”Oracolul” Beckham: ”Anglia va juca finala în Rusia”. Ramos îi dă peste nas lui Maradona

Anglia va juca finala Cupei Mondiale. Asta a susținut David Beckham (foto: usatoday.com) înaintea meciului în care Croația a detonat marea ”bombă” la Mondial în fața naționalei Argentinei - de parcă el ar fi știut ce urmează să se întâmple...

Dacă Argentina s-a făcut de râs cu croații, englezii s-au chinuit să-i bată pe tunisieni cu 2-1 - goluri Harry Kane, ultimul marcat în prelungiri. Cu toate astea, Beckham e convins că echipa antrenată de Gareth Southgate are puterea să joace finala. 

"Firesc, aș vrea ca Anglia să câștige competiția. Dar eu sunt părtinitor și pun multă pasiune atunci când e vorba de țara mea”, a spus Beckham în timpul unui eveniment la care a luat parte în China. 

Harry Kane, salvatorul Angliei cu Tunisia. (foto: Alexandr Kryazhev /Sputnik/Hepta/Sport Pictures)

Beckham este eroul a două momente memorabile în istoria Cupei Mondiale, chiar împotriva Argentinei - a încasat un cartonaș roșu la ediția din 1998 pentru lovirea lui Diego Simeone, apoi a marcat din penalty un gol foarte important contra ”Albiceleștilor” în 2002 (0-1, în grupe). 

"Sunt foarte fericit că am câștigat primul meci. Anglia este o echipă foarte tânără, încă nu are prea multă experiență și competiția va deveni tot mai grea, pentru că în turneu există multe echipe bune. Dar am mare încredere în acești jucători”, a mai spus Beckham.

Deschide cont și pariază pe victoria Angliei cu Panama la o cotă mărită de 5.00!

 

Sergio Ramos: ”Messi e mai bun ca Maradona!”

Sergio Ramos nu a anticipat în niciun moment dezastrul Argentinei cu Croația..Altfel, nu i-ar fi ieșit din gură asemenea cuvinte. Supărat că Maradona a spus despre el că nivelul său este sub cel al marelui său rival de la Atletico Madrid, Diego Godin, căpitanul Realului și al naționalei Spaniei (foto: realmadrid.com) a spus că Leo Messi este peste marele Diego! 

Ramos a vorbit după prima victorie a Spaniei la Mondial, 1-0 contra naționalei din Iran. "În Argentina știu că Maradona este la câțiva ani distanță de cel mai bun jucător argentinian din istorie - care pentru mine este Lionel Messi!", a spus fundașul Realului. 

Spaniolii au și ei probleme. Victoria contra Iranului nu i-a impresionat pe jurnaliști, dar Sergio Ramos s-a declarat relaxat și mulțumit după cele trei puncte câștigate. "Ei (nn- Iranul) au ieșit pe teren să irosească timpul, în timp ce nouă ne place să câștigăm într-un mod cu totul diferit. Eu sunt mulțumit, am făcut un pas important și acum trebuie să câștigăm grupa. Acesta este obiectul nostru acum. Pe urmă vom vedea ce va fi. Încă mai cred că ne putem îmbunătăți în toate privințele”, s-a arătat încrezător Sergio Ramos.

Deschide cont și pariază pe victoria Spaniei la cotă mărită de 6.00!

 

VERIFICĂ AICI TOATE OFERTELE ŞI SURPRIZELE PREGĂTITE PENTRU CAMPIONATUL MONDIAL

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi