Oficial: Site-ul PariuriX.com a primit licenţa de afiliat din partea ONJN

Odată cu noile reglementări în domeniu şi site-urile care promovează agenţii de pariuri, camere de pokercasinouri online etc au nevoie de o licenţă de grad 2. Din acest motiv în perioada următoare veţi vedea că numărul site-urilor care oferă ponturi pariuri şi articole utile pentru pariori va scădea sau, dacă vor mai exista, nu vor mai putea promova case de pariuri online. Acest lucru este sigur deoarece operatorii de clasă 1 din România vor accepta doar afiliaţi licenţiaţi.

pariurixonjn.jpg

Aşa cum am anunţat pe forum (vezi detalii aici) PariuriX doreşte să rămână pe piaţă şi să vă ofere cele mai bune ponturi şi informaţii utile, dar şi bonusuri exclusive la casele de pariuri online. Din acest motiv în luna aprilie administratorul site-ului a depus toate actele necesare şi a primit în data de 18.04.2016 prin Decizia nr. 687 licenţa de clasă II, după cum se poate vedea şi în imaginea de mai jos preluată de pe site-ul ONJN.

onjn.jpg

Până în prezent sunt doar trei societăţi comerciale / persoane fizice autorizate care au primit licenţă de afiliat. Sfatul nostru este să vă deschideţi cont de acum la casele de pariuri online doar de pe aceste site-uri deoarece dintre celelalte nu se ştie câte vor mai aplica în viitor pentru licenţa de grad II. Astfel deschizând cont la o casă de pariuri de pe un site care are licenţă de grad II veţi putea beneficia în viitor de ofertele speciale adresate doar celor care îşi deschid conturi de pe link-urile de afiliat: bonusuri de reîncărcare speciale, turnee de poker exclusive etc.

La cele mai importante case de pariuri online PariuriX vă oferă bonusuri exclusive îmbunătăţite faţă de ofertele standard de care beneficiaţi dacă deschideţi cont în alt mod.

Netbet.ro (D. ONJN 927 / 24.06.2015)

  • Exclusiv PariuriX: 100% din prima depunere până la 350 RON
  • Standard: 50% din prima depunere până la 200 RON

Unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015)

  • Exclusiv PariuriX: 100% din primul pariu fără risc până la 150 RON
  • Standard: 50% din primul pariu fără risc până la 150 RON

Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015)

  • Exclusiv PariuriX: 100% din primul pariu fără risc până la 300 RON
  • Standard: 100% din primul pariu fără risc până la 200 RON

Fortuna.ro (D. ONJN 2159 / 28.08.2015)

  • Exclusiv PariuriX: 50% din prima depunere până la 200 RON
  • Standard: 50% din prima depunere până la 150 RON

888sport.com (D. ONJN 2162 / 28.08.2015)

  • Exclusiv PariuriX: profit triplu la primul pariu plasat până la 5.000 de euro
  • Standard: pariu gratuit de 10 euro după primul pariu plasat

După cum se poate observa la toate cele cinci agenţii de pariuriPariuriX vă oferă oferte exclusive mult îmbunătăţite! Dacă vrei să profiţi de aceste bonusuri deschide cont accesând link-urile corespunzătoare de mai sus.

Pe noua listă de licenţe de clasă 2 se mai află printre alte firme şi procesatorii de plăţi Skrill şi Paysafecard, astfel că vom putea depune în continuare la casele de pariuri pe internet prin cel mai mare portofel electronic de plăţi.

Pariem online de 20 de ani, cum aratã agenția favoritã? Descoperã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!