanșată în timpul rotirilor gratuite, așa că nu va fi deloc anormal ca cele 10 rotiri gratuite să se transforme în 20, 30 sau chiar mai multe. Și încă un lucru interesant : câștigul jucătorului (adică payout-ul, sau procentul de plată) în Book of Ra și Book of Ra Deluxe este de 96%, procent cu care se plasează în media sloturilor online de top.

 

4.Book of Ra Deluxe 6 – varianta îmbunătățită cu 6 role

Dacă intri în categoria jucătorilor care consideră slotul Book of Ra "depășit", află că Novomatic a lansat o variantă îmbunătățită a jocului clasic, numită "Book of Ra Deluxe 6".

La prima vedere, slotul Book of Ra Deluxe 6 nu se diferențiază foarte mult de "orgininal". Grafica e asemănătoare, simbolurile folosite sunt aceleași și nu există diferențe nici în tabelul de plăți. Totuși, în această variantă a jocului Novomatic a introdus posibilitatea de a activa o a 6-a rolă și a adăugat o linie de câștig (Book of Ra deluxe 6 are 10 linii de câștig, față de 9 cât are jocul clasic Book of Ra).

Activarea celei de-a șasea role presupune dublarea mizei, ceea ce, să recunoaștem, reprezintă un dezavantaj, însă în același timp îți deschide o serie de posibilități noi.

În primul rând ai acum șansa să prinzi 6 simboluri consecutive pe o linie de câștig, iar premiile cresc considerabil. De exemplu, în Book of Ra câștigul maxim pe o sigură linie e de 5000 de ori suma mizată pe respectiva linie și îl obții atunci când prinzi 5 exploratori. În Book of Ra Deluxe 6 poți prinde 6 exploratori pe aceeași linie și vei obține de 15.000 de ori suma mizată pe linia respectivă.

Dar nu acesta e principalul avantaj al deblocării celei de-a șasea role, ci faptul că îți crești șansele de a declanșa funcția bonus - FREE SPINS. Cu o rolă în plus, ai o șansă în plus să prinzi încă un simbol scatter, ceea ce nu e puțin în condițiile în care se întâmplă extrem de des să prinzi două simboluri scatter și să mai ai nevoie de încă unul pentru a primi rotirile gratuite.

Iar a șasea rolă rămâne activă și în timpul rotirilor gratuite și asta reprezintă un alt plus important, în condițiile în care intră în joc simbolul Joker determinat la startul rotirilor gratuite. Ai deci o șansă în plus să prinzi încă un simbol joker pe o linie și se va întâmpla mult mai des să prinzi 5 simboluri joker în Book of Ra Deluxe 6 decât în jocul clasic Book of Ra.

 

5.Book of Ra 2 și alte variante ale popularului slot video

În afară de Book of Ra Clasic, adică varianta originală, Book of Ra Deluxe (identic cu varianta clasică, dar cu grafică îmbunătățită și efecte sonore mai bune) și Book of Ra Deluxe 6 (cel despre care am vorbit mai sus), mai există și alte variante ale celebrului joc cu exploratori. Una dintre ele este Book of Ra 6, care este similar cu varianta Deluxe 6, dar are o grafică mai puțin modernă.

Alte variante sunt Book of Ra 2 și Book of Ra Deluxe 2. Dar nu cred că are rost să mai vorbim despre acestea, deoarece diferențele față de varianta originală a jocului, cea despre care am vorbit în prima parte a articolului, sunt destul de mici. De regulă este vorba mai mult de grafică și efecte sonore, și poate maxim de o linie de câștig în plus sau mici diferențe la procentul de plată și câștigul per linie. Dar în principiu sunt genul de lucruri care la o primă vedere rapidă sunt greu de observat cu ochiul liber.

Înregistrează-te acum și joacă acum acest joc de păcănele cu un super bonus de bun venit!

 

6.Joacă Book of Ra online la Vlad Cazino!

Fără îndoială Book of Ra este un joc foarte atractiv, motiv pentru care mulți își pun următoarea întrebare: se poate juca Book of Ra online? Există anumite site-uri de divertisment care oferă în mod gratuit acest joc direct din browserul calculatorului și el poate fi de asemenea descărcat pe Iphone, Ipad, dar și pe telefoanele sau tabletele cu Android.

Mai nou însă, există și câteva cazinouri online licențiate la care poți juca Book of Ra pe bani reali! Cazinoul pe care noi îl recomandăm pentru Book of Ra este Vlad Cazino, acolo unde vei găsi atât varianta Book of Ra Deluxe, cât și book of Ra Deluxe 6. Iar dacă vrei să îl testezi pe fonduri virtuale, o poți face direct la Vlad Cazino fără a fi necesar să accsezi un alt site!

Înregistrează-te acum și joacă acum acest joc de păcănele cu un super bonus de bun venit!

 

7.Bonus Vlad Cazino de 100% până la 999RON la prima depunere

Dacă te decizi să efectuezi și o primă depunere, atunci trebuie să știi că aceasta va fi dublată până la maxim 999RON. De exemplu depui 500RON și te joci cu 1,000RON. Poți juca fără probleme acest bonus în Book of Ra Deluxe!

Pentru a transforma fondurile virtuale în fonduri reale, acestea trebuiesc rulate de 35 de ori. Deci în cazul unui bonus de 500RON ai nevoie de un rulaj de 17,500RON. De asemenea, vei mai primi și 30 de rotiri gratuite, dar acestea nu pot fi folosite în Book of Ra. Ele merg utilizate doar în jocul Wild Blood. Dacă vrei să afli informații complete despre acest pachet de bun venit te invit să accesezi ACEST LINK.

 

8.Book of Ra download – cum pot juca de pe mobil?

Să presupunem că ești în metrou și te plictisești, și vrei să îți încerci norocul în popularul joc cu cărți. Nimic mai simplu! Poate că nu există un Book of Ra Apk pentru IOS și Android, dar nici nu trebuie. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul Vlad Cazino de pe orice telefon sau tabletă și să accesezi jocul. Îl poți găsi foarte ușor utilizând funcția de Search din partea de sus a paginii. Ca și în cazul jocului pentru PC, și aici Book of Ra merge testat atât pe fonduri reale cât și virtuale.

Înregistrează-te acum și joacă acum acest joc de păcănele cu un super bonus de bun venit!

 

9.Jocuri Book of Ra – descoperă sloturi similare oferite de alte cazinouri online

Pe internet există foarte multe sloturi video care seamănă cu Book of Ra din multe puncte de vedere. În primul rând, majoritatea jocurilor ca la aparate au 3 rânduri și 5 role, exact ca Book of Ra. De asemenea, există foarte multe sloturi cu speciale unde trei simboluri de tipul ”SCATTER” sau ”BONUS” declanșează rotiri gratuite sau jocuri bonus unde poți câștiga premii fabuloase. În orice joc există o anumită linie de cinci simboluri care plătește o sumă foarte mare de bani, de obicei de peste 1.000 de ori valoarea mizei. Mai mult decât atât, sunt jocuri casino online ca la aparate care au jackpoturi fabuloase care pornesc de la câteva sute de RON și pot ajunge chiar și până la milioane de RON, facilitate pe care jocul Book of Ra n-o oferă.

Aparatele de păcănele de prin barurile, casele de pariuri și cazinourile de la colțul străzii au de regulă maxim câteva zeci de jocuri, iar ele sunt cam aceleași indiferent unde ne jucăm. De aceea este de înțeles de ce Book of Ra este un joc atât de faimos, fiindcă nici concurența nu este prea mare. Totuși pe internet sunt anumite cazinouri online care oferă chiar și 200 de sloturi video diferite dintre care o mare parte sunt jocuri ca la aparate cu speciale. Ideea este că dacă joci la unul din cazinourile de pe internet recomandate de Pariurix (poți găsi în partea de jos a articolului o listă), atunci îți garantez că vei uita rapid de Book of Ra deoarece vei găsi foarte multe jocuri asemănătoare, chiar şi mai bune decât acest ”joc fenomen” care a făcut atâtea ravagii printre clienților bodegilor cu păcănele.

 • Book of Dead - este aproape identic cu Book of Ra, diferențele fiind foarte mici. Acest slot video face parte din oferta Sportingbet.ro și Unibet.ro.
 • Rise of Ra – joc de ”păcănele” ce poate fi găsit atât offline în localurile Maxbet, cât și online pe site-ul Netbet.ro
 • Book of Magic – un alt joc interesant oferit de Netbet.ro
 • Gold of Ra – poate fi găsit tot la Netbet.ro și este de asenea similar cu jocul Book of Ra

Înregistrează-te acum și joacă acum acest joc de păcănele cu un super bonus de bun venit!

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8