1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. African Elephant

African Elephant

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
African Elephant
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.04%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  20
 • %
  Payout
  96.04%
Despre Slotul African Elephant

Această ultimă versiune lansată în sălbăticia africană vine cu 20 de linii de plată și o experiență de joc cu 5 role, având câteva dintre cele Big 5 pe role. Câștigați până la 30x miza totală în jocul de bază, sau obțineți multiplicatori aleatorii până la 500x pentru câștiguri mai mari! Cu o rundă fantastică de Rotiri Gratuite pregătită pentru jucătorii norocoși care declanșează funcția bonus, există o imensă victorie maximă de 15000x în așteptare! Puneți-vă loțiunea de protecție solară, luați-vă pălăria și săriți în vehiculul de safari în timp ce Pragmatic Play vă duce într-o aventură pe câmpiile captivante ale Africii!

Joacă acum acest slot video în Excelbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii de Joc African Elephant

Suntem în Africa pentru această lansare Pragmatic Games, într-un safari printr-o rezervație de jocuri impresionantă, unde cea mai mare animală terestră de pe Pământ, rătăcește pe câmpii în căutare de câmpuri de pășuni cu turma sa strâns legată urmărindu-l nu prea departe în spate. Mai mult, puteți să vă așteptați să vedeți o varietate largă de animale pe role în această călătorie interesantă, la fel ca în slotul de demonstrație Gorilla Mayhem, care vă poate face să plecați din safari cu câștiguri atât de mari, încât chiar și elefanții sunt puțin invidioși!

Cum se Joacă African Elephant

Setat pe o grilă de 5x4 role înconjurată de lemn cu detalii intricate ale unui model african de-a lungul laturilor, acest slot vine cu 20 de linii de plată pentru a potrivi simboluri pentru câștiguri superbe! Toate simbolurile plătesc pentru 3 sau mai multe simboluri potrivite pe ecran, de la stânga la dreapta pe role adiacente, începând de la cea mai din stânga.

 • Rinocer - Plătește de 30x miza pentru 5 pe o linie de plată.
 • Zebra - Plătește de 12.5x miza pentru 5 pe o linie de plată.
 • Gnu - Plătește de 7.5x miza pentru 5 pe o linie de plată.
 • Ghepard - Plătește de 5x miza pentru 5 pe o linie de plată.
 • Suricate - 5x miza pentru 5 pe o linie de plată.
 • Simbol A - Plătește de 4x miza pentru 5 pe o linie de plată.
 • Simbol K - Plătește de 4x miza pentru 5 pe o linie de plată.
 • Simbol Q - Plătește de 4x miza pentru 5 pe o linie de plată.
 • Simbol J - Plătește de 4x miza pentru 5 pe o linie de plată.
 • Simbol Scatter - Elefanți - Apare pe toate rolele - Plătește de 3x miza totală pentru 3 sau mai multe.
 • Simbol Wild - Elefant - Apare în formă de Wild - Plătește până la 75x pentru 5 pe grilă.

Cum se Câștigă în African Elephant

Forma Wild - La fiecare rotire, există șansa ca o formă aleatoare să apară pe role, marcând anumite celule în verde. Când se întâmplă acest lucru, toate simbolurile din această formă vor deveni simboluri Wild, plătind de la stânga la dreapta.

Rotiri Gratuite - Puteți declanșa runda de Rotiri Gratuite atunci când aterizați cel puțin 3 simboluri Scatter pe role pentru până la 25 de Rotiri Gratuite! În timpul acestei runde, o Formă Wild este garantată să apară la fiecare rotire, crescând șansele jucătorilor de a forma o victorie fantastică! De asemenea, atingerea a 3, 4 sau 5 simboluri Bonus acordă până la 25 de rotiri gratuite suplimentare.

Cumpărați Rotiri Gratuite - Declanșați runda de Rotiri Gratuite la fel de repede ca un ghepard care prinde o căprioară când o cumpărați pentru 100x miza totală, cu până la 5 simboluri Scatter atingând rolele.

Mize și Câștiguri African Elephant

Mizele minime încep de la 0,20, care este suma perfectă pentru a prinde o privire asupra animalelor sălbatice pe role, având opțiunea de a o crește la 100 pentru acele câștiguri de mărimea unui elefant sub Soarele African! Slotul African Elephant vine cu 20 de linii de plată pentru a potrivi animale în, în timp ce câștigurile pot fi realizate în jocul de bază sau cu caracteristica multiplicatorului aleatoriu pe care acest slot o aduce în pustie! RTP-ul teoretic al acestui slot este setat la 96.04%, cu victoria maximă ajungând la 15000x - dacă atingeți această sumă, plimbarea cu mașina de jocuri se termină și runda de Rotiri Gratuite se va încheia, câștigul va fi acordat, iar toate Rotirile Gratuite rămase vor fi anulate.

Grafică African Elephant

Acest slot uimitor este plasat într-una dintre rezervațiile spectaculoase de jocuri din Africa, unde animalele rătăcesc în habitatul lor natural în pace, și pot fi văzute adunându-se la bătătura locală pentru a prinde din câștigurile mari pe care jucătorii le-au obținut, datorită muncii lor asidue pe role! Cu arbori de umbrelă în depărtare și modele africane pe rolele de lemn, acest slot are loc într-un loc plăcut - astfel încât jucătorii să nu fie arși de soarele african aspru! Urmează teme similare ale sloturilor precum Gemenele Serengeti Slot de Demonstrare și Regele Safariului Slot de Demonstrare, jucătorii se pot bucura de peisajele frumoase trăite doar în spațiile deschise sălbatice ale Africii, cu acest slot fantastic!

Concluzie African Elephant

Abilitatea Pragmatic Play de a transporta jucătorii într-o lume atât de diferită de a lor este ceva ce parcă suntem întotdeauna fascinați! De la detalii intricate ale peisajului la modelele și designurile din diferite locuri care pur și simplu aduc ecranul la viață, puteți așteptați-vă la o experiență de joc plină de adrenalină și sălbăticie - cu câteva câștiguri epice dacă sunt norocoși! Multiplicatorul aleatoriu și funcția de Rotiri Gratuite care fac o apariție în această excursie adaugă la distracție și la jocul de a roti rolele sub un copac de umbrelă înalt. Rotiți rolele și încercați-vă norocul cu cele mai mari animale din lume pentru a vă ajuta să încasați câștigul maxim, și s-ar putea să plecați cu plăți delicioase!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+74.8
Câștigate
12
Pierdute
14
3
Tudor Cosma
+67.76
Câștigate
35
Pierdute
16