Operațiunile cazinourilor din Macau, ”deblocate” după trei ani de chin

Proprietarii cazinourilor din Macau sunt în culmea fericirii. Pentru prima dată în ultimii trei ani, operațiunile s-au concretizat într-o creștere anuală a veniturilor. La începutul acestei săptămâni, Biroul de inspecție și coordonare a jocurilor din Macau (DICJ) a lansat cifrele oficiale privind veniturile din jocuri pentru luna decembrie, dar și pentru tot anul 2017.  

Totalul din decembrie al cazinourilor (foto: wikipedia.org) a ajuns la 2,8 miliarde de dolari - o creștere cu 14,5% mai mare față de aceeași perioadă a anului 2016. De asemenea, cifra anuală a crescut cu 19,5% și a ajuns 33 miliarde de dolar pentru prima dată în ultimii trei ani. Adică din momentul în care guvernul de la Beijing și-a intensificat măsurile anticorupție. 

În 2014, veniturile au scăzut cu 2,6%, marcând primul declin anual al veniturilor din Macau de când piața a fost deschisă operatorilor occidentali în 2002. Declinul s-a accelerat în 2015, scăzând apoi drasatic cu 34,4% la jumătatea anului 2016. În acest moment, veniturile se află la nivelul celor înregistrate de cazinouri în anul 2011.

Se anticipează că aceste câștiguri vor crește odată cu lansarea, în această lună, a două noi proprietăți - MGM Resorts și MGM Cotai (foto: worldcasinodirectory.com). Inițial, afacerile trebuiau deschise în trimestrul patru din 2017, dar pagubele majore suferite de comunitate din cauza Taifunului Hato au forțat compania MGM să amâne acest lucru pentru finalul acestei luni. 

Astfel, începând cu 29 ianuarie MGM Cotai este pregătit să primească ”avalanșa” de turiști chinezi dornici să sărbătorească la Macau Anul Câinelui, care începe oficial pe data de 16 februarie. Iar proprietarii de cazinouri din Macau speră ca acest ”câine” să fie mai degrabă un ”mastiff” decât un...”chihuahua”, vizavi de încasări. 

DESCHIDE CONT ȘI JOACĂ ACUM LA CAZINOUL RECOMANDAT DE PARIURIX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi