Oferte demențiale pentru steliști după meciul cu Dinamo: au Spania și Rusia la crampoane!

Conducătorii lui Real Madrid au crezut că le-a pus Dumnezeu mâna în cap când au citit, pe net, că Gigi Becali vrea să renunțe la William de Amorim, cetățean român cu acte în regulă din 27 mai 2016. Tănase și Meme Stoica sunt și ei extrem de curtați!

„Cristiano Ronaldo este bun, dar se mai accidentează din când în când. De Amorim este înlocuitorul perfect: are rezistența fizică a unui maratonist etiopian, cascadele sale de driblinguri sunt reproduceri în mărime naturală ale Niagarei, sare la cap ca un cangur australian și nu se întoarce niciodată cu mingea spre propria poartă, pentru că e superstițios”, a anunțat președintele Florentino Perez, impresionat peste măsură de alunecarea nebunească a lui De Amorim de la penalty-ul făcut în minutul 95 în meciul cu Dinamo. "Rar vezi așa ceva. Procedeul tehnic a fost de excepție!", a încheiat excitat Perez.

„Galacticii” voiau să pună pe masa lui Becali o ofertă de 20 de milioane de euro, dar au mărit-o la 35 de milioane când au auzit că De Amorim are origini braziliene. „Fantastic! Noi credeam că are balconul pe sud și, de aceea, e mai ars de soare”, au jubilat jurnaliștii de casă ai „albilor”.

Singurul obstacol în calea transferului lui De Amorim la Real Madrid este interesul Barcei pentru mijlocașul FCSB-ului. „Cine îl va transfera pe Willy va domina LaLiga și Liga Campionilor în următorii cinci ani”, a considerat Leo Messi. Întrebat de Mihai Mironică dacă are febră, argentinianul a explicat:  „În fotbal, îți adaptezi jocul la jocul adversarului. Cum în România adversarii sunt foarte slabi, joci foarte slab. Dacă aș juca la FCSB, nu știu dacă aș da două goluri într-un sezon întreg”.

Pe lângă De Amorim, un alt jucător-cheie îi poate părăsi pe „roș-albaștrii” după finalul sezonului. Florin Tănase a fost urmărit la meciul cu Dinamo de un trimis al Academiei de Balet a Teatrului Balșoi (Moscova), care a fost impresionat de calitățile de balerin ale stelistului.

„Ca fotbalist, și-a sabotat echipa, dar piruetele făcute în jurul balonului au fost pline de grație. Este gingaș. Va fi adorabil cu o rochiță de dantelă în jurul taliei. Îl vrem. Dacă va fi nevoie, va veni chiar tovarășul Putin să negocieze cu tovarășul Becali”, a declarat Maxim Katerinkov, reprezentantul prestigioasei instituții ruse. 

Breaking News: Balșoi va face o ofertă și pentru Meme Stoica. „Avem nevoie de o bocitoare profesionistă. L-am urmărit pe acest cetățean plângându-se de arbitraje înainte, în timpul și după meciuri. E un talent înnăscut”, a anunțat același Katerinkov, care a admis că i-a fost cam frică să vină în România după ce un vas încărcat cu ovine a scufundat o navă de război rusească, mai ales că Gigi Becali deține un întreg arsenal de oi.

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi