1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. 5 Lions Gold Megaways

5 Lions Gold Megaways

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
5 Lions Gold Megaways
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.5%
 • Jackpot Progresiv
  DA
 • Max Bet
  125
 • Min Bet
  0.2
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  7
 • Combinații posibile
  117649
 • %
  Payout
  96.5%
Despre Slotul 5 Lions Gold Megaways

Leii aurii revin în 5 Lions Megaways™, slotul video cu 117,649 de modalități de câștig în care leii multicolori joacă rolul principal! Aceștia vin cu multiplicatori de până la 40x atât în jocul de bază, cât și în timpul rundelor de rotiri gratuite, crescându-ți câștigurile pe măsură ce creezi modalități de câștig cu simbolul Wild. Caută simbolurile Yin-Yang și declanșează Jocurile Gratuite, unde ai șansa să alegi numărul de rotiri gratuite și multiplicatorul!

Joacă acum acest slot video în Admiral Casino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii joc 5 Lions Megaways

Leul aurii revine în această săptămână pe role în noul nostru slot expresiv 5 Lions Megaways™. Noua iterație a seriei cu lei are 117,649 de modalități pentru jucători de a câștiga și, la fel ca jocurile anterioare, leii multicolori sunt încă principala atracție.

Acest slot tematic asiatic cu 6 role continuă acolo unde au rămas 5 Lions și 5 Lions Gold, dar pe o scară mult mai mare. Multiplicatorii au fost îmbunătățiți până la 40x atât în jocul de bază, cât și în funcția specială de rotiri gratuite.

Cum să joci 5 Lions Megaways

Slotul 5 Lions Megaways™ prezintă o grilă Megaways familiară și este echipat cu 6 role și 7 rânduri care găzduiesc simboluri de dimensiuni diferite. Slotul video aurit are, de asemenea, o volatilitate extrem de ridicată și un RTP de 96.5%.

Fii atent la simbolurile bonus Yin-Yang - dacă trei sau mai multe apar oriunde pe role, vor declanșa runda de rotiri gratuite, unde vei avea șansa să alegi dintre mai multe jocuri gratuite și multiplicatori wild.

Simbolurile detaliate care lovesc rolele inspirate asiatic stau fidel seriei originale de lei, prezentând o combinație de animale colorate:

 • Dragonul aurit plătește până la 25x pe 6 role, 4x pe 5 role, 2x pe 4 role și 1x pe 3 role
 • Phoenixul aurit plătește până la 5x pe 6 role, 2.5x pe 5 role, 1.25x pe 4 role și 0.75x pe 3 role
 • Broasca țestoasă aurită plătește până la 5x pe 6 role, 1.5x pe 5 role, 0.75x pe 4 role și 0.5x pe 3 role
 • Carpa Koi aurită plătește până la 2.5x pe 6 role, 1x pe 5 role, 0.5x pe 4 role și 0.3x pe 3 role
 • Țestoasa aurită plătește până la 2.5x pe 6 role, 1x pe 5 role, 0.5x pe 4 role și 0.3x pe 3 role
 • Un simbol plătește până la 1.25x pe 6 role, 0.5x pe 5 role, 0.3x pe 4 role și 0.2x pe 3 role
 • Simbolul K plătește până la 1.25x pe 6 role, 0.5x pe 5 role, 0.3x pe 4 role și 0.2x pe 3 role
 • Simbolul Q plătește până la 1x pe 6 role, 0.4x pe 5 role, 0.2x pe 4 role și 0.1x pe 3 role
 • Simbolul J plătește până la 1x pe 6 role, 0.4x pe 5 role, 0.2x pe 4 role și 0.1x pe 3 role
 • Simbolul 10 plătește până la 1x pe 6 role, 0.4x pe 5 role, 0.2x pe 4 role și 0.1x pe 3 role
 • Simbolul Wild Leul Aurit este prezent și pe role, înlocuind toate celelalte, cu excepția simbolului bonus Ying-Yang. Acest simbol poate apărea doar pe rândul superior, pe rolele 2, 3, 4 și 5.

Cum să câștigi în 5 Lions Megaways

Funcția de cădere

Aceasta este activată după fiecare rotire; toate combinațiile câștigătoare sunt plătite, iar toate simbolurile câștigătoare dispar. Simbolurile rămase cad în partea de jos a ecranului, iar pozițiile goale sunt înlocuite, cu simboluri care vin de sus. Toate simbolurile noi au aceeași dimensiune ca și rezultatele inițiale ale rotirii. Toate câștigurile sunt adăugate în soldul jucătorului după ce toate căderile rezultate dintr-o rotire de bază au fost jucate.

Multiplicator Wild

Odată ce un simbol WILD lovește rola și face parte dintr-o combinație câștigătoare, un multiplicator aleatoriu este aplicat tuturor combinațiilor câștigătoare folosind simbolul Wild în timpul rotirilor de bază și a căderilor. În jocul de bază, valorile posibile ale multiplicatorului sunt: 2x, 3x, 5x, 10x, 15x, 30x și 40x.

Reguli pentru rotirile gratuite

Înainte ca runda să înceapă, poți alege una dintre cele 7 opțiuni de rotiri gratuite disponibile. Toate au cantități variabile de rotiri gratuite și multiplicatori.

În timpul rundei de rotiri gratuite, orice simbol care lovește și face parte din combinația câștigătoare va activa un multiplicator din opțiunea selectată de tine.

Dacă lovești 3 sau mai multe simboluri bonus în timpul acestei runde, vei declanșa mai multe rotiri gratuite, același număr ca și opțiunea selectată.

Simbolul bonus plătește, de asemenea, până la 100x pariu total, dacă lovești șase pe o linie de plată:

 • 6x simboluri bonus plătesc 100x pariu total
 • 5x simboluri bonus plătesc 25x pariu total
 • 4x simboluri bonus plătesc 5x pariu total
 • 3x simboluri bonus plătesc 3x pariu total

Pariuri și câștiguri în 5 Lions Megaways

Pentru a experimenta această parte a leilor de câștiguri, jucătorii vor trebui să plaseze un pariu între 0,20 și 125. Indiferent de pariu, câștigul maxim permis la slotul video 5 Lions Megaways este limitat la 5,000x. Toate pariurile pot fi ajustate folosind Meniul de Pariuri, care poate fi schimbat dacă faci clic pe butoanele (+) și (-).

Cel mai important lucru de ținut minte este că, dacă jocul întâmpină o defecțiune din orice motiv, toate liniile de plată și plățile în joc vor fi anulate, deoarece jocul nu va putea să-ți recupereze câștigurile.

Grafică 5 Lions Megaways

Nivelul de detaliu care a fost pus în acest joc este fenomenal și acest lucru nu poate fi ignorat. Faptul că este un joc dintr-o serie înseamnă că a avut timp să-și modifice și să-și adapteze designul original și acesta este aproape perfect.

Cu fundalurile sale colorate și simbolurile sale surreale, este clar că designul te va atrage chiar și înainte să pariezi pe role.

Concluzie 5 Lions Megaways

Jocul inspirat de estul asiatic îți oferă tot ce ai putea dori într-un titlu Megaways: o gameplay excelentă, câștiguri mari și o serie de mistere. Dacă această cruciadă colorată este ceea ce ai nevoie pentru a intra în căutarea de câștiguri mari și multiplicatori epici, acesta ar putea fi potrivit pentru tine. Călătorește spre est și experimentează 5 Lions Megaways, unul dintre cele mai bune jocuri din jur.

Un motor Megaways similar poate fi jucat și în cel mai recent slot Pragmatic inspirat de Irlanda, cu până la 117,649 de modalități de câștig, demo-ul 5 Frozen Charms Megaways!

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16