Olguța, idee demențială pentru sigla Craiovei. Livache e în delir!

O anume Olguța din Craiova a avut o idee senzațională! A ordonat savanților olteni din apropiere de Dăbuleni să încrucișeze un praz cu trei trandafiri, iar produsul va fi pus direct pe sigla echipei de fotbal!

Politicul acaparează din nou fotbalul! Totul se leagă: Liviu Dragnea l-a susținut din nou pe Gino Iorgulescu pentru alegerile de la LPF, iar acesta s-a revanșat și a anunțat imediat după ce a fost reales că sigla Universității aparține, de fapt, actualei echipe fabricate în laboratoarele PSD. Mai departe, lucrurile sunt simple. Numita Olguța vrea să-și pună amprenta pe siglă, pe care o consideră învechită, așa că a trecut la treabă, pentru că idei are cu nemiluita. Una este și aceasta cu prazul altoit. 

După luni și marți de muncă, savanții menționați mai sus au obținut prazul cu țepi, care are mari șanse de a fi noul logo purtat în dreptul inimii de Băluță și Compania. La auzul veștii, pesedistul Livache Teleormănean a intrat în delir și nu mai poate ieși!  

„Este un simbol al incisivității care mă caracterizează. Eu înțep, nu dau țepe, așa cum vor încerca să interpreteze adversarii noștri politici și din Liga I. Am comandat din Cehia niște spini albaștri, dar încă nu au ajuns, așa că am fost nevoiți să folosim unii violeți. Ca să dea bine, ne gândim ca albul și albastrul să fie înlocuite de culoarea roșie”, a declarat actualul ministru al muncii, care lucrează la o lege prin care șpaga dată arbitrilor să treacă din sarcina conducătorilor de club în cea a fotbaliștilor.

Designerii sunt de părere că noua siglă a „leilor” este mai tare decât a FCSB-ului: „Un praz cu țepi va intra direct în topul celor mai moderne logo-uri din fotbalul mondial. Capul Lisei Simpson, folosit de Steaua, este depășit. E o provocare pentru Gigi Becali, care se poate gândi să pună pe stemă un minion sau o oaie înaripată”.


Credit foto: sportescu.ro

Olguța Vasilescu l-a depășit pe nea Mărin în topul celor mai iubiți olteni, potrivit unui sondaj organizat de LPF. Pe locul doi în ierarhia oltenilor cu simțul umorului (după Amza Pelea) s-a clasat Marius Mitran, purtător de cuvânt al LPF și comentator al partidei cu Slavia Praga (0-4), care a spus, în direct: „Craiova nu se gândește la meci, ci la stadion”.

Apropo de noul „Ion Oblemenco”, până acum s-a cumpărat un număr record de 8000 de abonamente, în timp ce Viitorul, Dinamo și CFR Cluj au vândut, împreună, 3.500 de abonamente. „Am primit un telefon de la secretarul de partid de pe județ. M-a informat că s-a scumpit cotizația, pentru că a crescut prețul carburantului. Am plătit ca să prind promoția și mi-am anunțat și prietenii: cine achită până pe 15 noiembrie, are intrarea gratuită la meciurile Craiovei”, s-a bucurat un Marius Mitran. Ăăăăă, Mariuz Prăzan, unul dintre votanții PSD.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

(Scris de Victor Partan)

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi