Oferte speciale la 888sport în acest weekend

888sport-interfata.png

Actualizare 10 noiembrie 2016

Promoțiile prezentate în acest articol au fost valabile în weekend-ul 4-6 martie 2016. Pentru a vedea o listă actualizată cu bonusurile, promoțiile și ofertele constante oferite de 888Sport (D.ONJN 1439/12.08.2016), accesează ACEST LINK. Iar dacă ești interesat de cele mai noi oferte ocazionale, atât la 888sport cât și la alte case de pariuri online, accesează secțiunea Promoții de pe site-ul pariurix.com

 

Articolul inițial

Ne pregătim de un final de săptămână în care vom avea destule evenimente sportive interesante. Casa de pariuri pe net 888sport.(deschide un cont acum) a decis să ofere clienţilor săi câteva oferte speciale, iar despre fiecare dintre ele voi vorbi în continuare. Toate aceste oferte sunt disponibile doar pentru persoanele care-şi deschid cont acum la 888sport!

 

1. Cota 7 pentru ambele echipe marchează în meciul Tottenham - Arsenal

Pariază pe derby-ul nordului Londrei dintre Tottenham şi Arsenal pe faptul că ambele echipe vor înscrie, la cote normale, iar dacă pariul tău va fi câştigător vei primi diferenţa până la cota 7 sub formă de bonus. Oferta este valabilă doar pentru pariurile cu mize între 5 şi 10 euro.

În acest moment cota pentru pronosticul ambele echipe marchează este 1.68. Dacă pariezi 10 euro pe acest pronostic şi el va fi câştigător vei primi mai întâi 16.8 euro, iar diferenţa până la 70 de euro (53.2 euro) va fi creditată sub formă de pariuri gratuite. Aceste pariuri gratuite vor fi acordate în maxim 72 de ore de la terminarea partidelor împărţite fiind în părţi de câte 20 de euro plus diferenţa care să completeze suma bonus. Pariurile gratuite vor fi valabile timp de 7 zile, iar valoarea lor nu este rambursabilă (dacă plasaţi un pariu gratuit de 20 de euro pe o cotă de 2 şi câştigaţi pariul veţi rămâne în cont cu 20 de euro).

tottenham-arsenal-888sport.JPG

 

 

2. Sergio Aguero, Diego Costa şi Roberto Firmino să marcheze toţi

Plasează un pariu pe faptul că Sergio Aguero, Diego Costa şi Roberto Firmino vor marca şi vei beneficia de profitul triplat. Dacă pariezi 10 euro pe această triplă vei câştiga 100 euro şi în plus vei mai avea şi câştiguri suplimentare de 270 de euro. Oferta este valabilă pentru pariuri plasate cu mize între 5 şi 10 euro. Câştigurile suplimentare se vor acorda în maxim 72 de ore de la validarea pariului şi vor împărţite şi pot fi utilizate aşa cum am explicat la prromoţia cu numărul 1.

Află tot ce trebuie să știi despre agenția de pariuri 888sport: https://pariurix.com/agentii/888sport

oferta-marcatori-888sport.JPG

 

3. Manchester United, Liverpool şi Barcelona toate să câştige

Joacă un pariu triplu cu miză de 10 euro pe Manchester United, Liverpool şi Barcelona şi dacă toate cele trei vor câştiga pe lângă câştigul de 50 de euro vei mai beneficia şi de triplarea profitului, adică de pariuri gratuite în valoare de 120 de euro. Sunt valabile regulile scrise la prima promoţie din acest articol.

oferta-echipe-888sport.JPG

 

Mai există încă două oferte similare pentru curse de cai şi pentru pariuri pe meciuri din UFC: Şi la acestea se acordă profit triplu dacă pariul este câştigător. Ţineţi cont că toate aceste oferte sunt valabile doar dacă pariurile plasate reprezintă primul bet jucat la 888sport (deschide un cont acum).

 

Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi