Operațiune fără precedent împotriva operatorilor ilegali: 2348 de arestați!

Lupta împotriva jocurilor de noroc online ilegale a trecut la...next level în multe țări ale lumii. Startul s-a dat în Asia, tărâmul industriei ilegale a jocurilor de noroc. 53% din banii negri se fac în Asia - dublu faţă de Europa! Doar în China şi Coreea de Sud, volumul anual a ajuns la 3.675 miliarde euro, jumătate din mize fiind clandestine!! Fotbalul, cricketul, baschetul, tenisul sau cursele de cai sunt evenimentele urmărite cu precădere. 

Asiaticii au declanșat acum o nouă campanie împotriva acestui ”flagel”. După Filipine, unde autoritățile au înăsprit legile cu privire la jocurile de noroc, a venit rândul Malaeziei să iasă la rampă. Astfel, poliția a demarat un adevărat război împotriva operatorilor ilegali de jocuri de noroc online.

2348 de persoane au fost arestate în perioada 1-10 iunie după nu mai puțin de 388 de ”raiduri” ale poliției în întreaga țară! Dintre acestea, 1935 sunt clienți ai unor societăți ilegale de jocuri de noroc, iar 413 sunt angajați ai acestora. Este cea mai mare operațiune a poliției din întreaga lume, iar autoritățile din Malaezia au anunțat că nu se vor opri aici...

VEZI AICI TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE LEGALE RECOMANDATE DE PARIURIX!

”Toți cei arestați au vârste cuprinse între 17 și 64 de ani. Poliția a confiscat în urma acestor descinderi 316 tablete, 2835 calculatoare și 4032 laptopuri, precum și suma de 159 995 RM (nn - aproximativ 34 000 euro) în numerar”, a declarat Datuk Zaman Mamat, șeful Departamentului de Investigații Criminale din Johor, citat de presa din Malaezia. (foto: thestar.com.my)

Autoritățile din Malaezia au declarat că în urma acestor acțiuni s-a înregistrat o scădere semnificativă a activității ilegale de jocuri de noroc online, dar că mai există destule societăți care funcționează în secret în marile orașe. În același timp, poliția a făcut un apel către populație să ofere orice informație care ar putea ajuta la aceste investigații pentru ca cei vinovați să răspundă în fața legii.

Malaezia este una dintre cele mai active țări din Asia care luptă împotriva jocurilor de noroc online ilegale și de cele mai multe ori au infiltrat agenți sub acoperire pentru a-i depista pe operatorii ilegali. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi