Fiul risipitor, Alvaro Morata revine la prima dragoste: a semnat pe 5 ani cu galacticii de la Real Madrid

E oficial! Alvaro Morata revine pe "Santiago Bernabeu". După doi ani petrecuți la Juventus, atacantul de 23 de ani a fost convins de galacticul șef Florentino Perez să revină la Real Madrid. Spaniolii de la AS scriu că agentul jucătorului a perfectat un contract pe 5 ani, cu un salariu anual de 6 milioane de euro pentru Morata. Vechea înțelegere a fost pe 3 ani, iar salariul cu 1,5 milioane de euro mai mic.

Real îi pregătește acum o nouă prezentare oficială lui Morata, pentru care madrilenii au achitat lui Juve clauza de răscumpărare, de 32 de milioane de euro. Un apropiat al fotbalistului a povestit că atacantul își dorea enorm să revină la Madrid, chiar dacă la Juventus a avut un ultim sezon excelent și tot sprijinul șefilor echipei.

Morata va fi prezentat pe "Bernabeu" cel mai probabil la finalul turneului pe care Real îl va efectua în Statele Unite. Galacticii vor juca peste Ocean 3 amicale de lux, cu PSG pe 27 iulie, cu Chelsea trei zile mai târziu și ultimul, pe 3 august, împotriva lui Bayern Munchen.

În condițiile în care starul Cristiano Ronaldo are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera după accidentarea suferită în finala de la Euro 2016, Morata va fi titular împotriva Sevillei, în finala SuperCupei Europei de pe 9 august

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi