Operatorii din Anglia bagă 9 mil euro într-o campanie de responsabilizare

Operatorii de jocuri de noroc din Marea Britanie se implică într-o campanie fără precedent de conștientizare a activității de implică jocurile de noroc. Cu nu mai puțin de 9 milioane de euro vor participa aceștia la campania inițiată de Guvern. Televiziunile și firmele de advertising s-au oferit și ele să dea o mână de ajutor în campania de conștientizare a celei mai mari probleme - dependența. 

Rapoartele au arătat că marile companii de jocuril de noroc s-au alăturat din proprie inițiativă demersului autorităților din Marea Britanie. The Guardian scrie că această campanie este coordonată de Asociația pentru jocuri de noroc la distanță (organism comercial pentru cazinouri online), în timp ce Grupul Senet este responsabil pentru promovarea responsabilizării jucătorilor în momentul plasării pariurilor.

Agențiile de publicitate intenționează inițierea unor programe speciale, inclusiv afișe și spoturi în marile magazine, pe străzi sau la metrou. De asemenea, televiziunile din Marea Britanie au anunțat că vor pune la dispoziție spații de emisie gratuite pentru promovarea jocului responsabil și a metodelor prin care jucătorii cu probleme pot scăpa de acest viciu. 

Joacă responsabil! Nu investi mai mult de 10% din salariul lunar în jocuri de noroc! NU se poate trăi din asta! Dacă ai probleme, poți apela cu încredere la jocresponsabil.ro!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi