Olanda Eredivisie - Statistica pronosticurilor

Olanda Eredivisie este unul dintre cele mai interesante campionate de fotbal ale Europei iar in acest sezon 2011-2012 ne-a oferit 233 de partide in cele 26 de runde in care s-au marcat 749 goluri (o medie foarte buna de 3.21 goluri pe meci). 59.7% din meciuri au fost meciuri de over iar alte 42.9% meciuri din cele 233 s-au incheiat cu peste 3.5 goluri marcate.

olanda-eredivisie.png

Olanda Eredivisie - Statistici 1x2 Din totalul de 233 de partide disputate in acest sezon 2011-2012 gazdele au reusit sa se impuna in 122 de meciuri pentru ca oaspetii sa castige de 62 de ori iar 49 de partide sa se incheie la egalitate. AZ Alkmaar este formatia cu cel mai mare procentaj de victorii, 61% din meciurile jucate de ei fiind castigate in timp ce Excelsior are doar 15% din meciurile jucate in care a reusit sa castige. De partea cealalta De Graafschap este cea mai slaba formatie cu 68% din meciuri pierdute iar Heerenveen impreuna cu Utrecht au fiecare 34% din meciuri terminate la egalitate.

Olanda Eredivisie - Statistici sub / peste goluri - peste 0.5 goluri - In majoritatea partidelor jucate in acest sezon s-a marcat cel putin un gol iar in 100% din meciurile jucate de Ajax Amsterdam , De Graafschap, Feyenoord , Heracles Almelo, PSV Eindhoven  si Roda JC  s-a intamplat acest lucru. - peste 1.5 goluri - In 92.3% din meciurile jucate de Heracles Almelo , Feyenoord , Ajax Amsterdam, VVV si Roda JC s-au marcat peste 1.5 goluri fiind cele mai bune formatii la acest capitol. - peste 2.5 goluri - Atunci cand vine vorba de meciuri cu peste 2,5 goluri doar trei formatii au un procentaj de sub 50% din meciuri in care sa se marcheze acest numar de goluri iar cele mai slabe formatii sunt NEC Nijmegen  si Vitesse Arnhem  care au fiecare doar 42.3% din meciuri terminate over. La capatul celalalt Roda JC are 76.9% din meciurile jucate in acest sezon in care s-a marcat peste 2,5 goluri. - peste 3.5 goluri - In 61.5% din meciurile jucate de Ajax Amsterdam si PSV Eindhoven  s-au marcat peste 3,5 goluri fiind cele mai bune formatii la acest capitol iar RKC Waalwijk  este cea mai slaba cu doar 26.9% din meciuri incheiate cu peste 3,5 goluri. - peste 4.5 goluri - 40.0% din meciurile jucate de Twente in acest sezon au fost meciuri in care s-au marcat minim cinci goluri.La capatul celalalt se afla NAC Breda cu doar 3.8% din meciuri incheiate cu peste 4,5 goluri.

Olanda Eredivisie - Statistici scor corect Am avut o multime de rezultate interesante in acest sezon insa cel mai des intalnit scor din Eredivisie 2011-2012 este un rezultat de egalitate, 1-1 pe care l-am intalnit in 21 de partide. Topul celor mai dese rezultate continua cu 2-0 in favoarea gazdelor (20 de partide), 1-0 in favoarea gazdelor (19 meciuri) si 2-2, 0-2, 3-1 sau 4-1 rezultate pe care le intalnim in cate 15 meciuri fiecare.

Olanda Eredivisie - Statistici diferenta de scor - victorii/infrangeri la un gol diferenta -  Roda JC este formatia care a reusit sa obtina cele mai multe victorii la un gol diferenta in acest sezon, ei reusind sa castige de sase ori astfel.  ADO Den Haag  in schimb a reusit sa se impuna doar o singura data la un gol diferenta in acest sezon 2011-2012.  NAC Breda este formatia cu cele mai multe infrangeri la un gol diferenta, ei au opt astfel de infrangeri suferite pana in acest moment. - victorii/infrangeri la doua goluri -  Cu cele sapte victorii obtinute la doua goluri diferenta  Feyenoord este cea mai buna formatie la acest capitol iar  Excelsior este cea mai slaba pierzand de opt ori la fix doua goluri diferenta. - victorii/infrangeri la trei goluri -  Ajax Amsterdam a reusit sa se impuna de opt ori in acest sezon la trei goluri diferenta fiind clar cea mai buna echipa iar ADO Den Haag  impreuna cu De Graafschap si  FC Groningen  au fiecare cate patru astfel de infrangeri suferite la trei goluri. - victorii/infrangeri la patru sau mai multe goluri - Atunci cand vine vorba de victorii la patru sau mai multe goluri diferenta,  FC Twente este lider cu cele sase victorii obtinute astfel  iar  ADO Den Haag,  Heerenveen si  VVV au fiecare cate patru infrangeri la cel putin patru goluri.

Olanda Eredivisie - Statistici pauza / final Cele mai multe meciuri din acest sezon s-au incheiat cu victorii ale gazdelor dupa ce au condus si la pauza, in 86 de partide s-a intamplat acest lucru pana in prezent. In 37 de meciuri oaspetii au condus la pauza si s-au impus si la final pentru ca in 26 de meciuri gazdele sa castige dupa ce la pauza scorul a fost egal. Tot in 26 de meciuri scorul a fost egal atat la pauza cat si la final. - 1/1 - VVV este formatia cu cele mai multe astfel de meciuri incheiate in acest sezon, ei au disputat 14 meciuri de 1/1 pana in prezent in timp ce  Utrecht a disputat cele mai putine, doar 5. - 1/X -  Ajax, Heerenveen, ADO Den Haag si Excelsior au fiecare cate trei astfel de meciuri jucate in acest sezon 2011-212 unde au fost in total 12 partide in care la pauza au condus gazdele iar la final scorul a fost egal. - 1/2 - Doar patru partide am avut in acest sezon in care gazdele au condus la pauza iar la final s-au impus oaspetii iar VVV si  De Graafschap au fiecare cate doua astfel de meciuri. - X/1 - Roda JC a jucat cele mai multe astfel de meciuri in care la pauza scorul a fost egal iar la final au reusit sa se impuna gazdele, ei disputand pana acum opt astfel de meciuri. - X/X - Utrecht este formatia cu cele mai multe meciuri incheiate la egalitate dupa ce si la finalul celor 45 de minute scorul a fost tot egal.Sase astfel de meciuri au ei in acest sezon in timp ce Roda JC nu a jucat nici macar o astfel de partida in acest sezon. - X/2 - De Graafschap este formatia care a jucat sase meciuri, cele mai multe, in care la pauza scorul a fost egal iar la final s-au impus oaspetii.Utrecht in schimb nu a jucat nici macar un astfel de meci pana acum. - 2/1 - Din cele zece meciuri in care gazdele au intorsc scorul in favoarea lor dupa ce au fost condusi la pauza Roda JC si Heracles au disputat fiecare cate patru astfel de meciuri in acest sezon. - 2/X - PSV si Heracles sunt formatiile care au cele mai multe astfel de meciuri in acest sezon, fiecare are cate trei astfel de partide jucate pana acum. - 2/2 - In cate sapte meciuri jucate de Twente si Heerenveen oaspetii au reusit sa se impuna dupa ce au condus si la pauza.

Olanda Eredivisie - Statistici minute goluri - 01 >>> 15 - PSV este formatia cu cele mai multe goluri marcate in starturile de partida, ei au reusit sa marcheze de noua ori pana acum in primul sfert de ora al meciului. La capatul celalalt se afla Heracles si Utrecht care au fiecare cate doua reusite doar. - 16 >>> 30 - PSV din nou este formatia cu cele mai multe goluri, ei au 13 reusite in aceasta perioada pentru ca Feyenoord si Excelsior sa inscrie fiecare doar cate un gol. - 31 >>> pauza - Heerenveen si Feyenoord sunt formatiile cele mai ofensive in ultima perioada a primei reprize fiecare reusind sa marcheze cate 12 goluri. De Graafschap in schimb are decat un singur gol marcat in aceasta perioada. - 46 >>> 60 - Dupa pauza din nou PSV este cea mai ofensiva formatie cu cele 14 goluri marcate pentru ca RKC Waalwijk si Excelsior sa inscrie fiecare cate un singur gol. - 61 >>> 75 -  Ajax a reusit sa inscrie de 16 ori in aceasta perioada pentru ca ADO Den Haag sa fie cea mai slaba cu doar un singur gol marcat. - 76 >>> final -  Ajax din nou este formatia cea mai ofensiva si pe finalurile de partida reusind 18 goluri pana acum in ultimele 15 minute ale jocurilor. Excelsior in schimb este cea mai slaba cu doar patru reusite.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi