Oferte șoc pentru Ronaldo! Real i-a mărit prețul starului portughez

Cristiano Ronaldo are trei oferte pentru a o părăsi pe Real Madrid în acest an. Potrivit presei spaniole, Chelsea, PSG și LA Galaxy se pregătesc să liciteze pentru starul portughez care refuză s-și prelungească înțelegerea cu gruparea madrilenă. Asta deși președintele Florentino Perez i-a oferit un contract mult mai bun față de cel actual. Reprezentanții celor trei mari cluburi s-ar fi întâlnit deja cu reprezentanții lui Ronaldo (foto: realmadrid.com) pentru primele discuții cu privire la termenii personali din contract. 

Pe de altă parte, Real se pare că vrea să ridice prețul pentru ”Balonul de Aur”. Dacă până acum se vehicula un preț undeva la 110 milioane de euro, acum se vorbește de aproape 170 milioane de euro. Cristiano a semnat în noiembrie 2016 un nou contract cu Real valabil până în vara lui 2021, Perez stabilindu-i atunci o clauză fabuloasă de reziliere de 1 miliard de euro. Între timp, acesta a renunțat la idee, astfel că mutarea se face neluând în considerare această prevedere din contract. 

Neînțelegerile dintre Ronaldo și Florentino Perez au reapărut după ce portughezul i-ar fi spus șefului Realului că vrea un contract cel puțin egal cu al marelui său rival Messi. Real nu a făcut nicio mișcare îna cest sens până cum și nici nu intenționează, așa că portughezul e liber să plece.

Spaniolii au informația că Antonio Conte (foto: chelseafc.com) ar conduce până acum această luptă în trei pentru Ronaldo, dispus să se întoarcă în Premier League după scandalul cu fiscul spaniol. Cu toate aste, mișcarea are sens numai dacă Real va semna cu unul dintre cei doi jucători dispuși să-l în locuiască pe starul portughez - Neymar sau Kylian Mbappe. 

Dar asta nu este singura problemă pentru ”galactici”. După Cristiano, un alt jucător vrea să plece de la Real. Dani Ceballos i-ar fi spus deja lui Zidane că vrea să se transfere în Anglia și să joace pentru Liverpool, supărat că nu i se acrodă prea multe șanse pe ”Santiago Bernabeu”.

Ceballos (foto: facebook) a ținut prima pagină a ziarelor de sport din Spania în ultimele zile din 2017. Cumpărat în această vară de la Betis, mijlocașul de 21 de ani i-a strigat lui Zidane că mai bine ar fi semnat cu Barcelona decât să vină la Madrid! El a jucat 13 partide în acest sezon în toate competițiile, dar 8 dintre aceste apariții au fost din postură de rezervă. Ceballos a înscris de 2 ori în primul sau meci ca titular, o victorie cu 2-1 în fața lui Alaves, dar de atunci lucrurile nu au mers în direcția potrivită.  

În timp ce starurile Realului se gândesc la plecare, Lionel Messi a făcut o nouă declarație ”de dragoste” la adresa grupării de pe ”Camp Nou”. "Vreau să îmi închei cariera la Barcelona", a spus argentinianul care a fost, totuși, convins foarte greu să semneze prelungirea. În afară de problemele cu fiscul și a duratei contractului, în discuție s-a luat și statutul provinciei. Iar cei de la ”El Mundo” (foto) susțin că Messi le-ar fi impus o clauză șefilor echipei potrivit căreia poate pleca de la Barca în situația în care Catalonia își declară independența. 

În acel moment, se pare că Lionel Messi poate pleca liber de contract! Situație în care, din idolul tribunelor el va deveni porbabil cel mai mare dușman în ochii fanilor de pe ”Camp Nou”. Dar șefii catalanilor au considerat acest compromis un gest de respect adresat starului argentintian care, în orice altă situație, are o clauză de reziliere a contractului de 700.00 milioane de euro! Messi va câștiga 560.000 de euro pe săptămână până în anul 2021. Este a opta oară când el își prelungește contractul cu Barcelona, alături de care a câştigat 29 de trofee până acum. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi