Păcănele în loc de curse de câini! Unde se întâmplă asta

În această săptămână, pariorii din Florida au primit o veste neașteptată - autoritățile au decis suspendarea pariurilor pe cursele de câini de la Miami! În același timp, și-au manifestat disponibilitatea pentru mărirea numărului de terminale slot-machine și extinderea jocurilor de cărți. Departamentul de reglementare a jocurilor de noroc a aprobat o cerere a celor de la West Flagler Associates, ce operează cazinoul Magic City din Miami, care au solicitat înlocuirea cursele de câini cu meciurile de jai alai. (foto: mnn.com)

Este prima dată când o instituție de reglementare a jocurilor de noroc de peste Ocean a permis operatorului ca în locul curselor de câini sau de cai să continue cu sloturile. Avocatul John Lockwood a încercat introducerea acestei noi activități pentru cei de la Magic City încă din 2011. Curtea de Apel din Miami a obligat acum Autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc să-și reconsidere poziția în această problemă. 

”Terenul pentru jai alai va ocupa mult mai puțin spațiu decât pista Greyhound (unde se desfășurau cursele de câini), astfel încât această decizie vine în ajutorul celor de la West Flagler, care intenționează să-și extindă activitatea”, a declarat Lockwood într-un interviu acordat presei. 

După apariția informației, Agenția de reglementare a curselor de cai și câini (foto: orlandoweekly.com) din Florida a reacționat prin vocea directorului Anthony Glover. ”Firesc este ca în momentul în care se constată că terenul de jai alai nu poate îndeplini cerințele, să se construiască alta nouă. Acum trebuie văzut dacă pista pe care se organizau cursele de câini poate găzdui, cu modificările de rigoare, și aceste meciuri”, a declarat Glover.

VEZI TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE!

Isadore Havenick, vicepreședintele West Flagler Associates, care operează o pista de ogar in Southwest Florida și deține o cotă de 25% a unui jai alai în Dania Beach, a declarat ca Magic City avea și ea de gând să pună singură capăt curselor de câini în Miami, pentru că "nimeni nu vrea să se uite la ele..".

Rivalii de la H&T Gaming Inc., care dețin cazinoul Mardi Gras (foto: tripadvisor.com) și circuitul din Broward County au intenționat să intervină în acest caz. Avocații companiei au susținut că Magic City a cerut autorităților de reglementare să stabilească o "politică nouă și complet nefondată, care extinde în mod necorespunzător tipurile de pariuri eligibile pentru jocuri de noroc dincolo de reglementările Constituției și legilor statului”. Autoritatea de reglementare a jocurilor de noroc a respins ca nefondată cererea reprezentanților Mardi Gras

Administratorul cazinoului Magic City, Isadore Havenick (foto: tbo.com) s-a declarat întru totul de acord cu eliminarea cursele de cai sau câini și extinderea sloturilor și a jocurilor de cărți.

”Nimeni nu se mai uită la aceste curse. Mulți dintre jucători se plâng că trebuie să bată drumul până la Miami ca să parieze pe cursele de cai sau câini. Aceasta este o oportunitate excelentă pentru ca noi să încercăm un nou sport și să vedem în ce măsură noi putem face asta”, a mai declarat Isadore Havenick, vicepreședintele companiei West Flagler Associates. În Statele Unite, pariurile pe cursele de cai sau câini pot fi făcute doar live de către cei aflați în tribune.

Plasează pariuri pe câini la cel mai bun operator de betting exchange din lume!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi