Oferte speciale - JackPot Mozzart Bet

Pentru a atrage cat mai multi clienti, cei de la Mozzart Bet vin si cu oferte de pariuri non-sportive. Ne referim la jocurile de tip masini / slot. Astfel, in toate agentiile Mozzart puteti castiga 4 jackpoturi diferite, dintre care cel mai mare pot poate ajunge la 40 000 lei! Jackpotul Global are un singur nivel.

mozzartbet.png

Jocul de tip Jackpot local are trei niveluri; al treilea nivel al jackpot-ului local este de pana la 300 de lei, cu al doilea nivel al jackpotului local puteti castiga pana la 600 del ei, in timp ce cu primul nivel al jackpotului local puteti castiga pana la 1600 de lei.

Potrivit site-ului oficial, pentru plata jackpoturilor globale se vor insuma procente prestabilite din toate platile de la toate aparatele si de la toate agentiile Mozzart care au aparate. Totodata, pentru plata jackpoturilor locale se vor insuma procente prestabilite de la toate aparatele din agentiile MozzartBet la care dvs veti juca in acel moment.

Acest jackpot atrage tot mai multi clienti in agentiile MozzartBet, fiind o oportunitate excelenta de a ajunge la jackpotul cel mare, un jackpot care poate scuti orice roman de " criza " care bantuie Romania.

Ofertã bunã = câștiguri mai mari. Vezi agenția recomandatã de PariuriX.com!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi