1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Bite Me

Bite Me

2.5
( 2 recenzii )
Evaluează!
Bite Me
phone shifting suggestion
Rating Total:
2.5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  25
 • %
  Payout
  96%
Despre Slotul Bite Me

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă acum Bite Me cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Vlad Cazino este primul cazino 100% românesc, și fără îndoială cel mai autentic de pe piață datorită interfeței inedite și a tematicii bine alese (cu vampirul Vlad în prim plan). Dar parcă lipsește ceva - jocurile personalizate! Sau au lipsit la început, deoarece de curând Vlad Cazino a lansat slotul video ”Bite Me” unde putem întâlni simpaticele personaje: Igor, Oase, Lucian, Liliac, și desigur nelipsitul Vlad. Linii sau combinații ce conțin aceste simboluri îți pot aduce super premii, și desigur, nu lipsesc nici specialele! Slotul este unul singular pe piață, probabil ne amintește de succesul singular al personajului slotului ☞ Zeus, dezvoltat de WMS. 

Bite Me - Slot exclusiv Vlad Cazino

Bite Me este un slot clasic creat de Relax Gaming special pentru Vlad Cazino. Jocul conține 3 role și 5 coloane, și are 25 de linii de câștig. Liniile cele mai valoroase sunt cele formate din 5 Vlad sau 5 Igor, acestea aducând un câștig de 20 de ori mai mare decât miza inițială. Simbolul Vlad ține și loc de Wild pentru rotirea următoare. Asta înseamnă că dacă ți-a apărut un Vlad pe ecran, el va rămâne acolo la runda imediat următoare, ceea ce cu siguranță aduce mai multe șanse de câștig.  Slotul Bite Me poate fi jucat atât de pe PC, cât și de pe telefon sau tabletă. Jocul este disponibil atât pe bani reali, cât și de distracție, pe fonduri virtuale.
 

Vlad Cazino - un site cu o ofertă diversificată

★Vlad Cazino★ vine cu o ofertă ce conține câteva sute de sloturi video, dar și jocuri de masă. Pe acest site te poți juca popularele Sizzling Hot și Book of Ra, poți participa la turnee exclusive cu super premii, și poți chiar câștiga bilete la Untold 2019 pe perioada verii. Iar dacă deschizi un cont acum vei beneficia de dublarea primei depuneri în limita a 999RON + 30 de runde gratuite!

Vlad Cazino
L1160657W000330
Joacă acum Bite Me cu un super bonus de bun venit!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15