Owen s-a ratat și din cauza pariurilor! Dezvăluiri incendiare făcute de colegul Kieron Dyer

O nouă poveste incredibilă despre pariurile făcute de internaționalii englezi a ieșit la lumină. Astfel, presa din Regat scrie despre activități la greu la pariuri în spatele cărora s-au aflat fotbaliști celebri din națională. Iar primul nume vehiculat este cel al lui Michael Owen (foto: dailymail.co.uk), cel care ar fi pariat pe meciuri în timpul Campionatului Mondial din 2002. A existat chiar la un moment dat pericolul ca evoluția din teren a naționalei Angliei să depindă de starea jucătorilor care intrau pe teren.  

Kieron Dyer este cel care a povestit amănunte incredibile care au avut loc în urmă cu mulți ani într-un articol semnat chiar de el în Daily Mail. El a dezvăluit cum Owen a fost marginalizat de Sven Goran Eriksson, după care prezențele lui în națională s-au îndesit odată cu sosirea lui Steve McClaren. ”Îmi făcea o deosebită plăcere ori de câte ori ne aflam împreună în vestiar sau la diferite evenimente”, povestește Dyer. Toul a luat însă o întorsăturăp gravă în momentul în care Owen s-a apucat să joace la pariuri. 

A pierdut atât de mulți bani, încât la un moment dat i-a cerut bani împrumut lui Dyer. A ajuns la o sumă totală de rambursat de 50.000 de lire sterline, moment în care l-a rugat pe colegul său din națională să accepte să-i întoarcă banii în rate.  "Îți datorez 50.000 de lire sterline, dar acum îți pot da 30.000 de lire”, i-a spus la un moment dat Michael Owen lui Kieron Dyer (foto: themag.co.uk)Ultimul a primit lunar înștințări de plată sau despre transferuri bancare făcute de Owen în contul său. ”Norocul lui a fost că nu ne-am calificat cu McClaren la Euro 2008 - altfel, cred că ar fi ajuns în faliment până la sfârșitul competiției. Apoi a urmat Mondialul din 2002, la care s-a ales cu o datorie imensă. Iar toți știau că îmi este dator cu 30.000 de lire sterline”, povestește Dyer, care a dezvăluit că Owen l-a convins și pe el să joace la pariuri.

”Am pus 500 de lire sterline pe victoria Italiei în fața Coreei de Sud. Rezultatul a ieșit și am câștigat 8.500 de lire sterline. De atunci, sumele jucatre de mine la pariuri au devenit tot mai mari pe măsură ce anii treceau. Dar până la punctul în care am realizat că asta reprezintă un pericol foarte mare pentru familia și cariera mea”, mai scrie fostul internațional englez în materialul său.  

Acesta bănuiește că această activitate ar fi început în ”era” lui Kevin Keegan (foto: dailymail.co.uk). Atunci, Alan Shearer și actualul selecționer, Gareth Southgate făceau parte dintr-o ”ceată” care prestau jocuri de cărți. ”Dar nu cred că ei au jucat pentru bani”, mai spune Dyer, care a mai dezvăluit că odată cu numirea la națională a lui Sven Goran pariurile în rândul jucătorilor au crescut.

Astfel, în joc au intrat și David James, Wayne Bridge și, uneori, Robbie Fowler. Cu toții jucau sume imense pe meciurile de fotbal, dar nimeni nu știa despre asta. ”Secretul a rămas în spatele ușilor camerelor noastre. Ne-am comportat ca niște bețivi, care ne ascundeau de teama să nu fim mirosiți. Au fost patru sau cinci dintre noi care au pariat sume imense, dar nu am să dau nume acum”, spune Dyer. 

Cele mai mari sume s-au pariat în timpul Europeanului din 2004 (foto: wikimedia.org). Atunci, grupul de pariori din naționala Angliei a pariat chiar și 50.000 de lire sterline pe un meci. ”După o săptămână am fost în pierdere cu 46 de lire. Apoi întyr-o noapte am jucat 46.000 de lire, iar mai apoi 50.000 de lire sterline. Am câștigat și 70.000 de lire sterline pe săptămână când jucam la Newcastle. Nu știu despre alți jucători și nu mă interesază. Dar eu am renunțat la asta în momentul în care am luat bătaie de la Portugalia. Iar cineva a pierdut atunci 100.000 de lire sterline!”, a șocat fostul internațional. 

Kieron Dyer a intenționat ca prin intermediul acestui articol să tragă un semnal de alarmă în privința jucătorilor care pariază și să atragă atenția, în același timp, asupra urmărilor grave legate de dependență. 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!