Oltenii vor răzbunare: "Mergem să câştigăm la Cluj!". Cotă mărită de 50.00 pe victoria CFR-ului

Etapa 10 din Liga 1 Betano se încheie luni seară cu derby-ul din Gruia dintre CFR Cluj şi CSU Craiova. Se poate spune că este o reeditare a finalei Supercupei României - trofeu pe care ardelenii au pus mâna după ce au învins cu 1-0 chiar pe "Oblemenco". Iuţi la mânie, oltenii nu..uitară încă ce-au păţit şi acum au anunţat că vor trage cu dinţii de cele 3 puncte în Ardeal.

Pariază pe victoria CFR-ului cu CSU Craiova la o cotă mărită de 50.00!

Titular în Supercupă, Mitriţă îi ameninţă cu bătaia pe campionii României. "Trebuie să avem atitudinea din ultimele meciuri şi să mergem acolo să ne luptăm cu ei 90 de minute. Ei nu au schimbat multe, au acelaşi joc şi cam aceeaşi echipă, au cumva o altă mentalitate, altă abordare.

Rivalitatea e mare, trebuie să  ne apărăm foarte bine, să atacăm foarte bine, trebuie să facem acolo un meci mare şi să câştigăm. Am încredere în echipa mea, la fiecare meci marcăm multe goluri, faţă de ei, care marchează un singur gol", a declarat căpitanul oltenilor. 

Mitriţă va juca şi pentru el în acest sezon, nu doar pentru echipă - vrea să le ia faţa lui Ţucudean şi Gnohere în lupta pentru titlul de golgheter. "Mă bucur că în sfârşit s-a ajuns să se vorbească şi de Mitriţă în lupta pentru titlul de golgheter. Deşi eu eram pe primul loc şi aveam 8 goluri, se vorbea numai de Gnohere şi Ţucudean care aveau 4-5 goluri. Îl apreciez pe Ţucudean, este un jucător puternic, valoros, dar am puterea necesară să ies golgheterul României”, s-a arătat încrezător Alex Mitriţă. 

La această casă de pariuri online, căpitanul Craiovei are cota 9.00 să deschidă scorul şi 4.25 pentru un gol marcat oricând în timpul meciului din Gruia. De partea cealaltă, golgheterul gazdelor - Ţucudean are cota 5.50 să marcheze primul în meci şi 2,85 pentru o reuşită pe parcursul disputei. 

Devis Mangia i-a dat şi el dreptate lui Mitriţă. Italianul e supărat şi el că a luat bătaie în Supercupă şi spune că CFR nu trebuie să se considere favorită acum. "Va fi un meci dificil pentru noi, dar va fi şi pentru ei. Nu ştiu dacă CFR este mai bună decât în Supercupă, dar Craiova sigur este mai puternică decât la acel meci. Nu mă gândesc la titlu. Niciun meci nu este simplu, dar noi am câştigat 4 din ultimele 5, nu cred că avem mari fluctuaţii”, a declarat Devis Mangia. 

De partea cealaltă, campioana României a fost la un pas să-l piardă pe Ovidiu Hoban. Şefii CFR-ului chiar au vrut să renunţe la el, dar Conceicao a decis că de Hoban încă este nevoie la echipă. "A avut o accidentare care nu a fost grea, dar şi el, ca şi Culio sau Deac, a avut un număr mare de meciuri...Are şi o vârstă şi trebuie să-l menajezi la timp, atlfel apar probleme. El a avut o accidentare, şi-a revenit, s-a antrenat şi a jucat. Mizăm pe el", a declarat Iuliu Mureşan la ProSport Live. 

Ovidiu Hoban a fost integralist în meciul de Cupă cu Chindia. Mijlocaşul de 35 de ani a avut recent un conflict cu Toni Conceicao, dar antrenorul portughez nu ţine cont de nimic atunci când vine vorba de echipă. Se spune că Hoban este un apropiat al fostei conduceri a CFR-ului şi acesta ar putea fi un alt motiv pentru care gruparea din Gruia s-a gândit să renunţe la el. "Da, au fost discuţii pentru mai mulţi jucători de la noi. Unele legate de FC Voluntari, dar şi de alte echipe. S-a discutat de cel puţin doi jucători şi până la urmă am decis că avem nevoie de ei", a mai spus preşedintele CFR-ului. 

La casele de pariuri online legale recomandate, campioana României este favorită la victorie în meciul cu CSU Craiova, cu cote de 1.75 şi 1.80, în vreme ce jucătorii lui Mangia au primit o cotă de 5.00. Nu uita nici de ofertele caselor de pariuri pentru acest meci, iar mai jos ai un exemplu.

Pariază pe victoria CFR-ului cu CSU Craiova la o cotă mărită de 50.00!

Intră AICI şi află detalii despre această ofertă!

 

(Credit Foto: Sportpictures.eu)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi