1. Home »
 2. Păcănele Gratis »
 3. 3 Dancing Monkeys

3 Dancing Monkeys

5
( 1 recenzie )
Evaluează!
3 Dancing Monkeys
phone shifting suggestion
Rating Total:
5 Stele
%
Procentaj de Payout:
96%
 • Jackpot Progresiv
  NU
 • Max Bet
  100
 • Min Bet
  0.01
 • FREE SPINS
  DA
 • Simbolul Scatter
  DA
 • Rating
  1
 • Coloane / Stiluri
  5
 • Combinații posibile
  243
 • %
  Payout
  96%
Despre Slotul 3 Dancing Monkeys

Această ultimă lansare de la Pragmatic Play are loc pe o grilă cu role de 5×3, cu o parodie la maimuțele adorabile pe care le vezi în partea dreaptă a rolelor - care se întâmplă să încurajeze și să sărbătorească atunci când obții câștiguri! Încearcă-ți norocul în aterizarea pietrelor prețioase ale acestei jungle pe ecran pentru șansa ta la runde bonus fantastice, unde o câștigare maximă posibilă de 12 077x ar putea fi a ta! Învârte rolele și bucură-te de timpul tău cu aceste maimuțe bebeluș adorabile pe role pe măsură ce apeși butonul de învârtire și le vezi cum îți aduc plăți interesante!

Detalii joc 3 Dancing Monkeys

Sărbători, simpatie și pietre prețioase pe role în această ultimă lansare de la Pragmatic Play, unde maimuțele adorabile sunt gata să împărtășească câștigurile epice pe care acest joc de slot le oferă cu tine! 3 Dancing Monkeys îți aduce runde bonus interesante cu pietre prețioase care te ajută să pleci cu câștiguri mega în timp ce te bucuri de jocul prietenos pentru utilizatori - cu un aspect similar cu slotul demo Wild Wild Bananas, acest slot are o abordare distractivă în învârtirea rolelor care te așteaptă doar pe tine!

Cum să joci 3 Dancing Monkeys

Slotul 3 Dancing Monkeys este setat pe o grilă cu role de 5×3 cu 243 de moduri de câștig pentru a te ajuta să faci maimuțele adorabile să danseze, și plăți de până la 12 077x suma totală pariată!

 • Lanterna chineză roșie - Plătește 6.6x suma totală pariată pentru 5 pe o linie de plată.
 • Fruct portocaliu - Plătește 5x suma totală pariată pentru 5 pe o linie de plată.
 • Eventail - Plătește 2.3x suma totală pariată pentru 5 pe o linie de plată.
 • Vază chineză - Plătește 2x suma totală pariată pentru 5 pe o linie de plată.
 • Trei monede - Plătește 1.6x suma totală pariată pentru 5 pe o linie de plată.
 • Simbolul A - Plătește 1.16x suma totală pariată pentru 5 pe o linie de plată.
 • Simbolul K - Plătește 0.66x suma totală pariată pentru 5 pe o linie de plată.
 • Simbolul Q - Plătește 0.5x suma totală pariată pentru 5 pe o linie de plată.
 • Simbolul J - Plătește 0.4x suma totală pariată pentru 5 pe o linie de plată.
 • Simbolul 10 - Plătește 0.33x suma totală pariată pentru 5 pe o linie de plată.
 • Simbolul Wild - Înlocuiește toate simbolurile cu excepția simbolului Gem - apare pe rolele 2, 3 și 4.
 • Simbolurile Gem - Apare pe toate rolele - vine cu un modificator pentru runda de rotiri gratuite.

Cum să câștigi în 3 Dancing Monkeys

Simbolurile Gem - Aceste maimuțe obraznice iubesc lucrurile strălucitoare, iar simbolurile gem ale acestui slot nu sunt diferite! Ori de câte ori unul sau mai multe simboluri Gem lovesc rolele, există șansa ca funcția de Rotiri Gratuite să fie declanșată în mod aleatoriu. Pentru fiecare gem care aterizează în timpul rotirii declanșatoare, vor fi acordate 5 Rotiri Gratuite. În funcție de ce gemuri aterizează în timpul rotirii declanșatoare, va fi acordat unul dintre modificatorii următori pentru runda de Rotiri Gratuite:

 • Gem roșu - Acordă modificatorul Ways - în această rundă, grila se schimbă la 5×5 de simboluri.
 • Gem verde - Acordă modificatorul Wilds care adaugă mai multe simboluri Wild pe rolele 2, 3 și 4.
 • Gem albastru - Acordă modificatorul Wins care face ca toate simbolurile Wild să aibă un multiplicator de 2x, 3x sau 5x pentru a oferi câștiguri consistente jucătorilor! Multiplicatorul se aplică la toate combinațiile câștigătoare care trec prin acel Wild specific. Dacă mai mult de un simbol Wild este prezent în aceeași combinație câștigătoare, multiplicatorii lor se vor multiplica între ei pentru câștiguri și mai mari!

În timpul rundei, ori de câte ori un simbol Gem suplimentar aterizează pe role, există o șansă aleatorie ca acesta să activeze modificatorul său asociat dacă nu a fost declanșat la începutul rundei, pentru restul funcției de Rotiri Gratuite - și atunci când se întâmplă acest lucru, îți vor fi acordate încă 5 Rotiri Gratuite!

Simbol misterios - Apare doar în timpul rundei de Rotiri Gratuite, și ori de câte ori aterizează pe role, se va transforma într-un număr suplimentar de Rotiri Gratuite, sau într-o Valoare Directă de Bani care va fi acordată imediat.

Numărul posibil de Rotiri Gratuite suplimentare sunt: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 15, 20, 25, 30 sau 42.

Premiile posibile în bani sunt: 30x, 35x, 40x, 45x, 50x, 60x, 70x, 80x, 100x, 200x, 250x, 1000x sau 5000x suma pariată pe linie.

Cumpără Rotiri Gratuite - Declanșează imediat runda de Rotiri Gratuite din jocul de bază când o cumperi pentru 100x suma totală pariată curentă. Când cumperi această rundă, este garantat să obții o combinație aleatorie de două gemuri după cum urmează:

 • Gemuri roșii și verzi - acordă modificatori Ways și Wilds pentru runda următoare.
 • Gemuri roșii și albastre - acordă modificatori Ways și Wins pentru runda următoare.
 • Gemuri verzi și albastre - acordă modificatori Wilds și Wins pentru runda următoare.

Pariuri și Câștiguri 3 Dancing Monkeys

Aceste maimuțe nu au nevoie de mult pentru a începe să danseze, cu pariuri începând de la doar un minim de 0.30 $, cu șansa de a crește până la 150 $ pentru plățile mega pe care acest slot le oferă! În timp ce câștigurile pot fi obținute în jocul de bază și în Rotiri Gratuite, poți de asemenea să obții una dintre caracteristicile bonus pentru șansa ta la câștigul maxim de 12 077x! Dacă atingi Premiul Maxim al jocului, runda de Rotiri Gratuite se va încheia imediat cu câștigul tău fiind acordat, iar tu te întorci la jocul de bază. RTP-ul teoretic al acestui slot online este de 96% - deci cu norocul tău și cu maimuțele dansând în sus și în jos atunci când obții câștigurile, ai putea pleca cu câștiguri spectaculoase!

Grafică 3 Dancing Monkeys

Acest slot este plasat într-o lume desenată, cu Pagode în depărtare, și cerul nopții luminat de stele și nori pentru a te ghida spre câștigurile pe care le-au ascuns maimuțele. Rolele sunt încadrate în aur și realizate din lemn, cu simboluri care se potrivesc temei acestui slot. Cu aspectul său adorabil și simțul său, acest slot ne aduce aminte de jocurile lansate anterior de Pragmatic Play, precum Snakes & Ladders Megadice Demo Slot și continuarea, Snakes & Ladders Snake Eyes Demo Slot! Acest slot vine doar cu cele 3 maimuțe diferite, fiecare cu propriile simboluri gem speciale pentru a te ajuta să obții câștigul maxim de 12 077x oferit!

Concluzie 3 Dancing Monkeys

În timp ce Pragmatic Play este cunoscut pentru a-i duce pe jucători în lumi magice cu grafică impresionantă și detalii intricate, această lansare de slot este atât adorabilă, cât și plină de putere! Cu cerul nopții plin de stele pe măsură ce maimuțele te privesc și colectezi gemurile care le aduc câștiguri fantastice, acest slot vine și cu runde bonus unice pentru a te ajuta să ajungi la câștigul maxim de 12 077x - și maimuțele sunt de acord că nimic altceva nu le-ar face mai fericiți decât să te vadă obținându-l! Mai mult decât atât, poți cumpăra și runda de Rotiri Gratuite, deci când te simți norocos și ești în mood să încerci norocul la plecat cu mai mult decât o grămadă de banane, poți să-ți pui banii unde-ți sunt gura și să încerci să câștigi în runda de Rotiri Gratuite - când o declanșezi din jocul de bază cu achiziția ta!

Culoarea de fundal joacă un rol crucial în cel mai recent videoclip cu 5 role cu temă de diamant, slotul Diamond Cascade

Alte sloturi care ți-ar putea place
Vedeți toate sloturile

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16