Olandezul Virgil van Dijk, noua ţintă a lui Mourinho. 34 milioane de euro oferă United

Jose Mourinho a pus ochii pe un alt jucător. Fundaşul lui Southampton, Virgil van Dijk e dorit şi el de portughez pe "Old Trafford". 34 de milioane de euro oferă şefii lui Manchester United pentru jucătorul olandez în vârstă de 25 de ani, care e dispus să se mute la Manchester chiar din această iarnă. 

Cumpărat de Southampton anul trecut de la Celtic pentru 14,6 milioane de euro, Van Dijk a impresionat încă de la primele meciuri şi şi-a făcut loc de câteva ori în echipa ideală a etapei din Premier League. Fundaşul olandez are şi un simţ al porţii dezvoltat - a marcat până acum 12 goluri pentru Southampton. Van Dijk a atras atenţia şi altor cluburi din Europa. Fenerbahce şi Feyenoord îl monitorizează şi ele de ceva vreme pe internaţionalul olandez.

Jose Mourinho s-a plâns în dese rânduri în ultima vreme că are o apărare "subţire", dovadă cele 12 goluri primite până acum în campionat. În ianuarie, Mourinho vrea să schimbe totul. Van Dijk, lângă uruguayenii Diego Godin şi Jose Gimenez e varianta ideală la care visează "The Special One". Pentru cei doi jucători de la Atletico Madrid, şefii lui Manchester United sunt dispuşi să plătească aproape 90 de milioane de euro: 33,7 milioane pentru Godin şi 56 de milioane pentru Gimenez.

 

Foto: mirror.co.uk

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi