Operatorul francez online Winamax trece la ”next level”

Operatorul de jocuri de noroc online din Franța, Winamax, a devenit cea de-a doua companie licențiată din țară care a primit permisiunea pentru schimbul de lichidități online (poker) în afara teritoriului țării. Autoritatea pentru jocuri de noroc (ARJEL) a anunțat oficial că site-ul se poate alătura platformei online care mai cuprinte trei țări, Italia, Portugalia și Spania. 

ARJEL a aprobat anterior aceleași măsuri pentru site-ul Pokerstars (foto: calvinayre.com), care are deja o lună de activitate pe noua platformă alături de spanioli. Jucătorii din afara celor două state pot participa la fondurile de lichidități înregistrându-se prin intermediul Pokerstars.es, cu condiția ca aceștia să fie rezidenți într-un stat care nu și-a impus propriul regim de licențiere. 

JOACĂ ACUM LA CEA MAI BUNĂ CAMERĂ DE POKER DIN LUME!

Winamax nu a obținut încă o licență de la autoritatea de reglementare a jocurilor din Spania, dar compania și-a semnalat intențiile în luna octombrie a anului trecut. Atunci, francezii l-au investit pe jucătorul spaniol de poker, Adrian Mateos, în calitate de ambasador al mărcii. Cel mai mare ”jucător” de pe piață în acest moment, Pokerstars încă nu a anunțat când intenționează să includă jucătorii portughezi în acest sistem transfrontalier. 

În ceea ce-i privește pe cei de la Winamax (foto: calvinayre.com), aceștia și-au mărit portofoliul pepiața italiană în octombrie anul trecut prin concesionarea Bet-at-home de la Betclic Everest Group. Winamax se retrăsese de pe piața din Italia în 2015 din cauza nemulțumirii sale față de restricțiile impuse în desfășurarea activității. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi