Olimpiada începe cu o tragedie: un bărbat a fost împuşcat mortal pe stradă, în apropierea Satului Olimpic!

E cod roşu la Rio! Un bărbat a fost împuşcat mortal pe o stradă din satul Olimpic după ce acesta a încercat să jefuiască un şofer. Conform englezilor de la "The Guardian", incidentul s-a produs pe Avenida das Americas, o arteră ce leagă Satul Olimpic de centrul oraşului Rio de Janeiro.

Ucigaşul este un bărbat care se afla în maşina sa şi care îşi aştepta soţia şi fiica. În acel moment, două persoane aflate pe motociclete l-au abordat. Unul dintre motociclişti i-a bătut cu pistolul în geam şi i-a cerut ceasul de la mână. În acel moment, şoferul l-a tras de braţ în maşină şi l-a împuşcat cu propria armă. Celălalt motociclist a fugit. Incidentul s-a petrecut nu departe de un poliţist înarmat care supraveghea zona. Cât timp poliţia şi-a desfăşurat ancheta, aproape cinci ore, cadavrul a stat acoperit în stardă! Presa din Brazilia a scris că victima este un fost angajat de la Consulatul Rusiei, însă ipoteza a fost negată ulterior de către ruşi. Şi totuşi, o mică parte de adevăr există - bărbatul în cauză avea asupra lui acte false în care scria că este diplomat rus! Incidentul s-a produs în această dimineaţă, imediat după ce torţa olimpică a fost dusă spre stadionul care va gâzdui festivitatea de deschidere.

Şi Camelia Potec a trecut prin momente delicate la un concurs în 2004 desfăşurat la Rio. Fosta campioană olimpică la nataţie a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum a fost prădată de hoţi. Nu numai ea, ci toţi sportivii care participau atunci la întrecere! 

Când ne-am întors de la concurs, la intrarea în hotelul aflat în Copacabana, era formată o coadă imensă de sportivi. Am întrebat ce s-a întâmplat și mi s-a spus că au fost prădați de bani. Eram aproape 200. Și nu a scăpat niciunul. Au dispărut bani din seifurile din camere, din gențile închise cu lacăte, de sub saltele. Toți aveam bani pentru că veneam după etapa de la New York, care a oferit premii în bani. Dar culmea e că hoții nu au luat toți banii, ci doar o parte din ei. Fiecăruia ne-au lăsat ceva... Sigur hoții au fost în combinație cu hotelul, că altfel nu s-ar explica cum au reușit să intre în toate camerele și să desfacă seifurile și lacătele.... Am plâns cu toții,

---a dezvăluit Camelia Potec

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi