"Olandezul zburător" Janssen s-a mutat la Tottenham

Tottenham a prins un sezon perfect în Anglia și de la toamnă va juca direct în grupele Champions League. Englezii nu vor să se facă de rușine în Europa și au mutat deja - l-au luat de la AZ Alkmaar pe atacantul Vincent Janssen.

În vârstă de 22 de ani, Jansen se anunță unul dintre cei mai buni atacanți din Europa. Nu de puține ori, presa din Olanda l-a comparat cu fostul atacant de geniu al naționalei, Marco van Basten.
Olandezii de la AZ Alkmaar nu au renunțat însă așa ușor la vedetă lor: 22 de milioane de euro au plătit pentru Janssen cei de la Tottenham, care inițial oferiseră cu 5 milioane mai puțin. 

Jenssen a fost golgheterul sezonului trecut în Olanda, cu 27 de reușite. Performanțele sale i-au adus cel mai râvnit trofeu din Olanda - care poartă numele regretatului Johan Cruyff.

Janssen a marcat trei goluri în ultimele 5 partide jucate în tricoul naționalei Olandei, unul fiind reușit chiar în victoria, 2-1 în martie, pe Wembley, împotriva Angliei. Cu o cotă de piață de 6 milioane de euro, Vincent Jenssen a semnat cu Tottenham un contract valabil până pe 30 iunie 2020.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!