1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Betano Bonanza

Betano Bonanza

0
( 0 recenzii )
Evaluează!
Betano Bonanza
phone shifting suggestion
Rating Total:
0 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.6%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  9
 • Coloane / Stiluri
  6
 • Combinații posibile
  243
 • %
  Payout
  96.6%
Despre Slotul Betano Bonanza

Betano a colaborat cu Pragmatic Play pentru un joc exclusiv care i-ar îndulci chiar și pe cei mai hâtri pasionați de păcănele. Partea bună în ceea ce privește „Betano Bonanza” este că poți să îl joci cât vrei, fără să îți pese de diabet. Pe role sunt tot felul de bomboane și de fructe care induc o stare de fericire. Bucuria vederii lor este cu atât mai mare dacă obții și câștiguri.

Betano Bonanza este un slot Megaways. Practic, toată grila este o singură linie de plată, simbolurile plătind indiferent unde s-ar opri. Numărul minim de pictograme necesar pentru a obține un câștig este opt. De exemplu, dacă se opresc trei bomboane verzi pe coloana 1, două pe coloana 3 și trei pe coloana 6, atunci ai câștigat. În alte jocuri bazate pe acest mecanism, trebuie ca simbolurile să se afle pe poziții adiacente. 

Marele avantaj al acestui joc comparativ cu jocuri similare precum Sweet Bonanza sau Netbet Bonanza este că miza minimă poate fi setată la 0,20 RON (dincolo este 0,80 RON). Miza maximă este tot 500 RON. Este  de remarcat și RTP-ul peste medie, de 96,6%.

Descriere slot Betano Bonanza

Grila este formată din 6 role și 5 rânduri. Pictogramele se împart în două categorii:

 • bomboane care aduc următoarele câștiguri: roșii (până la de 50 de ori miza), violet (până la de 25 de ori miza), verzi  (până la de 15 de ori miza), albastre (până la de 12 de ori miza)
 • fructele plătesc și ele diferențiat: mere (până la de 10 de ori miza), prune (până la de 8 de ori miza), pepeni roșii (până la de 5 de ori miza), struguri (până la de 4 de ori miza), banane (până la de 2 de ori miza).

Simbolul Scatter este o acadea spiralată alb cu portocaliu, în centrul căreia scrie Betano. Pe lângă faptul că declanșează jocul bonus, ea aduce și câștiguri garantate, în funcție de numărul de exemplare în care se oprește pe grilă. Patru acadele plătesc de 3 ori valoarea mizei, cinci au multiplicator x5, iar șase aduc fac cea mai mare plată din jocul de bază, de 6x miza. 

Caracteristici slot Betano Bonanza

Faptul că cele mai multe câștiguri aduse de fructe sunt mai mici decât miza este compensat de o caracteristică de top pentru orice slot: modul colapsabil. Toate simbolurile care formează un câștig dispar de pe role, iar în locul lor cad altele, care, la rândul lor, pot forma unul sau mai multe câștiguri. Conform acestui principiu, nu este totul pierdut dacă după rotire pe grilă este doar un simbol Scatter, sau dacă nu e niciunul. O serie de câștiguri consecutive poate aduce reîmprospătarea grilei și, în final, activarea jocului bonus.

Se întâmplă acest lucru atunci când pe ecran se stabilizează minim patru acadele Betano. Jocul bonus constă în 10 rotiri gratuite derulate pe role alternative, în care câștigurile pot fi mărite considerabil de multiplicatori ce vin pe pictograme bombe. 

Referitor la rotirile gratuite, există două funcții speciale: cea prin care îți poți crește șansele de a le declanșa folosind o miză mărită și cea prin care poți cumpăra jocul bonus, la prețul de 100 de ori miza. 

Cazinouri recomandate unde poți juca slotul „Betano Bonanza”: Betano Casino 

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate