Olanda încearcă să reglementeze piața jocurilor de noroc - zeci de aplicații de gambling au fost adăugate pe lista neagră!

Kansspelautoriteit (KSA) este o autoritate din Olanda similară cu Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) de la noi din țară, rolul ei fiind acela de a reglementa piața olandeză a gamblingului online.

Dutchnews.nl ne anunță că KSA va publica în curând o listă care conține 49 de aplicații de gambling online care oferă utilizatorilor posibilitatea de juca jocuri de noroc atât pe bani reali, cât și pe fonduri virtuale. KSA va cere celor de Apple Store, Google Play și altor magazine online să nu mai ofere olandezilor posibilitatea de a descărca aceste aplicații, în timp ce creatorii lor vor trebui și ei să le scoată de pe site-urile proprii. Cei care nu dau curs acestei solicitări riscă amenzi usturătoare.

olanda.png

Chiar dacă KSA se străduiește să scape de operatorii ilegali, specialiștii anticipează că va mai dura cel puțin un an și jumătate până când piața de jocuri de noroc olandeză va fi reglementată iar operatorii locali licențiați vor putea să își desfășoare activitatea în condiții optime, fără a concura cu site-uri de gambling neautorizate.

În altă ordine de idei, în 2014 KSA a acordat amenzi în valoare totală de 180,000€ operatorilor 7red.com și RoyaalCasino.com. Cele două companii au contestat decizia, dar o instanță olandeză a dat dreptate celor de la KSA. Totuși operatorii de jocuri de noroc nu ar trebui să fie prea surprinși de această decizie, pentru că ei ar trebui să știe mai bine ca oricine că întotdeauna câștigă casa.

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi