1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Ancient Egypt Classic

Ancient Egypt Classic

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Ancient Egypt Classic
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.51%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  96.51%
Despre Slotul Ancient Egypt Classic

Vânează simbolurile speciale în Egiptul Antic Clasic, slotul video cu 5×3, 10 linii. Activează Runda de Rotiri Gratuite cu 3 Simboluri Wild Scattered pentru a dezvălui simbolul special care se extinde și plătește oriunde pentru câștiguri uimitoare.

Pune-ți niște cizme sau sandale (dacă nu te deranjează senzația de nisip între degete), ia o torță și luminează drumul către Camera Bobinelor. Las-o pe ea să conducă drumul, ea cunoaște piramida ca pe spatele mâinii sale regale și moi.

Joacă acum acest slot video în Magic Jackpot Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii Joc Ancient Egypt Classic

Regina Egiptului a construit un joc de slot unic pentru a-i distra pe romani. Înainte de a i-l arăta lui Iulius Cezar, l-a pus într-o cameră specială în interiorul piramidei sale și vrea să îl joci. Cleopatra te așteaptă cu răbdare la intrarea în piramidă, care se află într-un loc secret.

Împrietenește-te cu frumoasa regină a Egiptului și vei fi recompensat cu cel mai mare câștig al acestui slot, de până la 5.015x miza ta. Cleopatra are un suflet mare, nu îi pasă să îți împărtășească norocul.

Cum să joci Ancient Egypt Classic

Egiptul Antic Clasic este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată care îți poate acorda de 5.015 ori miza ta. Volatilitatea acestui joc este mare, la fel ca și piramida pe care regina noastră iubită a creat-o pentru a fi mai aproape de zei, iar rata de plată este de 96,51%.

Regina noastră a creat un joc de slot cu cele mai bine plătite 10 simboluri din Egipt - ea este hotărâtă să te facă bogat ca un împărat roman:

 • Cleopatra - Plătește de 500x miza ta dacă obții 5 pe o linie de plată
 • Anubis - Plătește de 200x miza ta dacă obții 5 pe o linie de plată
 • Crucea Ankh - Plătește de 75x miza ta dacă obții 5 pe o linie de plată
 • Ochiul lui Horus - Plătește de 75x miza ta dacă obții 5 pe o linie de plată
 • Cartelele Aș, Rege și Damă - Fiecare plătește de 15x miza ta dacă obții 5 pe o linie de plată
 • Cartelele Valet și 10 - Fiecare plătește de 10x miza ta dacă obții 5 pe o linie de plată

Cleopatra poartă un colier special, aurit, decorat cu un mare scarabeu cu aripi. În mitologia egipteană, acest mic gândac simbolizează restaurarea vieții. Regina știe asta cu siguranță, pentru că a folosit Simbolul Scarabeu ca Simbol Wild, pentru a-ți aduce câștigurile la viață. Obține 3 Simboluri Scarabeu pe role și primește 200x miza ta. Acest simbol poate înlocui și alte simboluri.

Cum să câștigi în Ancient Egypt Classic

Regina Egiptului Antic a construit o caracteristică uimitoare care îți poate aduce comoara dorită a deșertului.

Funcția de Rotiri Gratuite Ancient Egypt Classic

Activează cel puțin 3 Simboluri Wild și declanșează Runda de Rotiri Gratuite. Cleopatra îți oferă 10 rotiri gratuite cu un simbol special, extinzător. Înainte ca această caracteristică să înceapă, regina egipteană te duce în Camera Simbolurilor Extinzătoare. Aici poți vedea un sarcofag de piatră păzit de două statui de aur ale lui Anubis. Sarcofagul se deschide și toate simbolurile încep să se învârtă în interiorul lui. După ce simbolul extinzător este ales în mod aleator, începe Runda de Rotiri Gratuite.

În timpul acestei caracteristici, simbolul extinzător plătește conform tabelului de plată. Obține simbolul selectat și se va extinde, acoperind întreaga rolă.

Aterizează alte 3 sau mai multe Simboluri Wild pe ecran și redeclanșează această caracteristică. Noua rundă de Rotiri Gratuite va fi jucată când cea curentă se încheie, cu un simbol extinzător nou care va fi selectat arbitrar. Poți declanșa Funcția de Rotiri Gratuite de câte ori dorești - asta a ordonat Cleopatra.

Pariuri și Câștiguri în Ancient Egypt Classic

Fiind un conducător atât de milos, Cleopatra permite jucătorilor să aibă în buzunare atât 0,10, cât și 50. Cu potențialul de a câștiga până la 5.015x miza ta, Egiptul Antic Clasic te poate face bogat ca un faraon. Există un proverb egiptean vechi care spune „Dacă cauți legile câștigurilor masive, le vei găsi”.

Pentru a-ți ajusta setările de pariere, folosește cele două butoane (+) și (-) din partea de jos a ecranului și alege o miză și o valoare individuală a monedei după placul tău. Meniul care apare îți permite să selectezi numărul de monede pe linie de la 1 la 10 și miza pe monedă de la 0,01 la 0,50.

Grafică Ancient Egypt Classic

Prima ecranizare îți arată Camera Bobinelor. Două torțe luminează pereții decorati cu picturi egiptene, iar la baza ecranului poți vedea grămezi de aur. Cleopatra se plimbă neîngrijit, comportându-se ca și cum nu ar fi nimic de valoare în cameră. Regina Egiptului nu este ușor de impresionat.

O muzică misterioasă te însoțește în această călătorie. Obține orice combinație câștigătoare sau activează Runda de Rotiri Gratuite și muzica primește accente de tobă și liră, devenind mai dinamică.

Concluzie Ancient Egypt Classic

Cheia în jocul de slot video Egiptul Antic Clasic este să obții 3 sau mai multe Simboluri Scarabeu și să profiți de Funcția de Rotiri Gratuite a lui Cleopatra de cât mai multe ori posibil.

Călătoria ta în Egiptul Antic se apropie de final, dar nu-ți fă griji, Cleopatra te va aștepta să joci oricând dorești. Du-te pe site-urile partenerilor noștri și joacă Egiptul Antic Clasic ori de câte ori simți nevoia să-ți mărești câștigurile.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16