1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. 888 Gold

888 Gold

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
888 Gold
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
97.52%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  0.5
 • FREE SPINS
  NU
 • Simbolul Scatter
  NU
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  3
 • Combinații posibile
  5
 • %
  Payout
  97.52%
Despre Slotul 888 Gold

Trăiește zilele glorioase ale onorabilelor mașini mecanice de slot în 888 Gold, slotul clasic 3×3, cu 5 linii de plată. 8 este un Simbol Wild și înlocuiește pe toți ceilalți. Câștigă o avere imensă atingând linii complete de 8-uri care plătesc până la 2.001x miza ta!

Din timpuri străvechi, oamenii au vânat neobosit aceasta. Pirații au căutat-o pe insule părăsite, navigând în ape periculoase pentru a o găsi, în timp ce alții erau convinși că o oală imensă cu ea îi aștepta la capătul curcubeului, așa că au călătorit zi și noapte pentru a o atinge. Ce căutau toți? Aurul. Au avut dreptate să-l caute, pentru că aurul a fost, și încă mai este, unul dintre cele mai prețioase metale de pe Pământ.

Joacă acum acest slot video în Sportingbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii joc 888 Gold

Slotul 888 Gold seamănă cu vechiul și bunul automat de sloturi care putea fi jucat doar în cazinouri fizice în vremurile în care internetul nu era un loc atât de divers (și distractiv). Cu o volatilitate medie și un RTP mare de 97,52%, 888 Gold este aici pentru a demonstra că tot ce strălucește în acest slot este aurul. Joacă demo-ul și lasă Simbolurile Norocoase 8 să te ducă înapoi în zilele de aur ale jocurilor de noroc.

Cum să joci 888 Gold

888 Gold se joacă pe o grilă de role 3×3 cu 6 simboluri inspirate din cultura asiatică aterizând pe rolele încadrate în aur. Sunt în joc 5 linii de plată care se vor asigura că nu pleci acasă cu mâna goală. Cu un RTP de 97,52% și o volatilitate medie, nu putem vedea cum este posibil acest lucru.

Fiecare simbol plătește diferit în funcție de linia de plată pe care aterizează:

 • Norocosul 8 – Plătește până la 6.000 de monede pentru 3 pe o linie de plată
 • Monede de Aur – Plătește 200 de monede pentru 3 pe o linie de plată
 • 3 BARURI – Plătește 50 de monede pentru 3 pe o linie de plată
 • 2 BARURI – Plătește 25 de monede pentru 3 pe o linie de plată
 • 1 BAR – Plătește 15 monede pentru 3 pe o linie de plată
 • Lanternă Roșie – Plătește 10 monede pentru 3 pe o linie de plată
 • Orice fel de 3 Simboluri BAR – Plătește 8 monede pentru 3 pe o linie de plată

Simbolul Norocos 8 se remarcă față de celelalte pentru că acționează și ca un Simbol Wild. Acest lucru înseamnă că 8-ul roșu poate înlocui orice alt simbol.

Cum să câștigi în 888 Gold

Pentru a câștiga în 888 Gold trebuie să acorzi atenție liniilor de plată, fiecare oferindu-ți un premiu diferit, și Simbolului Norocos 8 luxos. Poate să îți ofere o recompensă masivă.

Linia de plată cea mai bogată este a cincea. Plătește 6.000 de monede pentru aterizarea a 3 Simboluri Norocoase 8 pe ea. Nu crede că aceasta este singura linie de plată care îți poate aduce comoara mult căutată. A patra linie de plată oferă 4.000 de monede pentru 3 Simboluri 8 roșii pe ecran. A treia și a doua linie de plată plătesc 3.000, respectiv 2.000 de monede pentru a lovi 3 Simboluri Norocoase 8 pe role. Prima linie de plată ascunde un premiu de până la 1.000 de monede dacă reușești să aterizezi 3 simboluri Norocoase 8 în mijlocul ecranului.

Mize și Câștiguri în 888 Gold

Secțiunea de pariere îți oferă posibilitatea de a edita aproape orice dorești în anumite limite. În primul rând, poți schimba numărul de linii de plată pe care dorești să joci. Sunt 5 linii de plată în slotul 888 Gold, dar poate vrei să joci doar cu 2. În acest joc, poți face asta! În al doilea rând, poți alege numărul de monede pentru o linie de la 1 la 10 monede. În cele din urmă, poți alege denumirea monedelor, cea mai mare fiind de 0,50. Astfel, miza totală minimă este de 5, în timp ce cea maximă poate ajunge până la 50. La fel cum fiecare fir de aur este valoros, la fel este și fiecare pariu.

Jackpotul maxim pe care îl poți lovi în acest slot online este de până la 2.001 de ori miza ta. Câștiguri de aur pentru jucători de aur.

Grafică 888 Gold

Jocul are loc pe un fundal roșu, inspirat din cultura asiatică, cu un model interesant care seamănă cu un covor de flori, asemenea covorului dintr-un cazino real. Tabelul de plată este construit strategic pe partea stângă a ecranului, chiar sub ochii tăi. Păstrează-ți câștigurile aproape și tabelul de plată mai aproape.

Sunetul familiar al rolelor care se rotesc se aude atunci când apeși butonul Spin. Atâtea amintiri întorcându-se, nu-i așa?

Concluzie 888 Gold

888 Gold este un slot clasic proiectat după mașinile de sloturi pe care jucătorii le cunosc și le iubesc. Așa cum sugerează și numele jocului, pentru a obține câștigul masiv de până la 2.001x miza trebuie să aterizezi 3 Simboluri 8 (888) pe ecran. Așa ajungi la aur.

Cauți aur, prietene? Uită-te în jurul tău; orice în acest slot extrem de premiant este aur pur. Îndrăznește și dă-i o încercare!

Bucură-te chiar și de gameplay-ul clasic în Demo-ul Joker Jewels Dice, cu câștiguri care te vor lăsa fără cuvinte!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15