Operatorii din Irlanda vor avea interzis să mai ofere pariuri gratuite

Guvernul din Irlanda are în vedere urgentarea măsurii care interzice oferirea de pariuri gratuite de către operatori, ca parte a noilor reglementări privind jocurile de noroc. Verificările inopinate la casele de pariuri și intervențiile online sunt principalele măsuri propuse pentru monitorizarea activității industriei jocurilor de noroc (foto: eveningecho.ie).

Se are în vedere și crearea unei autorități, ce va activa în paralel cu autoritatea statului de reglementare a jocurilor de noroc. Ultimele rapoarte au scos la iveală faptul că irlandezii sunt cei mai mari jucători din Europa. Se estimează că pentru fiecare jucător care are probleme cu dependența, alte 10 persoane din viața lor suferă din această cauză. 

Responsabil al autorității ce monitorizează jucătorii cu probleme, Barry Grant spune că e nevoie urgentă de măsuri care să limiteze pe cât posibil problemele legate de jocurile de noroc. Iar o primă măsură ar trebui să vizeze publicitatea care se face la tv și pe alte canale media la pariurile gratuite ofertite de anumite companii și site-uri. 

"A devenit o obișnuință să vedem astfel de anunțuri în timpul meciurilor de fotbal transmise la tv. Iar cele mai multe dintre ele fac reclamă pariurilor gratuite.Dacă e să ne raportăm la alcool și la alte produse interzise persoanelor sub 18 ani, firesc nu vom permite niciodată producătorilor să ofere vouchere gratuite pentru băuturi!..În schimb, permitem în mod regulat industriei jocurilor de noroc să ofere pariuri gratuite ori de câte ori au ocazia!..”, și-a manifestat nemulțumirea Barry Grant. 

Pariați responsabil! Nu investiți mai mult de 10% din venitul lunar în jocurile de noroc! Nu uitați că nu se poate trăi din această activitate! În cazul în care aveți probleme, nu ezitați să apelați la jocresponsabil.ro! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!