Operaţiune în forţă: 80 de sloturi confiscate după descinderile poliţiei

Jocurile de noroc ilegale au început să facă ravagii şi în Europa, doar în Asia. De curând, poliţia din Slovacia a confiscat 80 de sloturi din locații aflate în întreaga țară (foto: gamblinginsider.com) și a confiscat documente fiscale de la 14 companii deţinute de operatori suspectați de ilegalitate.

Peste 100 de raiduri au fost efectuate timp de două zile sub coordonarea Administrației Financiare din Slovacia - organismul guvernamental însărcinat cu licențierea operațiunilor de jocuri de noroc. Jurnaliştii de la [The Spectator Slovac[ scriu că locațiile au fost închise și vor fi inspectate în continuare. 

În Slovacia, Biroul Fiscal monitorizează respectarea licențelor de joc și păstrează un registru central al operatorilor de jocuri de noroc din țării. Ludovít Makó, șeful fiscului slovac (foto: pluska.sk), a declarat că raidurile au fost rezultatul unor informaţii privind folosirea sloturilor de către jucători minori fără ca reprezentanţii operatorilor să intervină. 

Acţiunea face parte dintr-un efort susţinut al autorităţilor în dorinţa de a stopa operațiunile de jocuri de noroc ilegale. Potrivit Asociației de divertisment și jocuri de noroc din Slovacia, în 2017 au fost dictate 210 amenzi operatorilor de jocuri de noroc în comparație cu 57 în 2016.

O interdicție privind jocurile de noroc, care a înregistrat și o perioadă în care nu au fost eliberate licențe de joc, a fost introdusă de consilierii municipali din Bratislava în mai 2017. La o lună distanţă, decizia a fost revocată de către Curtea regională. 

Joacă acum la păcănele online cu cel mai mare bonus din România - până la 2.000 RON! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!