Share

Pont Olympiakos - Saski Baskonia, debutul unui nou sezon de Euroligă

Baschet

Cota: 1.90

Adaugat de: Călin Popa

11 Oct 2017 23:55 1,3k 0
Logo Olympiakos
Logo Saski Baskonia
Olympiakos
Saski Baskonia
VS
21:00 12 Octombrie 2017
Euroleague

Analiză și informații pentru Olympiakos v Saski Baskonia

Euroliga de baschet debutează joi seară cu 8 meciuri din sezonul regulat, printre care avem o altă întâlnire cu o bogată istorie în baschetul european, între Olympiakos și Saski Baskonia. Partida se va disputa Heraklion Arena din Piraeus, iar grecii pleacă favoriți destul de clar, având o cotă medie a victorie de 1.35, în timp ce cota spaniolilor ajunge până la 3.40. Linia de handicap este setată de majoritatea caselor de pariuri la -6.5 puncte, iar over/under-ul îl găsim la 154.5.

Olympiakos vine după un sezon trecut foarte bun, dar care s-a încheiat dramatic. Echipa lui Giannis Sfairopoulos a terminat sezonul regulat al Euroligii pe locul 4 cu 19 victorii și 11 înfrângeri și au trecut de Anadolu Efes în playoff în meci decisiv, iar după ce au produs supriza în semifinalele Final Four-ului cu CSKA Moscova, aceștia au cedat clar finala în fața celor de la Fenerbahce. De asemenea, Olympiakos a pierdut și finala campionatului, în meci decisiv, în fața eternei rivale, Panathinaikos. Grecii intră în noul sezon întărită din punct de vedere al lotului, cu un nucleu foarte mare și puternic format din jucători autohtoni precum veteranul Vassilis Spanoulis, Georgios Printezis sau Kostas Papanikolaou.

Saski Baskonia vine după un sezon trecut relativ bun, unde au ajuns până în semifinalele campionatului spaniol de unde au fost eliminați de către Valencia, ulterioara campioană, și după un sezon regulat bun în Euroligă unde au terminat pe locul 7 cu 17 victorii și 13 înfrângeri, urmând să fie învinși în playoff cu 3-0 de către CSKA Moscova. Spaniolii vin și după o schimbare de antrenor, numit în această vară fiind jucătorul proaspăt retras, Pablo Prigioni, argentinian cu o bogată experiență în baschetul european și nord-american. Lotul Baskoniei conține și el nume importante, însă aceștia se confruntă cu mai multe accidentări în clipa de față, pe parchet îi vom vedea totuși mâine pe Marcelinho Huertas, Janis Timma, sau surprinzător, Carlos Delfino, argentinianul care nu a mai disputat un meci în Euroligă de la finala din 2004.

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Olympiakos vs Saski Baskonia: Olympiakos câștigă la handicap de -6.0 puncte

Legenda celor de la Olympiakos, Vassilis Spanoulis, este probabil indisponibil pentru meciul de mâine, însă și așa, lotul grecilor pare mult peste cel al Baskoniei, luând în considerare și accidentările din tabăra echipei lui Pablo Prigioni. Olympiakos conduce întâlnirile directe cu 20-14 dacă ne uităm în spate, adjudecându-și și ultimele 5 meciuri consecutive din 2015 până acum. Grecii sunt echipa mai bună și mă aștept să se desprindă și să câștige în mod clar partida, mai ales în infernul pe care îl creează suporterii lor. Winmasters oferă o cotă de 1.90 pentru handicapul de -6.0 puncte al echipei lui Giannis Sfairopoulos, linie pe care o recomand pentru această partidă.

Pont pariuri: Olympiakos câștigă la handicap de -6.0 puncte

Miza: 8/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Călin Popa

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Călin Popa

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Villarreal - Rangers
Cota: 2.05 20 Sep 2018 19:55 0