Bite Me logo

Bite Me

2.5 ( 2 recenzii ) Votează!
88
96%
FREE SPINS
JOACĂ LA Vlad Cazino
Bite Me cover
phone shifting suggestion
Bite Me logo

Joacă Bite Me

în cazinoul de top Vlad Cazino

Jackpot Progresiv Max Bet Min Bet
DA 400 1
Free Spins Simbolul Scatter Evaluare
DA DA 9
Coloane / Stiluri Combinații posibile Payout
5 25 96%
Bite Me

Vlad Cazino este primul cazino 100% românesc, și fără îndoială cel mai autentic de pe piață datorită interfeței inedite și a tematicii bine alese (cu vampirul Vlad în prim plan). Dar parcă lipsește ceva - jocurile personalizate! Sau au lipsit la început, deoarece de curând Vlad Cazino a lansat slotul video ”Bite Me” unde putem întâlni simpaticele personaje: Igor, Oase, Lucian, Liliac, și desigur nelipsitul Vlad. Linii sau combinații ce conțin aceste simboluri îți pot aduce super premii, și desigur, nu lipsesc nici specialele! Slotul este unul singular pe piață, probabil ne amintește de succesul singular al personajului slotului ☞ Zeus, dezvoltat de WMS. 

Bite Me - Slot exclusiv Vlad Cazino

Bite Me este un slot clasic creat de Relax Gaming special pentru Vlad Cazino. Jocul conține 3 role și 5 coloane, și are 25 de linii de câștig. Liniile cele mai valoroase sunt cele formate din 5 Vlad sau 5 Igor, acestea aducând un câștig de 20 de ori mai mare decât miza inițială. Simbolul Vlad ține și loc de Wild pentru rotirea următoare. Asta înseamnă că dacă ți-a apărut un Vlad pe ecran, el va rămâne acolo la runda imediat următoare, ceea ce cu siguranță aduce mai multe șanse de câștig.  Slotul Bite Me poate fi jucat atât de pe PC, cât și de pe telefon sau tabletă. Jocul este disponibil atât pe bani reali, cât și de distracție, pe fonduri virtuale.
 

Vlad Cazino - un site cu o ofertă diversificată

★Vlad Cazino★ vine cu o ofertă ce conține câteva sute de sloturi video, dar și jocuri de masă. Pe acest site te poți juca popularele Sizzling Hot și Book of Ra, poți participa la turnee exclusive cu super premii, și poți chiar câștiga bilete la Untold 2019 pe perioada verii. Iar dacă deschizi un cont acum vei beneficia de dublarea primei depuneri în limita a 999RON + 30 de runde gratuite!