1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. Ancient Egypt

Ancient Egypt

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
Ancient Egypt
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
9.13%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  400
 • Min Bet
  0.1
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  10
 • %
  Payout
  9.13%
Despre Slotul Ancient Egypt

Prinde bogățiile lumii antice în Egiptul Antic™, slotul video 3×5, cu 10 linii de plată. Activează JOCUL BONUS pentru a câștiga ROTIRI GRATUITE cu un simbol special care se extinde și plătește oriunde sau câștigă premii directe de până la 5.511x miza ta.

Cleopatra era cunoscută ca fiind cea mai frumoasă regină a Egiptului Antic, dar nu era pe deplin mulțumită cu acest titlu. Ea dorea mai mult. Așa că, într-o zi, și-a propus să creeze acest joc de slot.

Joacă acum acest slot video în Las Vegas cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii despre joc Ancient Egypt

În timp ce își aplica uleiurile de susan și de moringa pe față (pentru a preveni ridurile), Cleopatra a avut o idee genială: să creeze un joc de slot video pentru poporul egiptean. Regina Egiptului i-a alungat pe servitorii săi din cameră și a început să se gândească la slot. Ea nu are prea multă experiență în proiectarea de jocuri, așa că te-a rugat pe tine să arunci o privire la ceea ce a creat.

Sperăm că nu te deranjează căldura, nisipul și mirosul de cămile, pentru că ești pe cale să vizitezi Egiptul Antic. O călătorie plăcută!

Cum să joci Ancient Egypt

Acest joc de slot video are o grilă 5×3 și 10 linii de plată care te pot recompensa cu o mică avere egipteană. 5.000 de ori miza ta este cel mai mare câștig pe care Egiptul Antic îl poate oferi. Acesta este modul lui Cleopatra de a-ți spune "Îmi pasă de tine". Regina Egiptului a stabilit volatilitatea acestui slot ca fiind mare, iar valoarea RTP la 96,13%.

Crearea simbolurilor a fost partea preferată a reginei:

 • Cleopatra frumoasă - Plătește de 500x miza ta dacă atingi 5 pe o linie de plată
 • Anubis purpuriu - Plătește de 200x miza ta dacă atingi 5 pe o linie de plată
 • Crucea de aur Ankh - Plătește de 50x miza ta dacă atingi 5 pe o linie de plată
 • Ochiul albastru al lui Horus - Plătește de 50x miza ta dacă atingi 5 pe o linie de plată
 • Cărțile Ace și King - Fiecare plătește de 15x miza ta dacă atingi 5 pe o linie de plată
 • Cărțile Queen, Jack și 10 - Fiecare plătește de 10x miza ta dacă atingi 5 pe o linie de plată

Cleopatra iubește gândacii de bumbac, nu este un secret pentru poporul egiptean. De aceea, cele mai importante simboluri sunt... gândacii de bumbac, desigur.

Simbolul sălbatic arată ca un gândac de bumbac aurit și înaripat, cu cuvântul "Sălbatic" scris pe el. Acest simbol prețios plătește de 50x miza ta totală dacă atingi 5 pe ecran. Simbolul sălbatic poate înlocui și celelalte simboluri.

Simbolul de dispersie este un gândac de bumbac colorat și optimist. Poate înlocui toate simbolurile și plătește de 50x miza ta dacă atingi 5 pe o linie de plată. Destul de inteligent pentru un mic gândac, nu-i așa?

Cum să câștigi în Ancient Egypt

Regina Egiptului Antic și-a echipat slotul cu două caracteristici la fel de fermecătoare ca ea. Prima caracteristică poate să-ți acorde premii în bani reali, în timp ce cealaltă îți oferă mai multe Rotiri Gratuite. Așa se întâmpla pe vremuri, în Egipt.

Caracteristica Jocului Bonus

Atinge cel puțin 3 simboluri de dispersie pe role și activează această rundă. Înainte ca caracteristica să înceapă, ești rugat să alegi 1 din 3 cufere pe care Cleopatra le-a selectat ea însăși împodobite cu simboluri egiptene. Aceste cufere te pot recompensa cu una dintre următoarele premii:

Rotiri gratuite cu un simbol de extindere aleatoriu;

Premiu mare - premiu în bani între 10x și 500x miza totală;

Premiu mic - premiu în bani de 1x miza totală.

Caracteristica Rotirilor Gratuite

Alege cufărul care oferă Rotiri Gratuite și activează Runda de Rotiri Gratuite cu cele 10 Rotiri Gratuite ale sale. Un simbol special care se extinde va fi ales înainte ca runda să înceapă. Ori de câte ori aterizează, se va extinde până la înălțimea întregului rol, oferindu-ți mai multe șanse de câștig.

Această caracteristică uimitoare poate fi reactivată. Aterizează 3 sau mai multe simboluri de gândaci colorați în timpul Caracteristicii Rotirilor Gratuite și îți sunt acordate încă 10 Rotiri Gratuite cu același simbol de extindere. Asta numim o caracteristică de tip Ra!

Pariuri și Câștiguri

Regina Egiptului a decis să facă acest slot online accesibil pentru toată lumea, nu numai pentru nobili, așa că a stabilit miza minimă la doar 0,10, iar cea maximă, la 50, pe rotire. Folosește cele două butoane (+) și (-) pentru a-ți regla setările de pariere așa cum dorești. Monedele pe linie variază de la 1 la 10, în timp ce valoarea monedei poate fi una dintre următoarele valori: 0,01, 0,03, 0,05, 0,10, 0,20 și 0,50. Cea mai mare plată pe care acest slot o are de oferit valorează 5.511x miza ta.

Grafică Ancient Egypt

Prima ecranizare înfățișează o cameră înaltă, cu grămezi de monede de aur pe podea. Patru coloane mov, ornate, pot fi văzute pe ambele părți ale rolelor. Cleopatra era o regină bogată, cu gust bun când venea vorba de design interior.

Activează Caracteristica Jocului Bonus și ecranul te duce într-o nouă cameră cu trei cufere evidențiate. Cel mov are un șoim de aur pe o parte și reprezintă zeul egiptean Ra. Cufărul albastru este decorat cu un gândac de bumbac frumos, în timp ce cel verde are simbolul celor doi cobrei. Simbolizează suveranitatea și autoritatea divină în cultura egipteană. Alege cu inima.

Coloana sonoră adaugă accentele finale la întreaga imagine antică. Cleopatra iubea dansul, așa că a insistat să aibă o muzică ritmată în jocul ei de slot. Ai încredere în Cleopatra, șoldurile ei nu mint.

Concluzie Ancient Egypt

Runda Jocului Bonus este regina jocului de slot Egiptul Antic. Poate să-ți aducă premii în bani sau să activeze Caracteristica Rotirilor Gratuite. Fii prieten cu Cleopatra și ea se va asigura că te întorci acasă cu averea pe care o meriți.

Poți juca din nou acest joc de slot video pe site-urile partenerilor noștri. Vezi, nu pleci pentru totdeauna de lângă cea mai frumoasă regină a Egiptului.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16