Online High Rollers Series - turnee tari, cu 11,4 mil dolari garantați

Jucătorii de poker se pot bucura la sfârșitul acestei luni de unele dintre cele mai scumpe turnee online. Astfel, între 26 noiembrie și 4 decembrie pe PokerStars va avea loc ediția inaugurală ”High Rollers Series”. Cu un total de 22 de evenimente, competiția are premii garantate în valoare de 11,4 milioane de dolari. Din aceștia, 2 milioane sunt numai pentru Main Eventul High Rollers 2.100$, de pe 3 decembrie. 

De semnalat e faptul că multe dintre turnee vor fi în format No-limit Hold’em, printre acestea fiind incluse, însă, și două evenimente de Omaha și 5-Card PLO. Marele ”bal” începe cu un turneu de 2.100$ și 1.000.000$ garantați, pe 26 noiembrie. Tot în aceeași zi are loc un 5-Card PLO cu 200.000 de dolari garantați și un buy-in de 2.100 de dolari.
  
N-au fost uitați nici profesioniștii, pentru care organizatorii au pregătit două super-turnee cu buy-in de 10.300 de dolari. E de așteptat ca cele două turnee să-i atragă precum un magnet pe cei mai buni dintre jucători, iar cei care vor dori să ia lecții de la aceștia cu siguranță vor avea ce să vadă. 

Programul ”Online High Rollers Series”- PokerStars:

Click aici pentru a juca poker online la cel mai mare site din lume!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi