Oltenii se făcură foc după egalul de la Chiajna. Mulţescu: "A fost o ruşine de arbitraj!"

Supărare mare în Bănie! Craiova a făcut doar 0-0 la Chiajna şi a ratat şansa să urce peste Steaua în clasamentul Ligii 1. Gigi Mulţescu l-a acuzat dur pe centralul George Rădulescu, cel care n-ar fi dat două penalty-uri echipei sale. 

Simt o frustrare. În acest final de joc am atacat în continuu. E păcat, pentru că nu a fost niciun meci în care să nu atacăm. Meritam, ca o încununare a acestui joc, să fim pe primul loc, incontestabil.  Arbitrajul a fost o rușine. Două penalty-uri, de care am auzit acum, că am vorbit cu cineva, două ofsaiduri care nu au fost și se puteau transforma în ocazii.

E inimaginabil ce se întâmplă! E a două oară când jucăm cu o echipă din Ilfov și avem un arbitru tot din Ilfov! A fost un arbitraj inimaginabil, incalificabil. Prea multe faulturi greșit semnalizate, ofsaiduri aiurea. Am experiență de 40 ani, nu mă păcălește un arbitru. E o rușine!, 

---a răbufnit Mulţescu la finalul meciului de la Chiajna 

Antrenorul lui FC Botoşani, Leo Grozavu i-a dat dreptate lui Mulţescu. "Unele echipe sunt favorizate!", crede Grozavu.

A fost un campionat care nu s-a decis doar pe terenul de joc. Nu vreau să spun mai multe. Suntem de multe ori martori la evenimente şi nu avem ce să facem. Mă refer la foarte multe decizii de arbitraj, la foarte multe lucruri care se întâmplă. Aşa cum suntem noi în momentul de faţă, nu putem face mai mult. Mă uitam la cum au fost făcute programările. Unele echipe sunt favorizate. Sunt multe lucruri care mie, care sunt din fenomen, îmi dau mult de gândit. Când îţi programezi cum vrei tu etapele, poţi fi favorizat. 

Arbitrii ştiu ce au de făcut, ei nu păţesc nimic niciodată. Antrenorii plătesc cu postul, nu-şi încasează salariile. Ne supărăm când jucătorii simulează. Noi îi învăţăm aşa, la noi în ţară li se permite orice, tot de aceşti arbitri care… Nu am spus că o fac pentru a primi foloase necuvenite. Cred că sunt influenţe care îi fac în anumite momente să balanseze într-o parte sau alta, funcţie de cine le spune..,

---a acuzat Leo Grozavu

Dinamo a fost echipa care a protestat împotriva arbitrajului din Liga 1 într-o campanie pe internet. Directorul sportiv, Ionel Dănciulescu, şi managerul general Adi Mutu au postat mesaje pe site-ul clubului în campania numită "Uniţi salvăm arbitrajul!".

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi