1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. 3 Genie Wishes

3 Genie Wishes

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
3 Genie Wishes
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96.53%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  500
 • Min Bet
  0.5
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  49
 • %
  Payout
  96.53%
Despre Slotul 3 Genie Wishes

3 Dorințe ale Geniului este un slot video cu 50 de linii și 4×5 role. Geniul este stivuit pe toate rolele și înlocuiește toate simbolurile. Atunci când găsești lampa magică, el îți îndeplinește trei dorințe - Rotiri Gratuite cu Simboluri Wild Plutitoare, Rotiri Gratuite cu Simboluri Wild Lipicioase sau o recompensă cash directă.

Felicitări! Ai reușit să ieși în siguranță din Peștera Câștigurilor, cu lampa strălucitoare a Geniului sub braț. S-ar putea să începi să te gândești la cele trei dorințe ale tale, căci covorul magic este pe cale să aterizeze pe nisipul rece.

Joacă acum acest slot video în Favbet Cazino cu un bonus atractiv de bun venit!

Detalii Joc 3 Genie Wishes

Geniul albastru a ieșit din lampa lui și acum stă în fața ta, zâmbind, nerăbdător să servească noul său stăpân. "Tu ești noul meu stăpân acum, Jucătorule!" spune Geniul fericit ca un cămilă în deșert. "Ca o recompensă, îți voi îndeplini trei dorințe. Înainte să te entuziasmezi prea tare, știe că trebuie să spui 'Îmi doresc' și apoi să spui pentru ce îți dorești. Alege-ți cu grijă dorințele, stăpâne, căci odată ce le-ai făcut, nu mai poți da înapoi".

Tu ești Aladdin în acest slot. Un Geniu cu puteri nelimitate îți va îndeplini trei dorințe. Ia loc pe acea dune și gândește-te cu atenție la ce îți dorești. Aceasta este o șansă unică în viață, deci mai bine profiți la maxim de ea!

Cum se Joacă 3 Genie Wishes

Slotul 3 Dorințe ale Geniului se joacă pe o grilă de 5×4 care deține 11 simboluri și 50 de linii de plată încântătoare. O volatilitate medie sclipitoare și un RTP de 96.53% sunt asii din mâneca Geniului (dacă ar purta bluze cu mâneci lungi).

Cu o mișcare, Geniul a umplut rolele cu simboluri plătitoare mari și mici. Aladdin, Prințesa (probabil Jasmine) și vrăjitorul rău (probabil Jafar) sunt simbolurile pe care ai vrea să le lovești cel mai mult.

 • Aladdin - Plătește de 6 ori pariul tău dacă obții 5 pe o linie de plată
 • Jasmine - Plătește de 4 ori pariul tău dacă obții 5 pe o linie de plată
 • Vrăjitorul Rău - Plătește de 3 ori pariul tău dacă obții 5 pe o linie de plată
 • Papagalul - Plătește de 2.5 ori pariul tău dacă obții 5 pe o linie de plată
 • Maimuța - Plătește de 1.8 ori pariul tău dacă obții 5 pe o linie de plată
 • Cartea As - Plătește de 1.6 ori pariul tău dacă obții 5 pe o linie de plată
 • Cartea Regală - Plătește de 1.4 ori pariul tău dacă obții 5 pe o linie de plată
 • Cartea Regina - Plătește de 1.2 ori pariul tău dacă obții 5 pe o linie de plată
 • Cartea Valet - Plătește de 1 ori pariul tău dacă obții 5 pe o linie de plată

Geniul în acest slot este simbolul Wild. Poate înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolului Scatter, fără a-și schimba aspectul. Simbolul Geniului aterizează stivuit pe role în jocul de bază, dar dispare în timpul funcției Rotiri Gratuite.

Lampa strălucitoare și aurie este simbolul Scatter. Atunci când acest simbol prețios apare pe rolele 1, 3 și 5, plătește de 1 ori pariul total. Lampa nu numai că îi poate reda libertatea Geniului, dar poate declanșa și Funcția Bonus. Acum înțelegi de ce vrăjitorul rău o dorește atât de mult - cine nu și-ar dori această lampa?

Cum să Câștigi în 3 Genie Wishes

Geniul albastru plutitor nu are nevoie decât de două funcții extrem de premiante pentru a-ți îndeplini cea mai mare dorință de a deveni bogat ca un sultan. O lume întreagă te așteaptă.

Funcția Bonus 3 Genie Wishes

Aterizează 3 simboluri Scatter pe role și deblochează această funcție. Lampa apare pe ecran și îi permite Geniului să iasă din închisoarea sa. Geniul, fericit ca o stridie la flux de mare, începe să râdă și să facă magie de Geniu. Trei obiecte apar pe partea stângă a ecranului și prietenul tău albastru te roagă să-ți faci o dorință.

Geniul magic vrea să alegi unul dintre cele trei obiecte: o pungă, un cufăr antic și un vas de aur. În aceste obiecte poți găsi:

 • Rotiri Gratuite cu Simboluri Wild Plutitoare - vei juca 10 Rotiri Gratuite cu Simboluri Wild adăugate aleatoriu pe ecran la fiecare rotire
 • Rotiri Gratuite cu Simboluri Wild Lipicioase - primești 6 Rotiri Gratuite cu Simboluri Wild care rămân lipicioase după ce au aterizat
 • Recompensă Mare care te recompensează imediat cu un premiu între 10x și 500x pariul tău
 • Recompensă Mică care te recompensează cu un tezaur în valoare de 1x miza ta

Funcția Rotiri Gratuite 

Poți debloca această funcție alegând obiectul care oferă Rotiri Gratuite în Funcția Bonus. Geniul extrem de prietenos îți poate oferi două tipuri de Rotiri Gratuite:

Simboluri Wild Plutitoare - vei juca 10 Rotiri Gratuite cu Simboluri Wild suplimentare adăugate pe role în poziții aleatorii. Simbolurile Wild sunt eliminate când începe o nouă rotire

Simboluri Wild Lipicioase - vei juca 6 Rotiri Gratuite cu mai multe Simboluri Wild pe role. Ce este special la aceste Simboluri Wild este că rămân lipicioase până la sfârșitul funcției

Pariuri și Câștiguri

Misiunea Geniului este să te ajute să obții cea mai mare câștigare de până la 519x pariul tău, deci nu-i pasă dacă intri în acest slot online cu 0.50 sau 50 în contul tău bancar. Acest joc magic îți permite să-ți ajustezi setările de pariere, de la numărul de monede pe linie la valoarea monedei. Astfel, poți alege între 1 și 10 monede pe linie. Valoarea monedei poate varia între 0.01 și 0.50.

Dacă îți dorești o avere în valoare de 519 ori pariul tău total, acest slot este locul potrivit pentru că te poate recompensa cu un câștig maxim de (ai ghicit!) 519x miza ta!

Grafică 3 Genie Wishes

Acțiunea are loc în inima deșertului, lângă un oraș arabesc (poate Agrabah, poate un alt oraș celebru). Palatul Sultanelor cu o cupolă aurie se înalță înalt în partea stângă a ecranului, în timp ce o altă clădire poate fi zărită în partea dreaptă. Se pare că tu (ca Aladdin), Geniul, maimuța și covorul magic se întorc din peșteră, nerăbdători să vadă îndeplinită prima dorință.

Rolele sunt frumos decorate cu motive aurii și rubine prețioase pe margini. O muzică tematică arabă, care cu siguranță îl va face pe Geniu să cânte, te însoțește pe tot parcursul jocului. Activează Funcția Bonus și vei vedea cum Geniul își face magia și face să apară trei obiecte din aer.

Zboară pe un covor magic, către o lume în care geniile există pentru a aduce jucătorilor câștiguri mega în slotul Lamp of Infinity!

Concluzie 3 Genie Wishes

Slotul 3 Genie Wishes aduce la viață cunoscuta poveste arabă și poate schimba viața ta la fel cum a făcut-o pentru Aladdin. Fii diamantul în brutărie, găsește lampa, freac-o de trei ori și pregătește-te să fii uimit de puterile Geniului de a te recompensa cu o avere în valoare de 519 ori miza ta.

Un sfat, dacă ne permiți: Nu risipi una dintre dorințele tale cu "Îmi doresc să pot încerca acest joc gratuit" pentru că poți face asta aici. Joacă demo-ul slotului 3 Dorințe ale Geniului gratuit și apoi mergi și caută-l pe site-urile partenerilor noștri de cazinou.

 
Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16