Share

Pronostic pentru Olexiy Kolisnyk - David Perez Sanz, ITF Egipt F29, 13.10.2017

Tenis

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

12 Oct 2017 21:51 434 0
Logo Olexiy Kolisnyk
Logo David Perez Sanz
Olexiy Kolisnyk
David Perez Sanz
VS
17:00 13 Octombrie 2017
ITF Egipt F29

Analiză și informații pentru Olexiy Kolisnyk v David Perez Sanz

Turneul ITF Egipt F29 are loc în deja familiarul Sharm el Sheikh, staţiune turistică high class pe malul Marii Moarte, iar în această analiză voi detalia partida dintre Olexiy Kolisnyk şi David Perez Sanz, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Aici în Peninsula Sinai sunt foarte des competiţii de acest nivel, mai ales deoarece cliaă este ideală pentru sport, fiind cald inclusiv pe final de toamnă, lucru pe care l-am amintit şi în cazul staţiunii Hammamet, situată ceva mai la nord. 
Iar ITF Egipt F29, deşi turneu de 15.000 de dolari, aşadar valoarea minimă admisă de Federaţia Internaţională de Tenis, este important, inclusiv deoarece este foarte bine organizat.
Ne aflăm ca şi în săptămânile trecute în Soho Square, complex modern care dispune de 4 terenuri acoperite cu hard, outdoor, iar tabloul de concurs este puternic. 
Astfel, îi avem în sferturile de finală pe De Bakker, Durasovic sau Vilardo, toţi în formă destul de interesantă. 

David Perez Sanz este un spaniol de 23 de ani, clasat pe locul 526 ATP. 
Însă Perez este mult mai valoros decât o arată acest clasament, anul trecut fiind pe lcoul 216 ATP, cu perspective foarte bune de a avansa. 
Din păcate pentru iberic, acesta s-a accidentat pe final de 2016, revenind abia în aprilie, şi fiindu-i foarte greu să mai găsească acelaşi ritm de joc susţinut. Totuşi, recent, Sanz, care este specialist şi pe hard şi pe zgură, a început să aibă rezultate solide şi constante, având finală la ITF Portugalia F12, titlu la ITF Portugalia F16, sfert de finală la ITF Portugalia F18, finală la ITF Egipt F27 iar săptămâna trecută, semifinală la ITF Egipt F28. 
Toate acestea s-au disputat pe hard, el trecând de nume destul de mari precum Kanar (locul 537 ATP) sau Scholtz (locul 378). 
Revenind la săptămâna trecută, mi s-a părut foarte solid, jucând chiar în acest complex, trecând de Kivattsev sau Ricca fără să piardă set, însă apoi fiind învins de Papik, un meci început foarte slab, însă echilibrat pe final. 
Aici: 

- 6-4 6-2 cu Andrzejczuk (locul 914 ATP), câştigând 72% mingi cu primul serviciu, 50% cu cel secund, oferind 6 mingi de break (3 salvate) 
- 6-2 7-5 cu Tenti (locul 1595 ATP), câştigând 76% mingi cu primul serviciu, 56% cu cel secund, oferind 4 mingi de break (salvate) 

Olexiy Kolisnyk este un ucrainian de 21 de ani, locul 721 ATP, aflat la cel mai bun sezon din cariera sa. 
Iar Olexiy are clar cel mai bun an, mai ales dacă ne uităm la faptul că până în ianuarie el nu intrase vreodată în topul 1000 ATP. Însă Kolisnyk mi se pare specialist pe zgură, pe această suprafaţă având şi cele mai bune rezultate: semifinală la ITF Ucraina F3, sfert de finală la ITF Polonia F6, finală la ITF Polonia F7, sfert de finală la ITF Polonia F8 şi sfert de finală la ITF Ucraina F4. 
Pe hard se poate lauda doar cu un sfert de finală la ITF Egipt F14, acolo trecând surprinzător de Ejupovic însă pierzând cu Barry. 
Totuşi, forma ucrainianului mi se pare modestă în această toamnă, de altfel Olexiy venind după 5 înfrângeri consecutive, ultima săptămâna trecută la ITF Egipt F28, 3-6 2-6 cu Echargui (locul 504 ATP). 
Aici: 

- 7-5 6-4 cu Pichler (locul 395 ATP), câştigând 72% mingi cu primul serviciu, 40% cu cel secund, oferind 12 mingi de break (9 salvate) 
- 6-1 6-3 cu Torres (tenismen fără clasament), câştigând 71% mingi cu primul serviciu, 52% cu cel secund, oferind 2 mingi de break (1 salvată) 

Este prima întâlnire directă între cei doi. 

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Deschide cont și pariază pe victoria FCSB-ului cu FC Voluntari la o cotă mărită de 6.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!


Descoperă o gamă largă de promoții disponibile în weekend-ul 13 - 15 octombrie 2017!

Pont Olexiy Kolisnyk vs David Perez Sanz: David Perez Sanz castiga

David Perez Sanz mi se pare într-o formă foarte bună pe hard, fiind aproape de potenţialul care l-a dus în 2016 aproape de topul 200 ATP. Vine aici după o finală la ITF Egipt F26 şi o semifinală la ITF Egipt F27, însă nu pare obosit, până acum nepierzand set. Kolisnyk este un tânăr ucrainian aflat la cel mai bun an din cariera sa, lucru ce l-a propulsat în premieră în topul 1000. Însă forma lui mi se pare slabă, venind după 5 înfrângeri consecutive, toate destul de clare. Iar aici l-a eliminat pe favoritul numărul 1, Pichler, însă şi acesta aflându-se într-o formă groaznică, fără victorie în ultima lună. Aşadar, consider că Sanz are prima şansă, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: David Perez Sanz castiga

Miza: 8/10

Cota: 1.44

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 3

100%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

42

Castigate:

27

Pierdute:

8

Anulate:

4

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru Villarreal - Rangers
Cota: 2.05 20 Sep 2018 19:55 0