1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Aztec Gems

Aztec Gems

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Aztec Gems
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.52%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  NU
 • Simbolul Scatter
  NU
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  3
 • Combinații posibile
  5
 • %
  Payout
  96.52%
Despre Slotul Aztec Gems

Începeți să rostogoliți în Aztec Gems, videolotul de 3×3, cu 5 linii și tamburul multiplicatorului de câștig! Toate simbolurile sunt plasate pe tambururi și câștigurile sunt crescute până la 15x de multiplicatorul lovit pe al patrulea tambur.

Călătoriți înapoi în timpurile aztecilor și vedeți dacă puteți găsi câteva indicii despre unde au ascuns comoara de aur. Jucați acest slot cu 5 linii de plată și câștigați fabulosul premiu maxim de 375x miza dvs.

Joacă acum acest slot video în Mozzartbet Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii Joc Aztec Gems

Oamenii obișnuiți azteci, macehualli, au creat un joc de videoloturi pentru nobilime, pilli, să se distreze și să-și multiplice câștigurile. Jocul se bazează pe o rețetă clasică, dar întotdeauna de succes: o grilă de 3×3, un simbol Wild puternic, simboluri prețioase și un tambur special multiplicator de câștiguri.

Pilli au crezut că v-ar plăcea jocul, așa că v-au invitat să îl jucați. Mai bine să vă faceți bagajele, pentru că o nouă experiență aztecă este pe cale să înceapă. Yippee, sună palpitant!

Cum se Joacă Aztec Gems

Aztec Gems este un slot video cu 3 role și 3 rânduri care vă poate acorda de 375 de ori miza totală. Acest joc valoros are 5 linii de plată și un tambur special multiplicator care vă va ajuta să vă creșteți câștigurile într-un timp scurt. Aztecii sunt hotărâți să vă ofere cea mai mare comoară.

Bărbații azteci au stabilit volatilitatea acestui joc la medie și valoarea RTP la 96,52%. Creatorii acestui joc de sloturi online au analizat fiecare simbol înainte de a-l include în lista de simboluri:

 • Gemă roșie, triunghiulară, într-un cadru de aur - plătește de 4 ori miza totală dacă obțineți 3 pe o linie de plată
 • Gemă mov într-un cadru de aur - plătește de 3 ori miza totală dacă obțineți 3 pe o linie de plată
 • Gemă albastră într-un cadru de aur - plătește de 2,4 ori miza totală dacă obțineți 3 pe o linie de plată
 • Gemă verde într-un cadru de aur - plătește de 2 ori miza totală dacă obțineți 3 pe o linie de plată
 • Gemă roșie, pătrată, într-un cadru de aur - plătește de 1,6 ori miza totală dacă obțineți 3 pe o linie de plată
 • Gemă albastră, în formă de diamant, într-un cadru de aur - plătește de 1 ori miza totală dacă obțineți 3 pe o linie de plată
 • Gemă galbenă într-un cadru de aur - plătește de 0,4 ori miza totală dacă obțineți 3 pe o linie de plată

Oamenii azteci au creat simbolul Wild similar cu idolul lor cel mai popular și adorat. Este făcut din aur și are o coroană de turcoaz care se potrivește perfect cu cerceii și colierul. Atât de la modă! Simbolul Wild plătește de 5 ori miza dvs. dacă obțineți 3 pe o linie de plată și poate înlocui toate celelalte simboluri.

Cum să Câștigi în Aztec Gems

Trucul pentru a declanșa cel mai mare câștig în slotul Aztec Gems este al patrulea tambur. Aplică un multiplicator tuturor câștigurilor pe linie.

Caracteristica Multiplicatorului de Câștiguri

Al patrulea tambur este poate cel mai important, deoarece conține doar multiplicatori. La sfârșitul fiecărei rotiri este selectată în mod aleatorie o opțiune. Multiplicatorul selectat se aplică tuturor combinațiilor câștigătoare în acea rotire. Există șase multiplicatori care pot crește câștigurile tale: 1x, 2x, 3x, 5x, 10x și 15x. Zeii azteci sunt buni, te vor ajuta să obții cu siguranță acel multiplicator de 15x.

Pariuri și Câștiguri Aztec Gems

Slotul online va permite pariuri începând de la doar 0,05, deoarece este suficient pentru a trimite €0,01 la fiecare dintre liniile sale. Mergeți mai sus de acolo, chiar până la 90 pe rotire și 10 pe linie. Numărul de monede pe linie poate varia între 1 și 10.

Grafică Aztec Gems

Jocul are loc într-o junglă aztecă încântată. În spatele tamburilor puteți vedea frunze tropicale și două cascade albe care inspiră liniște și calm. Tambururile sunt făcute din aur și au simboluri aztece misterioase pe ele. Particule verzi, rotunde plutesc pe tot ecranul. Oh, da, magia aztecă nu este de joacă.

O muzică tribală, cu accente de flaut, vă însoțește pe tot parcursul jocului. Se pare că oamenii azteci efectuează ritualul antic pentru atragerea unor câștiguri mari.

Concluzie Aztec Gems

Aspectul principal pe care ar trebui să vă concentrați în slotul Aztec Gems este lovitul unui multiplicator mare. Acesta este secretul pentru a lua acasă marele tezaur aztec. Oamenii obișnuiți, nobilimea și chiar zeii nu doresc altceva decât să vă vadă plecând acasă cu un câștig uriaș.

Călătoria ta este pe cale să se încheie, dar nu vă faceți griji, aztecii vor fi fericiți să vă vadă din nou. Mergeți pe site-urile cazinourilor noastre și jucați Aztec Gems ori de câte ori doriți.

Curioși să vedeți oamenii azteci prin ochii unui rege? Acum puteți, în slotul Pragmatic Play încărcat cu simboluri misterioase, rotiri gratuite și plăți de până la 500x miza, slotul Book of Aztec King.

Intrați în distracția fierbinte cu slotul demo Aztec Blaze pe măsură ce explorați sculpturi antice și piramide temple pentru câștigul maxim de 2000x!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16