1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Big Bass Bonanza

Big Bass Bonanza

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Big Bass Bonanza
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.71%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  250
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  96.71%
Despre Slotul Big Bass Bonanza

La sfârșitul anului 2020, providerul Reel Kingdom care aparține de compania Pragmatic Play a lansat video slot-ul Big Bass Bonanza. Acest titlu face parte dintr-o serie care are tematica pescuitului. Jocul a devenit destul de repede popular la operatorii din România pentru că are câteva caracteristici avantajoase pentru gambleri. 

Păcăneaua are o grafică superbă, care te va transporta în natură, unde marile câștiguri sunt aduse de mai multe simboluri tematice. Toate carcteristicile sunt păstrate inclusiv în varianta pentru mobil, dacă agenția la care joci are această opțiune. 

Specificații tehnice ale video slot-ului Big Bass Bonanza

Printre caracteristicile avantajoase ale păcănelei Big Bass Bonanza se numără RTP-ul de 96.71%, dar și volatilitatea care este medie spre mare. Jocul are o grilă de 5x3 care include 10 linii de plată și permite un payout maxim de 2100x miza ta. Acest lucru este destul de promițător, în mod special dacă ținem cont că o rotire poate valora între 0.1 și 250 credite.

Jocul vine și cu oportunități prin care să îți diminuezi riscurile și să îți crești șansele de reușită. Acesta are în componența să câteva elemente foarte interesante, precum un simbol Money care poate să fie colectat, dar și Rotiri Gratuite care vin cu multiplicatori care au valori progresive. 

Simboluri și funcții ale păcănelei Big Bass Bonanza

Pe rolele din Big Bass Bonanza vor ateriza numeroase icon-uri tematice, a căror valoare de plată variază destul de mult. Printre cele mai “vânate” simboluri sunt cele cu rol de Money, care sunt reprezentate de peștii într-un chenar auriu. 

Ei pot să apară atât în jocul de bază, cât și în timpul unor FreeSpins. Valoarea pe care o poartă este cumulată într-o rundă și este achitată dacă apare și pescarul. El are și rol de Wild, ceea ce îl face extrem de valoros.

Un alt element pe care să îl ai în vedere este peștele cu rol de Scatter. El poate să apară pe orice poziție de pe matrix și este cheia pentru a activa FreeSpins. Când acesta apare de cel puțin 3 ori în timpul aceleiași runde, va activa 10, 15 sau 20 de Runde Gratis, adică fără risc. În timpul acestei funcții, fiecare al patrulea Wild va crește valoarea multiplicatorului activat și va mai adăuga câteva rotiri gratuite la cele deja în desfășurare. 

Joacă acum acest slot video cu un bonus atractiv pentru prima depunere! 

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15