Olandezul Jordy Buijs a devenit "pandur". Fostul jucător al lui Feyenoord a semnat cu Pandurii pentru un sezon, cu opţiune de prelungire

Dan Nistor vrea să depună memoriu ca să devină jucător liber și să plece de la Pandurii, echipă devenită interesantă pentru jucătorii străini. În vârstă de 27 de ani, fundașul olandez Jordy Buijs a semnat cu gorjenii. Cotat de transfermarkt.de la aproape 800 de mii de euro, Buijs a venit la Pandurii liber de contract după ce și-a încheiat conturile cu ultima echipă la care a evoluat, Roda Kerkrade. Buijs, care are 200 de meciuri jucate în prima ligă din Olanda, a făcut parte din naționala Under 17 ani a țării sale care a ajuns până în finala Euro Under17, în 2005.

4 jucători a reușit Pandurii să transfere până acum: Christian Obodo, Armiche Ortega Medina, Claudiu Voiculeţ şi Ovidiu Herea. A și pierdut însă o serie de jucători importanți, cum ar fi Mingote, Nicoară, Săpunaru, Erico, Ropotan, Răduț, Antal, Vasco Fernandes, Ciucur și Wellington. Pandurii au făcut o schimbare și la nivelul băncii tehnice: Edi Iordănescu a fost înlocuit cu Petre Grigoraș, care a mai antrenat-o pe Pandurii în două rânduri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi