Ofertele de bonus la agentiile de pariuri online

Majoritatea caselor de pariuri ofera la prima depunere intr-un cont nou diferite bonusuri, avand valori diferite de la o agentie de pariuri sportive la alta, avand astfel ocazia sa pariati o suma mai mare de bani fata de suma initiala pe care ati depus-o. Aceste bonusuri sunt foarte profitabile deoarece este ca si cum am paria pe niste bani care nu va apartin in totalitate, dar pe care ii aveti la dispozitie pentru a produce profit.

Mai jos va sunt prezentate majoritatea bonusurilor oferite de casele de pariuri si vor fi detaliate cat mai multe aspecte in privinta acestor oferte.

SportingBet - click aici pentru a intra pe site-ul oficial

SportingBet va ofera un bonus de 50% la prima dumneavoastra depunere de pana la 100 de ron. Tot ce aveti de facut este doar sa va deschideti un cont la SportingBet sa faceti o prima depunere de cel putin 40 de ron sau echivalentul acestei sume in alta moneda folosind metoda de depunere preferata.

Unibet - acceseaza aici site-ul agentiei

Bonusul celor de la Unibet este sub forma unui pariu gratuit in valoare de cel mult 150 RON, reprezentand jumatate din miza primului pariu plasat, daca acest prim pariu este pierdut.

Betfair - click aici pentru site-ul oficial

Betfair va ofera un bonus de 20 de euro. La inregistrare scrieti codul promotional VAC230. Plasati primul pariu cu o miza de cel putin 20 de euro si-ti vor returnati 20 de euro daca acel pariu va fi pierdut. In plus la Betfard primesti la orice nivel de puncte Betfair atins in primele 30 de zile pana la 1000 de euro.

Acestea sunt cele mai importante bonusuri oferite de casele de pariuri online de pe piata si cu siguranta sunt extrem de avantajoase pentru orice parior. Nu ramane decat la alegerea dumenavoastra sa selectati casa de pariuri online care va convine cel mai mult si sa incepeti sa pariati cu succes.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi